NSPM STRIKES AGAIN

Sushtina ove teme je, kako se ovde vrednuje umetnost.
Neosporan je talenat Markovica i Kusturice, ista prashka shkola, e sad shto je Kusturica omiljeniji, valjda shto mu je ime Nemanja, to sa umetnoshcu nikakve veze nema a ni sa zdravim razumom!

bas naprotiv Kusturica je bio omiljeniji tj. radio je kvalietnije filmove dok nije bio Nemanja , mislim ne dovodim ja to u vezu al od 95. nista vredno pomena nije napravio
, a cinjenica je da je covek doziveo potpuni zivotni promasaj -promenio je zemlju ,veru i naciju , trudio se svim sredstvima i na sva zvona da bude nesto drugo a onda su poceli da ga prozivaju upravo oni najgori primitivci kojih je on hteo da postane deo , njegovi ruralni antiglobalisticki junaci ciji je primitivizam i zaostalost sam hvalio i velicao kao neko vrhunsko slobodumno osecanje dok mu se nije vratilo ko bumarang u svoj svojoj ogoljenosti
mislim to je mnogo gori poraz od neuspesnog filma ,napravio je on bar 3 odlicna po kojima ce se pamtiti ,al ovo su teze stvari

bas naprotiv Kusturica je bio omiljeniji tj. radio je kvalietnije filmove dok nije bio Nemanja , mislim ne dovodim ja to u vezu al od 95. nista vredno pomena nije napravio
, a cinjenica je da je covek doziveo potpuni zivotni promasaj -promenio je zemlju ,veru i naciju , trudio se svim sredstvima i na sva zvona da bude nesto drugo a onda su poceli da ga prozivaju upravo oni najgori primitivci kojih je on hteo da postane deo , njegovi ruralni antiglobalisticki junaci ciji je primitivizam i zaostalost sam hvalio i velicao kao neko vrhunsko slobodumno osecanje dok mu se nije vratilo ko bumarang u svoj svojoj ogoljenosti
mislim to je mnogo gori poraz od neuspesnog filma ,napravio je on bar 3 odlicna po kojima ce se pamtiti ,al ovo su teze stvari

Mislim na njegove obozavaoce od kad je postao Nemanja!

Svakako da je bio odlichan u vreme kada je pravio *oca na sluzbenom putu, doli bel. dom za veshanje,
Arizona drim je pochetak njegovih promashaja da bi zavrshio sa onim filmomo trubachima iz Guche

Zaista, dokle ova mracna proslost koje se svi stidimo?

Ja bih zeleo da vidim jedan progresivan i optimistican film na temu naseg Velikog Oktobra. Tu bi smo, recimo, mogli da vidimo naseg Zorana (Brad Pitt) koji rusi nenarodni rezim Slobodana Milosevica (Harvey Keitel) uprkos zakulisnim mahinacijama podlog Vojislava Kostunice (Rutger Hauer) koga na kraju skiceci izvlace za usi ispod kreveta i vode kao nezasluzenog pobednika pred narod, dok se pravi heroj povlaci i setno smeska iz senke...

Ostale uloge: Jack Nicholson (Mirjana Markovic), Joaquin Phoenix (Cedomir Jovanovic), Bruce Willis (amb. William Montgomery), Ralph Fiennes (Velimir Ilic), Jeremy Irons (Bagerista Dzo) i drugi.

Scene seksualne prirode i nasilja. Za starije od 16 godina.

Свака част за Џеремија као Багеристу и Бредпита као Ђинђића... и Бруса Вилиса као вољеног амбасадора...Сугестија замени - Кајтел као Коштуница а Хауер као Слоба и ето хита :mrgreen::super:

а кардиналан промашај је једино Ралф Фајнс као Веља... ма и Еди Марфи би бољи био :mrgreen:... и наравно Клинт Иствуд као Јовица Станишић /Франко Симатовић...

Back