NS: Žena skočila sa četvrtog sprata zgrade

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.720
NS: Žena skočila sa četvrtog sprata zgrade

Novi Sad -- Žena stara 40 godina izvršila je samoubistvo skočivši sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu.

Ekipa Hitne pomoći je na mestu nesreće konstatovala smrt žene, javlja reporterka iz Novog Sada.

Kako saznaje B92, stradala žena je u stanu živela sa majkom, a bila je zaposlena u obližnoj prodavnici.

1608416315af81e4a6b9a6275047047_v4_big.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=05&dd=13&nav_category=16&nav_id=1392045

Tonemo....

i šta je tema teme? da joj odradimo psihološku ili socijalnu kartu?
meni se serre od ovakvih tema, kao da ljudi samo čekaju da neko nekoga siluje, zakolje, ubije se, pa da napišu 3 reda i okače link..
bolje se zapitajte čime se to ,,hranite" kakve su to senzacije..

- - - - - - - - - -

Vuciceva Srbija.

nisam Vučkov fan, ali ti lupetaš, to se dešava svuda..

- - - - - - - - - -

Ehhhhhhhh, kad cu ja ovako.:cry:

super, preseli se bar na 11 da ne završiš u gipsu..
msm šta reći na temu i komentare..

Desava se svuda, ali u Srbiji se ljudi ubijaju uglavnom iz ocaja koji je posledica uzasnog ekonomskog stanja.
Stepen depresije je jedan od najvecih u svetu, cak i po zvanicnim pokazateljima - a s obzirom da se zna koliko su mentalne bolesti taboo u Srbiji, znaci samo da ih ima bar 3 puta vise nego sto kaze zvanicna statistika.

Desava se svuda, ali u Srbiji se ljudi ubijaju uglavnom iz ocaja koji je posledica uzasnog ekonomskog stanja.
Stepen depresije je jedan od najvecih u svetu, cak i po zvanicnim pokazateljima - a s obzirom da se zna koliko su mentalne bolesti taboo u Srbiji, znaci samo da ih ima bar 3 puta vise nego sto kaze zvanicna statistika.
Sad ćeš ti meni da tvrdiš da je najveći broj samoubistava u Srbiji? Kada se uzme prosek u odnosu na broj stanovništva?

- - - - - - - - - -

Plus nismo razmatrali razloge za samoubistvo.

Sad ćeš ti meni da tvrdiš da je najveći broj samoubistava u Srbiji? Kada se uzme prosek u odnosu na broj stanovništva?

- - - - - - - - - -

Plus nismo razmatrali razloge za samoubistvo.

Tvrdim samo da je ekonomska i socioloska situacija u Srbiji uzasna. Mrdni se malo, uporedi kako je u normalnim zemljama, pa ces da vidis. U Srbiji je beznadje.
I tvrdim da smo u samom svetskom vrhu po depresiji, i raznim drugim neuropsihijatrijskim oboljenjima, jer po statistici smo skoro pa u samom vrhu, sto samo znaci da je stvarno stanje jos gore.

A glavni uzrok svih samoubistava je depresija.

Tvrdim samo da je ekonomska i socioloska situacija u Srbiji uzasna. Mrdni se malo, uporedi kako je u normalnim zemljama, pa ces da vidis. U Srbiji je beznadje.
I tvrdim da smo u samom svetskom vrhu po depresiji, i raznim drugim neuropsihijatrijskim oboljenjima, jer po statistici smo skoro pa u samom vrhu, sto samo znaci da je stvarno stanje jos gore.

A glavni uzrok svih samoubistava je depresija.

Mrdnula sam ja ništa ne brini, zato ti i kažem da si napisao komentar koji veze s mozgom nema,
Uzmi uzorak na osnovu broja stanovništva, pa onda kenjjaj da je u Srbiji najveći broj samoubistava.

super, preseli se bar na 11 da ne završiš u gipsu..
msm šta reći na temu i komentare..

Ma jok, ako to ikada uradim to ce da bude samurajski.:cool:

- - - - - - - - - -

Moja je pretpostavka da se ubila jer se do 40 nije udala i rodila decu, nije sve ni u ekonomiji jbg, ova je bila zaposlena i zivela sa kevom koja je imala penziju.

Ihhhhh, pa ne ubija se zbog toga, ako joj je frka mogla je da rodi dete uz pomoc vestacke oplodnje ili cisto da nadje bilo koga da zatrudni i posle sa njim da nema nista...

- - - - - - - - - -

i šta je tema teme? da joj odradimo psihološku ili socijalnu kartu?
meni se serre od ovakvih tema, kao da ljudi samo čekaju da neko nekoga siluje, zakolje, ubije se, pa da napišu 3 reda i okače link..
bolje se zapitajte čime se to ,,hranite" kakve su to senzacije..
.

Jeste, postojimo mi kojima je toliko lose u zivotu da moramo ovako sebe da regulisemo teseci se da je nekima mnogo gore.:aha2:
Znaci ovo je ko antidepresiv za ljude poput mene.:malav:

- - - - - - - - - -

Ne znam sto se tolko kuka na to lose ekonomsko stanje - ja sam ko student ziveo ono bas sirotinjski i bio sam srecan, a i sada ne trosim nista.

Mrdnula sam ja ništa ne brini, zato ti i kažem da si napisao komentar koji veze s mozgom nema,
Uzmi uzorak na osnovu broja stanovništva, pa onda kenjjaj da je u Srbiji najveći broj samoubistava.

Citiraj me, molim te, gde sam napisao da je u Srbiji najveci broj samoubistava? Napisao sam da smo u vrhu po depresiji i drugim neuropsihijatrijskim oboljenjima.

Back