gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не иде нико тамо да се гледа. Него да се ослободиTo je nešto drugo, i ja bih se skinuo go da sam sam ili sa nekim ženama.
Ali neću da gledam druge ljude gole, ružni su. Neću ni drugi ljudi mene da gledaju, bezveze mi je.![]()

od lazni moral i nametnute stege jos boro reko u maratonciНе иде нико тамо да се гледа. Него да се ослободи![]()
Mislim da je ok.Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?
Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti?
Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
Kao swingMislim da je ok.
Nudista u razvoju.
Svratili smo u nudistički kamp da vidimo kako to izgleda.
Četiri godine unazad letujemo sa još dva para i u principu obilazimo divlje i zabačene plaže. Plivamo goli. To je za mene renomenalan osećaj. Ako natakvim plažama ima malo ljudi nastavimo da budemo goli i na pesku.
Takodje kada smo u smeštaju-apartmanu nastavimo da budemo golišavi.
Da li je egzibicionizam?! Može da bude. Zavisi kako se konzumira?

Igrate covece ne ljuti se goli?Mislim da je ok.
Nudista u razvoju.
Svratili smo u nudistički kamp da vidimo kako to izgleda.
Četiri godine unazad letujemo sa još dva para i u principu obilazimo divlje i zabačene plaže. Plivamo goli. To je za mene renomenalan osećaj. Ako natakvim plažama ima malo ljudi nastavimo da budemo goli i na pesku.
Takodje kada smo u smeštaju-apartmanu nastavimo da budemo golišavi.
Da li je egzibicionizam?! Može da bude. Zavisi kako se konzumira?
ko izgubi pushi?Igrate covece ne ljuti se goli?
Što da ne. Ja igrao sa bivšom, pa šta. Nekima je prosto zadovoljstvo da budu bez odeće, i to nije nužno povezano sa seksom i seksualnošću. Razumljivo, ne uživa svako u tome, što je apsolutno okej dokle god niko nikom ne nameće svoj stav kao jedini ispravan.Igrate covece ne ljuti se goli?
Isto.Нема шансе. Ни да сам сама на плажи.