NS: Tukao ženu do smrti

NS: Tukao ženu do smrti
J.M. (54) osumnjičen je da je kasno sinoć u porodičnoj kući na obodu Novog Sada ubio nevenčanu suprugu V. S. (49).

IZVOR: BLIC NEDELJA, 13.11.2016. | 13:08
Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je ženu udarao rukama i nogama do smrti, a ona je preminula na licu mestu.

Policija je uhapsila nasilnika i on se nalazi u pritvoru.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja, dok se sumnja da su oboje supružnika sinoć bili u alkoholisanom stanju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=13&nav_category=16&nav_id=1198842

Мисли да му је жена приватно власништво и да може да је туче до смрти.
evil2.gif
Примитивна стока!

Ima i toga, tako su nauceni porodica, drustvo.... bolesnici se izivljavaju umesto da se lece, stradaju zene

Poslednja izmena od moderatora:
Recimo coveka nervira zena, zvoca mu, vara ga, ne radi nista, trosi njegove pare koje on mukotrpno zaradjuje... i on ubije zenu. Zenu si ubio, ubio si majku svojoj deci, sebe si osudio da do kraja zivota u ocima celog sveta budes ubica a svoju decu si osudio da do kraja zivota budu obelezena kao oni ciji je otac ubio njihovu majku. Da li je to realna cena koju treba da platis i ti i cela tvoja porodica zato sto nisi mogao da se jednostavno razvedes. Neko ce reci da bi ga zena ucenjivala, da bi mu uzela imovinu i decu. A ja kazem da je to sasvim adekvatna cena koju moras da platis jer si uopste ulazio u brak sa njom i pravio joj decu.

Решење не немати ништа на своје име.

Па ако жена хоће да деца буду издржавана, мора да дозволи оцу виђање. Иначе се увек може обратити суду. :lol:

Али не, он је глуп, има да убије Бога у њој, па да ем робија, ем да га други робијаши малтретирају јер је насилник.

Дакле, ЈЕДИНО решење је намети имовину на СВОЈЕ име. И тако ући у брак. Могућности за уцену су онда минималне.

Ma nije sve oko imovine, to ide kasnije...
Dok se svadjaju ljudi i dok jedan poteze na drugog ili oba jedno na drugo , ne radi se o imovini, nego o zici...
A kontrola medjusobnih zutih minuta je neka opsta kultura, koju su zene namerno zaboravile, a muskarci koji je imaju nisu pogodni, dok su vreli muskarci oni koji je i nemaju i ne treba im, jer ih sputava, a zene uzbudjuje bas to njihovo nesputano...

Nije bez veze , ali samo deo zena se lozi na to kad pretera a ti je slajbnes da joj zubi zazvece.....
Non stop pricaju da nema sanse da na njih neko digne ruku odmah ce ga ostaviti i drske su i bezobrazne, ali su ovakve kako gore navedoh..
Ali vecina nije takva nego se plasi i onog pravila koje muskarac koji nije nasilan uvede, a to je, kad se kaze stop, bez obzira ko kaze stop, prica prestaje...jer prica je zvucno i psihicko nasilje, a ako niste znali zvucno nasilje spada u fizicka nasilja, te se tako i sudi, ako se tupavi advokat pozove na to, a tupavi advokati u srbiji se ne pozivaju na to nego sisaju ovce...

Kultura ponasanja je nesto sto su zene bacile kroz prozor, i druze se iskljucivo sa sebi pogodnim, i tu ostali muskarci ne treba da trose reci...
Ovde na forumu uglavom i trose reci oni koji su slicni ovima koji biju i mlate...i ovi koji to ne zele da rade pa im smeta opsta nekultura ponasanja zena, gde te sateruje u cosak da je posle reci stop a ona ne ucuti, presaberes jednim nokautom kad vec ne razume rec stop, a ne mozes da se evakuises iz prostora...

Cak u u sudskoj praksi se podrazumeva prestanak nasilja pa naknadno resavanje, tj na stop prestaje prica, posle toga se proba ako moze dogovor moze, ako ne moze rastava...
To vazi i za verbalno prose....pricanje....sto zene nikako da shvate...
Mislim u praksi shvate, jer u mojoj praksi ja sam sreo njih 10 tak koje nisu zelele da shvate pa su mi stvarno dizale pritisak , ali sam cuo da su ih posle makljali njihovi muskarci i muzevi, sto ce reci nasle su prave...
A ostale koje su na pola, se useru kad ja pocnem da dizem tenziju...jer radim ono sto ne volim da radim, a to je vec prelazak granica i to je znak svakoj pametnoj zeni da je lavina krenula i da treba pauza da se zaustavi...

Zato uglavnom pametne zene i ne bivaju udarene....
Nikad u zivotu...
Ma sa kim bile....

Zene da razumeju sustinu ne bi im muskarci sugerisali da se sklanjaju od sustine i problema...

Zena je uvek uvredjena, frustraciono bice, a kako takvo bice moze da razmislja siroko, kad u svemu vidi pretnju sebi ili svom statusu ili nekoj svojoj koristi...
Sve , sta procita, sta uradi, sta tumaci, sta gleda, sve oboji tom frustracionom teznjom da sebe stavi u centar svega...
To rade i lukavci i najveci primitivci i onda lukavac kao postaje pametan, ali razara svoje okruzenje i ono vremenom postaje uzas blagi, zlobno i pakosno okruzenje sebicnjaka..

Sa druge strane, lukavac i kad je glupak ispada na prvi pogled i zenama i svima pametniji....
Jer je svo njegovo mozganje okrenuto parama i sebi, pa ces ih cesto cuti kako razvijaju teoriju po nekoliko dana kako da pridju nekom zarad neke usluge ili neke koristi, kako da izmanipulisu nesto ili neku poziciju...
A sa druge strane nemaju dovoljno paznje uputstvo ili knjigu da procitaju duze od pola sata....

Cuveni prevod toga na forum je "ako ne umes da objasnis u tri recenice, onda ne razumes ono o cemu se prica"....koja jasno pokazuje da je sve znanje sveta napravljeno najvise u tri recenice od obicnog novinskog i chaterskog govora na forumu...

Решење не немати ништа на своје име.

Па ако жена хоће да деца буду издржавана, мора да дозволи оцу виђање. Иначе се увек може обратити суду. :lol:

Али не, он је глуп, има да убије Бога у њој, па да ем робија, ем да га други робијаши малтретирају јер је насилник.

Дакле, ЈЕДИНО решење је намети имовину на СВОЈЕ име. И тако ући у брак. Могућности за уцену су онда минималне.

Ставиш све на име родитеља.

Back