Nuklearka u Francuskoj eksplodirala

U nuklearnoj elektrani nema sta da eksplodira sem vodonika koji se stvori od vodenog hladjenja kad krene topljenje reaktora. Ali posto kazu da nema radijacije, znaci nista od topljenja reaktora i nista od vodonika. Po sredi je eksploziivna naprava koja je unesena od strane Alahu Akbar ili Slava Ukraine Gerojam Slava.

U nuklearnoj elektrani nema sta da eksplodira sem vodonika koji se stvori od vodenog hladjenja kad krene topljenje reaktora. Ali posto kazu da nema radijacije, znaci nista od topljenja reaktora i nista od vodonika. Po sredi je eksploziivna naprava koja je unesena od strane Alahu Akbar ili Slava Ukraine Gerojam Slava.

More pusti ti to nema šta da eksplodira, tako su i za Černobilj govorili, nije ništa opasno, pa na kraju svi znamo šta je bilo.

Јавили и на вестима малопре, као нема опасности ал ништа им не верујем, знајући колко су франци набедили сами себе да им је техника савршена никад не признали па и да је страшније од Чернобиља.
Тако су исто њакели о мулти - култи, толеранција демократија кењпрдсмрд да би им сад мујкани сејали терор по држави.

More pusti ti to nema šta da eksplodira, tako su i za Černobilj govorili, nije ništa opasno, pa na kraju svi znamo šta je bilo.

Eheeeej znaš li ti kad je bio Černobilj?
Prošlo to... Ja bio ovolicki kad se to desilo, a pogledaj me sad - ko trokrilni... Nema od toga ništa...

Otišao prvi oblak na Nordijske zemlje, kažu ima dosta kancera debelog creva po Danskoj

- - - - - - - - - -

нуклеарна енергија је чисто ђубреz:D

pa tako funkcioniše univerzum, jedino je problem što mi ne znamo šta je to niti naučnici umeju da objasne
a koristimo u komercijalne svrhe

- - - - - - - - - -

drugi oblak je zavatio Srbiju i Hrvatsku jbg... ko da su ciljali sa oba... sve na ovamo dolazilo...
al zato Amerika zla i pokvarena

- - - - - - - - - -

Kad počnu da se havarišu nuklearke a nije u pitanju neka prirodna nepogoda to znači da se društvo raspustilo i u toku je raspad sistema.

malecki problem glasi - ako se u Francuskoj siebu nuklerne centrale ode Evropa u kuratz
Više ih ima tamo na ono malo prostora nego po celoj Americi ili Rusiji

Eheeeej znaš li ti kad je bio Černobilj?
Prošlo to... Ja bio ovolicki kad se to desilo, a pogledaj me sad - ko trokrilni... Nema od toga ništa...

Otišao prvi oblak na Nordijske zemlje, kažu ima dosta kancera debelog creva po Danskoj

- - - - - - - - - -

pa tako funkcioniše univerzum, jedino je problem što mi ne znamo šta je to niti naučnici umeju da objasne
a koristimo u komercijalne svrhe

- - - - - - - - - -

drugi oblak je zavatio Srbiju i Hrvatsku jbg... ko da su ciljali sa oba... sve na ovamo dolazilo...
al zato Amerika zla i pokvarena

- - - - - - - - - -

malecki problem glasi - ako se u Francuskoj siebu nuklerne centrale ode Evropa u kuratz
Više ih ima tamo na ono malo prostora nego po celoj Americi ili Rusiji

ma nemoj,samo neka preleti preko nas, a kod vas neka pada kiša iz njega,
:grudvanje3:

Back