Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ајд сад мало да скренем са теме...
Питање лепоте тела...
Пренеки дан присутвовала сам једној манифестацији која је окупила махом старије људе...
На крају је банда засвирала чардаш и неке бакице су се спонтано окупиле и почеле да играју... Врло старе бабе, бар по 80 година свака.
Покрети су им били сведени, ограничени старошћу, али искрено су се веселиле и из њихових очију се могло видети да су некад биле врцаве и немирне, да су умеле да уживају у животу, осећале су ритам и видело се да су некада умеле много жешће да играју и да се веселе... После прве песме њих две-три су се изуле босе...
Играле су тако...стопала су им скроз искривљена, деформисана, старачка... Кожа по рукама и врату је наборана и пегава, лица изборана...
Али, ја сам тако уживала гледајући их. И оно што ме је највише зачудило - мени су оне тада биле јако ЛЕПЕ!!!
![]()
Mada ova tema čak nije ni inspirisana kupačima nego ovim...http://www.politika.co.yu/rubrike/Srbija/Vudu-ritam-odjekuje-Homoljem.sr.html
jel su to oni sto su ih proglasili najnovijom sektom sto plesu goli ispred manastirai tako udaraju na bedeme pravoslavlja
Све су то наслаге лажног хришћанског морала, за које је наго људско тело срамота.
Пагани, стари Грци и Римљани (да не помињем сад остале ваевропске културе), поштовали су наго тело, лепоту и склад...Није се забадава Ренесанса напајала управо на тим узорима античког, паганског света и по први пут, након више од 1000 година таме, мрачњаштва, егзорцизма, спаљивања вештица (заједно са црним мачкама) и научника на ломачама, пружила наду и светлост човечанству...
P.S. Gde je apolonu piša?
list se ne računa...
pa i pećinski čoek je sliko gole žene...i .....šo je pokazatelj...da ša...da je znao kako žena izgleda...i kake to veze ima sa noodizmom.......ša se ovaja natoorizmom...nek se svako šeta u drooštvu istomišljenika......na čemu pristalice natoorizma sad insistiraju...ko ih dira uopšte...misim, ne doslovno.....za stefana je jasno...on je čoek....zelot....
oću.... ajmo... ( :joj moonjo do kraja ove teme ima jos i noodista od tebe da ispadne pa ces posle da kazes: e alal oces na adu do kraja sveta ;P
Ајд сад мало да скренем са теме...
Питање лепоте тела...
Пренеки дан присутвовала сам једној манифестацији која је окупила махом старије људе...
На крају је банда засвирала чардаш и неке бакице су се спонтано окупиле и почеле да играју... Врло старе бабе, бар по 80 година свака.
Покрети су им били сведени, ограничени старошћу, али искрено су се веселиле и из њихових очију се могло видети да су некад биле врцаве и немирне, да су умеле да уживају у животу, осећале су ритам и видело се да су некада умеле много жешће да играју и да се веселе... После прве песме њих две-три су се изуле босе...
Играле су тако...стопала су им скроз искривљена, деформисана, старачка... Кожа по рукама и врату је наборана и пегава, лица изборана...
Али, ја сам тако уживала гледајући их. И оно што ме је највише зачудило - мени су оне тада биле јако ЛЕПЕ!!!
![]()
oću.... ajmo... ( :
nego, nije mi jasno....pristalice noodizma ...od čega se brane......nikoga ne zanimaju..totalno su marginalni....nemaju ni kloob...gori su od fanova figoora baštenskih patooljaka....apsolootno nebitni.....misim, golotinja je toliko prisootna..sise mož da koopiš ko dooponu za mob...mism, u tom smislu je dostoopno sve....
pre jedno dve nedelje devojka se prošetala gola od kalemegdana...do protokola...tu su je tek skembali policajci..niko na nju nije obraćao pažnju.........i ša se otimate kad niko o vama ne misli..ama baš ništa....osim zelota...kome je to partijski zadatak.....
oću.... ajmo... ( :
pa ne brane se. to smo se samo mi pilici upecali na zilotovu pricunego, nije mi jasno....pristalice noodizma ...od čega se brane......nikoga ne zanimaju..totalno su marginalni....nemaju ni kloob...gori su od fanova figoora baštenskih patooljaka....apsolootno nebitni.....misim, golotinja je toliko prisootna..sise mož da koopiš ko dooponu za mob...mism, u tom smislu je dostoopno sve....
pre jedno dve nedelje devojka se prošetala gola od kalemegdana...do protokola...tu su je tek skembali policajci..niko na nju nije obraćao pažnju.........i ša se otimate kad niko o vama ne misli..ama baš ništa....osim zelota...kome je to partijski zadatak.....
Икскрено, мени су вулгариније и више ми сметају сисе, дупета и пупкови који нам се свакодневно сервирају путем ТВ, спотова, ступидних серија... То је нешто што угрожава и мене, моју децу и културу целе нације...а тамо неки голаћи који се само сунчају изоловано од света...не знам како би икоме могли да сметају?
Slazem se ja sve sa tobom, ali postoje ljudi, koji smatraju da nije u redu da muskarci i zene budu zajedno na plazi goli kao sto smatraju da nije u redu da deca vide roditelje gole i da je to nesto izopaceno i bolesno.
....pa zar nije....mnogi što ovde hvale nudizam ,kako bi reagovali da ih pozovu komšije na kafu....a tamo...ko od majke...
Ja mislim,u stvari siguran sam da je nagost pred drugima jedna vrsta poremecaja licnosti...
A mislim ti one stvari radis zakopcan do grla ?
Ne moze sse tako nesto porediti.![]()