Nutela pad kvaliteta

Jedino se u grčkoj prodaje nutela bez palminog ulja. Ne može nožem da se namaže a kakao i lešnik razbijaju!
European Nutella specifies percentages of each that 13 percent of the finished product is hazelnut, and 7.4 percent of the recipe is cocoa. No such proportions are offered for American Nutella—which is why many who have tried both verify that there are small but notable differences in color, flavor, and texture.

Kupio sam nutelu u metrou 3 kg navodno pravljena u italiji. Otvorim a ona pliva u palminom ulju. Slabog kvaliteta, jedva primetni kakao i lešnici. Za izbegavanje.

Toliko je retka da kao jogurt da sipate. Mislim da je više nikada neću kupiti za života. Počeću sam da je proizvodim za svoje potrebe: kakao, puter i mleveni lešnik a šećer po potrebi. Mogao bi i med umesto šećera.

Pogledajte prilog 1699172
Pogledajte prilog 1699173
A zašto ne kupuješ Linoladu koja je bolja? 🤔
I ja sam jednom kupio Nutellu u Lidlu, još piše da je proizvedena u Njemačkoj. Što ti kažeš gore na vrhu dva prst-dva ulja, okus užasan. Više od pola sam bacio i rekoh, ja to više kupovati neću. Samo Linolada .

Inače je ova nutela u međuvremenu poskupela sa 2400 din na 3500 din. Trgovački zločinački poduhvat!

Prosto da ne veruješ kako metro divljački duplira cene hrane.

Pre neki dan sam jeo poljsku nutelu iz maksija ima daleko manje palminog ulja. Ta poljska je uvek važila za najgoru.

Back