Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nuklearnoj elektrani nema sta da eksplodira sem vodonika koji se stvori od vodenog hladjenja kad krene topljenje reaktora. Ali posto kazu da nema radijacije, znaci nista od topljenja reaktora i nista od vodonika. Po sredi je eksploziivna naprava koja je unesena od strane Alahu Akbar ili Slava Ukraine Gerojam Slava.
More pusti ti to nema šta da eksplodira, tako su i za Černobilj govorili, nije ništa opasno, pa na kraju svi znamo šta je bilo.
нуклеарна енергија је чисто ђубре![]()
Kad počnu da se havarišu nuklearke a nije u pitanju neka prirodna nepogoda to znači da se društvo raspustilo i u toku je raspad sistema.
Eheeeej znaš li ti kad je bio Černobilj?
Prošlo to... Ja bio ovolicki kad se to desilo, a pogledaj me sad - ko trokrilni... Nema od toga ništa...
Otišao prvi oblak na Nordijske zemlje, kažu ima dosta kancera debelog creva po Danskoj
- - - - - - - - - -
pa tako funkcioniše univerzum, jedino je problem što mi ne znamo šta je to niti naučnici umeju da objasne
a koristimo u komercijalne svrhe
- - - - - - - - - -
drugi oblak je zavatio Srbiju i Hrvatsku jbg... ko da su ciljali sa oba... sve na ovamo dolazilo...
al zato Amerika zla i pokvarena
- - - - - - - - - -
malecki problem glasi - ako se u Francuskoj siebu nuklerne centrale ode Evropa u kuratz
Više ih ima tamo na ono malo prostora nego po celoj Americi ili Rusiji
ma nemoj,samo neka preleti preko nas, a kod vas neka pada kiša iz njega,
![]()
malecki problem glasi - ako se u Francuskoj siebu nuklerne centrale ode Evropa u kuratz
Više ih ima tamo na ono malo prostora nego po celoj Americi ili Rusiji
Evropa ide tamo i bez havarija nuklearki.
u vestima na zapadu detaljno je receno da , je doslo do eksplozije van prostora nuklearnih postrojenja.
i iskljucene su iz pogona-reaktori
a kako se kod vas prenosi , to je vec druga prica