NSP: nepovredivost drzavnih granica, a kontinentalnih?

Aha, nisam znao da to tako ide. Globalizmom upravljaju globalni seljaci. Jel to neka svecka zadruga, ono drugarski i zadrugarski se vrši preraspodela između komšija i rođaka ???
Fast forward to right now, and on the website of the globalist Atlantic Council (headquartered in Washington D.C.), there is an interesting Central Bank Digital Currency Tracker which lists all the countries that have either launched or piloted a CBDC or are developing or researching a CBDC
1648927388887.png

Prilozi

• 1648927092701.png
    1648927092701.png
    943,6 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
:fdlan:... jao ajde dobro...
programibilna valuta
dobijes 300 dolara ali mozes samo gorivo, ili mozes samo ovaj mesec da ih potrosis kao primer... i sada nam se kaze da je to kinesko cudo, ali nije, to se i nama sprema, tj. vama - zato i ovo ludilo ratno, prvo smrzavanje, pa cete posle da uletite u klub, vi seljaci, tj, svabe
https://www.zerohedge.com/news/2021...rencies-cbdcs-future-surveillance-and-control

China: Digital Yuan - An Ominous Blueprint​

A huge red flag over CBDCs and user privacy is that these central bank digital currencies are programmable, as details on China’s ‘Digital Yuan’ already show.

For example, the Digital Yuan can be programmed to be activated on a certain date, programmed to expire on a certain date, programmed to be only valid for certain purchases, and ominously, programmed to be only available to citizens who meet certain pre-conditions.

kontrola ili upravljanje ljudskim resursima, kada si ucenjen prirodnim

Conclusion - Slavery or Monetary Freedom​

Although central banks will claim that they are introducing CBDCs for reasons such as improving payments efficiency, boosting financial inclusion for the unbanked and tackling illicit transactions, their real motivations, as always, are for surveillance and control.

„Спремни смо да заједно са нашим руским колегама дамо пример одговорне светске силе и одиграмо водећу улогу како бисмо извели свет који се убрзано мења на пут одрживог и позитивног развоја“, рекао је Си.
https://srbin.info/svet/putin-na-sa...atljivi-pokusaji-stvaranja-unipolarnog-sveta/
ja mislim da su se si i puton vec dogovorili, samo jos da objave sta ce biti NSP

Ili su drzavne granice zacrtane jednom za svagda ili nisu, a moje stanoviste i stanoviste NSP je da nisu, mogu se menjati, i kao sto vidimo, menjaju se:
od Cehoslovacke su nastale Ceska i Slovacka, od SFRJ, su nastale 6+1 drzava itd; Ukrajinu sam zagovarao jos odavno da podelimo isto na 5 ili 6 drzava...naravno: pre i bez ikakvog rata, jer moje stanoviste je antiratno, da se razumemo, da udjemo u NSP ako moze bez ikakvih zrtava.

Temu sam otvorio - AUTORSKA [otvarao bih setove NSP tema, ili bih se samo nastavljao sa moderarorskim dopustenjem], ne da bih se ubedjivao, jer je jasno da ce realnost mnoge pregaziti, vec da bih na primeru evroazijskog saveza ponudio promenu granice azije i evrope:

jel, svima je poznato da je planina URAL granica evrope i azije, ali sada se pokazuje da ce to morati da se promeni, jer je jasno da RUSIJA vise nema iluziju da ce biti deo evropskih vrednosti, EU bezbedonosnog [nato], monetarnog, kulturnog sistema itd, vec da postaje deo cak osnova AZIJSKOG SAVEZA, vrednosti itd

DAKLE, gde je nova granica izmedju EVROPE I AZIJE?

Азија до Антлантика

Азија до Антлантика
ne daju ameri, 'teo putko od lisabona do vladivostoka, ali kaze amer ne mere, vec atlantisti do bugarske i poljske bar

realno rusija je nadigrana i sve veca iskusenja ima da postane svetski policajac, sad kada pocne da ravna ukrajinu, elektrane i tako redom

zato sam ja bio za sankcije, ali 100postotne, jer sve ostalo je razaranje i ubijanje

ne zna putko da vodi politiku formiranja javnog mnejnja, samo se ruga, losi mu savetnici

Русија поздравља одлуку о укидању санкција на руска ђубрива, али се испоставило да их могу купити само европске земље, а не најсиромашније државе, рекао је руски лидер Владимир Путин, преносе РИА Новости.​

pozdrvalja umesto da im je pokazo srednji prst - znaci, nema pojma
ni zito ni djubrivo nije trebao da da, NISTA, ni gas, ni struju, ama bas nista, al zapad napunio skladista, pa se nadgornjavaju dok ljudi ginu

nema mozga na celom svetu, gde god da se okrenes, na zapad, ili na istok, isto su svuda BEZMOZGOVICI.

Путин: ЕУ скинула санкције да узме наше ђубриво а сиромашнима није оставила ништа

Poslednja izmena:
ne daju ameri, 'teo putko od lisabona do vladivostoka, ali kaze amer ne mere, vec atlantisti do bugarske i poljske bar

realno rusija je nadigrana i sve veca iskusenja ima da postane svetski policajac, sad kada pocne da ravna ukrajinu, elektrane i tako redom

zato sam ja bio za sankcije, ali 100postotne, jer sve ostalo je razaranje i ubijanje

ne zna putko da vodi politiku formiranja javnog mnejnja, samo se ruga, losi mu savetnici

pozdrvalja umesto da im je pokazo srednji prst - znaci, nema pojma
ni zito ni djubrivo nije trebao da da, NISTA, ni gas, ni struju, ama bas nista, al zapad napunio skladista, pa se nadgornjavaju dok ljudi ginu

nema mozga na celom svetu, gde god da se okrenes, na zapad, ili na istok, isto su svuda BEZMOZGOVICI.

Путин: ЕУ скинула санкције да узме наше ђубриво а сиромашнима није оставила ништа

Недају Путиново али даће мени

Си Ђи

Back