nuklearni rat dan posle

Ekonomija jeste na izdisaju, nisi stekao pogrešan utisak. Trenutno se situacija održava različitim merama, sili se, da se dobije još malo na vremenu. Za rat sam negde već rekla, da bi imalo efekta morao bi da bude uspešan i kratak, što znači nuke. Ne verujem da će ići tako daleko.

Pročitaj šta kaže čovek koji sigurno bolje poznaje situaciju i uz to je diplomata.

http://www.iht.com/articles/2008/03/12/europe/france.php
Biranim, diplomatskim rečima. Zamisli onda kakva je realna situacija.

ajde posto stalno pričamo o tom sukobu rusije i amerije(zapada) zbog nas, baš me zanima sta bi ste radili dan posle u slučaju ovog scenarija?

rusija lansirala nuklearke na ameriku i sve nato zemlje i japan pre nego sto su ovi uspeli da odgovore na napad i poginulo 90 posto stanovnistva SAD i zapadne evorpe.

sta sad?

gledaćemo filmove na ruskom,kineskom,indijskom,bangladeskom?
slusaćemo rusku muziku?
vozićemo ruske automobile,kineske?
ХАХА...:lol::lol::lol:

Теби су музика и филмови једини и најважнији проблем у животу?

А,видим не можеш без стране руке...Ако нема једног,ти тражиш другог газду.Жуто слугерањство...:D

Kad bi se to desilo, sutra više nikada ne bi došlo, tako da ne moramo ni da se zamaramo sa tim razmišljanjima.

Raketni i satelitski sistemi funkcionišu tako da, ako jedna strana pokrene nuklearni napad, s druge strane se aktiviraju lansirne rampe sa već programiranim ciljevima. Znači, da se to desi, bilo bi aktivirano toliko nuklearki da bi se planeta zemlja pretvorila u PUFFF.

Tornado opet udario u zgradu CCN-a, oštećena i prekinuto emitovanje.

Može li neko da mi izračuna verovatnoću da se nešto ovako desi?

Saznali smo napokon da čovek može da se igra s vremenskim nepogodama? ******, živimo u virtelnoj realnosti.

Nuklearni rat bi bio do jaja! Treba da nestane ova ljudska rasa konacno! Kladim se da ce Suncevom sistemu biti mnogo bolje bez nas!!! Zivot i onako cenimo koliko i lanski kukuruz, bitne su pare, syse, doope, noge, Fairy, ulosci sa krilcima, Milka, novi Ariel.................... Postali smo izopacenost onoga za sta nas je stvoritelj namenio tako da jedino sto zasluzujemo je da odemo "in a blaze of glory"!!!

Back