Nudizam

Pa tamo dje nema nijednog čovjeka naravno da bih mogao da se oslobodim. Mogao bih i ovako medju ljude ali ne znam zašto...ne shvatam koja je fora tu. :D trip neki kao mene nije briga za druge ljude, ja ću da se oslobodim aaaa droga.

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?

Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti? :)

Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
Mislim da je ok.
Nudista u razvoju 🙃.
Svratili smo u nudistički kamp da vidimo kako to izgleda.
Četiri godine unazad letujemo sa još dva para i u principu obilazimo divlje i zabačene plaže. Plivamo goli. To je za mene renomenalan osećaj. Ako natakvim plažama ima malo ljudi nastavimo da budemo goli i na pesku.
Takodje kada smo u smeštaju-apartmanu nastavimo da budemo golišavi.
Da li je egzibicionizam?! Može da bude. Zavisi kako se konzumira?

Mislim da je ok.
Nudista u razvoju 🙃.
Četiri godine unazad letujemo sa još dva para i u principu obilazimo divlje i zabačene plaže. Plivamo goli. To je za mene renomenalan osećaj. Ako natakvim plažama ima malo ljudi nastavimo da budemo goli i na pesku.
Kao swing :malav:

Mislim da je ok.
Nudista u razvoju 🙃.
Igrate covece ne ljuti se goli?

Мени је то као када дођу у кафић, ресторан, клуб... Има оних уштогљених што су ту због других, не због себе и само гледају ко их посматра, а не посматра их нико. Јеб. се свима за њих.
И они који дођу да се распиштоље, опусте, уживају за свој ћеф!

Igrate covece ne ljuti se goli?
Što da ne. Ja igrao sa bivšom, pa šta. Nekima je prosto zadovoljstvo da budu bez odeće, i to nije nužno povezano sa seksom i seksualnošću. Razumljivo, ne uživa svako u tome, što je apsolutno okej dokle god niko nikom ne nameće svoj stav kao jedini ispravan.

Back