nularica

a sta mislis kako je meni kad ih vidim uzivo i zapitam seiz kog su filma iskocili :eek: naravno, te frizurice redovno prate neke krem ili svetlo braon mokasine sa obavezno belim sljastecim carapama, i uskim i malo kracim pantalonama, takodje svetlih nijansi koje su tu negde tacno do skocnog zgloba valjda da bi se bolje videle carape. i obavezno razdrljana havajska kosuljica ili bilo koja sa cvetnim dezenom i gore jedna od brojnih kic frizurica iz osamdesetih :sad2: svakakvih modnih promasaja sam se nagledala, ali ovo mi je definitivno najgrdje :))))

a sta mislis kako je meni kad ih vidim uzivo i zapitam seiz kog su filma iskocili :eek: naravno, te frizurice redovno prate neke krem ili svetlo braon mokasine sa obavezno belim sljastecim carapama, i uskim i malo kracim pantalonama, takodje svetlih nijansi koje su tu negde tacno do skocnog zgloba valjda da bi se bolje videle carape. i obavezno razdrljana havajska kosuljica ili bilo koja sa cvetnim dezenom i gore jedna od brojnih kic frizurica iz osamdesetih :sad2: svakakvih modnih promasaja sam se nagledala, ali ovo mi je definitivno najgrdje :))))

ahahahahahah..pa ne zezaj, nije valjda rasirena pojava?:lol:

pa nije rasirena rasirena, ali je sve vise prisutna, ono sretnes ih bar nekoliko svaki dan....i zene isto, mada ajde na zenama jos nekako podnosljivo stoji :neutral: doduse, zene nisu krenule sa natapiranim kosama i minivalovima, ali odeca je bar meni bljak :confused:

ne,ne vise sam imala na umu krace verzije.
man-curly-short-hair-style.jpg

Patrick-Swayze_dirty.dancing.jpg

ili nesto tipa dejvid heslhof koji nikada nije ni izasao iz osamdesetih :neutral::bljak:

ovde fali još jedna izvorna tarzanka pa da odmah izumrem.....

Ćelavo-fuj... asocira me odmah na 3 stvari:
Ili je ćelav
Ili je mator
Ili jednostavno nema ukusa

Takođe ne volim kosijanere...

Volim kad je muškarac ošišan na "muško"...:lol: tj.normalna muška kratka kosa...:mrgreen: a ne ko kreten...:mrgreen:

Back