mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.110
Jedino se u grčkoj prodaje nutela bez palminog ulja. Ne može nožem da se namaže a kakao i lešnik razbijaju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
European Nutella specifies percentages of each that 13 percent of the finished product is hazelnut, and 7.4 percent of the recipe is cocoa. No such proportions are offered for American Nutella—which is why many who have tried both verify that there are small but notable differences in color, flavor, and texture.Jedino se u grčkoj prodaje nutela bez palminog ulja. Ne može nožem da se namaže a kakao i lešnik razbijaju!
A zašto ne kupuješ Linoladu koja je bolja?Kupio sam nutelu u metrou 3 kg navodno pravljena u italiji. Otvorim a ona pliva u palminom ulju. Slabog kvaliteta, jedva primetni kakao i lešnici. Za izbegavanje.
Toliko je retka da kao jogurt da sipate. Mislim da je više nikada neću kupiti za života. Počeću sam da je proizvodim za svoje potrebe: kakao, puter i mleveni lešnik a šećer po potrebi. Mogao bi i med umesto šećera.
Pogledajte prilog 1699172
Pogledajte prilog 1699173
Otkuda ti to? Mislim da ono sta je mario napisao da je tocno, a provela su se u blizoj proslosti istrazivanja o kvaliteti proizvoda za razlicita trzista. Googlaj pa ces se uvjerit ako mi ne vjerujes.Sta se konkretno tice Nutelle mogu reci da je po mom osobnom misljenju bolja ona njemacka od talijanske koja je original.Nije tacno
Za nenacku je tacnoOtkuda ti to? Mislim da ono sta je mario napisao da je tocno, a provela su se u blizoj proslosti istrazivanja o kvaliteti proizvoda za razlicita trzista. Googlaj pa ces se uvjerit ako mi ne vjerujes.Sta se konkretno tice Nutelle mogu reci da je po mom osobnom misljenju bolja ona njemacka od talijanske koja je original.
Sta je konkretno tocno? Da je losija nutella kod vas ili bolja? Ne znam da jer nisam iz Srbije. Trebalo bi uzet par razlicitih nutella i vidjem im udjele sastava. S druge strane i da se sve to napravi oko ukusa nema smisla raspravljati.Za nenacku je tacno
Da li si ti ikad ista procitao ili slusao kada je to pred par godina bilo aktualno? Ne radi se samo o nutelli nego i o ostalim proizvodima koji su losiji za istocno trziste tj. nase.Nema to više veze gde se pravi, nutela iz nemačke za srpsko tržište je puna palminog ulja i ko zna čega.