Ma nije sve oko imovine, to ide kasnije...
Dok se svadjaju ljudi i dok jedan poteze na drugog ili oba jedno na drugo , ne radi se o imovini, nego o zici...
A kontrola medjusobnih zutih minuta je neka opsta kultura, koju su zene namerno zaboravile, a muskarci koji je imaju nisu pogodni, dok su vreli muskarci oni koji je i nemaju i ne treba im, jer ih sputava, a zene uzbudjuje bas to njihovo nesputano...
Nije bez veze , ali samo deo zena se lozi na to kad pretera a ti je slajbnes da joj zubi zazvece.....
Non stop pricaju da nema sanse da na njih neko digne ruku odmah ce ga ostaviti i drske su i bezobrazne, ali su ovakve kako gore navedoh..
Ali vecina nije takva nego se plasi i onog pravila koje muskarac koji nije nasilan uvede, a to je, kad se kaze stop, bez obzira ko kaze stop, prica prestaje...jer prica je zvucno i psihicko nasilje, a ako niste znali zvucno nasilje spada u fizicka nasilja, te se tako i sudi, ako se tupavi advokat pozove na to, a tupavi advokati u srbiji se ne pozivaju na to nego sisaju ovce...
Kultura ponasanja je nesto sto su zene bacile kroz prozor, i druze se iskljucivo sa sebi pogodnim, i tu ostali muskarci ne treba da trose reci...
Ovde na forumu uglavom i trose reci oni koji su slicni ovima koji biju i mlate...i ovi koji to ne zele da rade pa im smeta opsta nekultura ponasanja zena, gde te sateruje u cosak da je posle reci stop a ona ne ucuti, presaberes jednim nokautom kad vec ne razume rec stop, a ne mozes da se evakuises iz prostora...
Cak u u sudskoj praksi se podrazumeva prestanak nasilja pa naknadno resavanje, tj na stop prestaje prica, posle toga se proba ako moze dogovor moze, ako ne moze rastava...
To vazi i za verbalno prose....pricanje....sto zene nikako da shvate...
Mislim u praksi shvate, jer u mojoj praksi ja sam sreo njih 10 tak koje nisu zelele da shvate pa su mi stvarno dizale pritisak , ali sam cuo da su ih posle makljali njihovi muskarci i muzevi, sto ce reci nasle su prave...
A ostale koje su na pola, se useru kad ja pocnem da dizem tenziju...jer radim ono sto ne volim da radim, a to je vec prelazak granica i to je znak svakoj pametnoj zeni da je lavina krenula i da treba pauza da se zaustavi...
Zato uglavnom pametne zene i ne bivaju udarene....
Nikad u zivotu...
Ma sa kim bile....