NS: Tukao ženu do smrti

*Neca Šmeca*

Iskusan
Banovan
Poruka
5.217
J.M. (54) osumnjičen je da je kasno sinoć u porodičnoj kući na obodu Novog Sada ubio nevenčanu suprugu V. S. (49).

IZVOR: BLIC NEDELJA, 13.11.2016. | 13:08
Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je ženu udarao rukama i nogama do smrti, a ona je preminula na licu mestu.

Policija je uhapsila nasilnika i on se nalazi u pritvoru.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja, dok se sumnja da su oboje supružnika sinoć bili u alkoholisanom stanju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=13&nav_category=16&nav_id=1198842
Мисли да му је жена приватно власништво и да може да је туче до смрти.:evil: Примитивна стока!

Poslednja izmena od moderatora:
J.M. (54) osumnjičen je da je kasno sinoć u porodičnoj kući na obodu Novog Sada ubio nevenčanu suprugu V. S. (49).

IZVOR: BLIC NEDELJA, 13.11.2016. | 13:08
Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je ženu udarao rukama i nogama do smrti, a ona je preminula na licu mestu.

Policija je uhapsila nasilnika i on se nalazi u pritvoru.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja, dok se sumnja da su oboje supružnika sinoć bili u alkoholisanom stanju.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=13&nav_category=16&nav_id=1198842

Мисли да му је жена приватно власништво и да може да је туче до смрти.
evil2.gif
Примитивна стока!

Pa kad se vesti tipa "Nervirala muza do smrti" ne objavljuju.....a svi znaju...nije da ne znaju...

Sto se tice krivice socijalizam ima krivicu da je raspekmezio zene, mada tu vazi situacija da im je pruzeno da budu emancipovana ziva bica pa su pod strogim rezimom to i bile, a sad repovi i emancipacija napravise od zena wannabe ludace nista drugo , koje nisu sposobne da isprate ni mogucnost onoga sto imaju, a kamoli ono sto im se nudi i treba koraknuti ka tome..

Poslednja izmena od moderatora:
Pa kad se vesti tipa "Nervirala muza do smrti" ne objavljuju.....a svi znaju...nije da ne znaju...

Sto se tice krivice socijalizam ima krivicu da je raspekmezio zene, mada tu vazi situacija da im je pruzeno da budu emancipovana ziva bica pa su pod strogim rezimom to i bile, a sad repovi i emancipacija napravise od zena wannabe ludace nista drugo , koje nisu sposobne da isprate ni mogucnost onoga sto imaju, a kamoli ono sto im se nudi i treba koraknuti ka tome..

Sad se vec poprilicno gubis. Mozda ne bi bilo lose da popricas sa nekim psihijatrom.

Sad se vec poprilicno gubis. Mozda ne bi bilo lose da popricas sa nekim psihijatrom.

Ti prebrzo zakljucujes...
Ti mislis da se nalazis u nekoj sredjenoj drzavi i pricas na sredjenom forumu sa korektnim ponasanjem i sa "normalnim" i pristojnim ljudima...

Naravno da to nije slucaj ovde...

Tako da...ukazi sta sam to netacno rekao, a ove vulgarne opaske koje su tradicionalne za ovaj forum zadrzi za sebe..
Vise nego ocigledno da tebi treba psihijatar, a ne meni...

Zene kad im ide u prilog traze da su jednake,a kad ne onda su slabiji spol,sto i tad ne budu jednake? A kad su vec jednake sto onda potenciraju svoju seksualnost (dekolte,haltere,mrezaste carape,cipku...)da bi jos vise napredovale zavodeci sefove koji su iznad.Onda ih zabole da su trazile da budu na neki nacin muskarci.Nije mnogo vezano za ovu temu al morao sam da kazem.

najbolje sad okrivi mrtvu zenu

- - - - - - - - - -

u najmanju ruku

Ti prebrzo zakljucujes...
Ti mislis da se nalazis u nekoj sredjenoj drzavi i pricas na sredjenom forumu sa korektnim ponasanjem i sa "normalnim" i pristojnim ljudima...

Naravno da to nije slucaj ovde...

Tako da...ukazi sta sam to netacno rekao, a ove vulgarne opaske koje su tradicionalne za ovaj forum zadrzi za sebe..
Vise nego ocigledno da tebi treba psihijatar, a ne meni...

Ja sam ti u najboljoj nameri to rekao i ne znam zasto sad ocekujes vulgarnosti i uvrede od mene. Zasto je uvreda reci nekom da bi valjalo da poseti psihijatra? Ne kazem ti da si bolestan ili nesto slicno. Samo mislim da bi trebao da popricas sa nekim strucnim o prevelikom besu koji osecas prema zenama.
Iskreno, cesto i delim tvoj kriticki stav i cesto ima stvari koje podrzavam ali na vest da je neko nekog pretukao do smrti reci "mora da ga je mnogo nervirala" nije bas normalno. Hajde onda da krenemo da ubijamo svakog ko nas iznervira pa da vidimo dokle ce nas to odvesti.

Meni zaista nije jasno zašto mnogi Srbi (opet ne svi) mrze muslimane kad se po pitanju žena i odnosa prema Zapadu koji izmedju ostalog nosi slobode i emancipaciju žena praktično isto odnose a to je kamenovanje, prebijanje, čerečenje, mučenje, klanje...

Dakle mnogi Srbi (opet ne svi) bi ko i muslimani da samo oni mogu imati gomilu žena, varati, piti a žena treba da sedi kući, pegla, ćuti, da bude pokrivena cela i da podiže petoro dece zbog nataliteta po nekom dverjaškom modelu.

Treba pogledati fejsbuk profil ove junačine ako ga ima, možda je imao slike Dveri ko i ona budaletina sa kalašnjikovim iz Žitišta.

Verovatno je u pitanju isti talibanski mentalni sklop koji vidi ženu kao neku kozu ili ovcu.

Kriva je kao i sve zene sto je zena, kao sto su muskarci krivi sto su muskarci....Mislis meni neko prizna da ja nisam kao drugi muskarci, sipak....Svi ste vi isti, je premisa..

Ali da konkretizujem...
Zelela je strastvenog a ne normalnog, normalan je nekako jadan i bedan, cak i ne zna da zivi zivot, i obicno i ono para sto ima ne zna da upotrebi na pravi nacin (njegov nacin nije eksponiranje, za to treba biti strastven i lafcina).
Okruzenje pravi da zene precesto u svom ophodjenju prema muskarcima neguju njegovu agresivnost ka spolja, ka drugima, a istovremeno mu skacu po zivcima, kao ljudsko su bice pa su zasticene one same...

Gde je onaj snimak sa parkinga gde rus razbija od udarca devojku pa se umesala treca da snimi mobilnim, pa je hteo i nju....ista prica...
Pijana ona, pijan on....svasta se kaze, i zene obozavaju da doteraju muskarca do granice pucanja....neka moderna igra...

I ocekuju da ih uvek uzmes u zastitu i da kazes jao jadna ona....ovo jadna ima veze ne sa stvarnim dogadjajem, nego sa ocekivanjem da bude zrtva....ne u sukobu, cak i na poslu kad ima normu, znaci nista ne zavisi od drugih, opet nadje nesto sto ju je odvelo od rutine i dovelo da ispadne zrtva...

Eto ti .....vecito nista ne razumes, vecito trazis problematicne muskarce i vecito si zrtva sto oni ne razumeju da si ti zlato a oni te tretiraju kao gamad...

- - - - - - - - - -

Meni zaista nije jasno zašto mnogi Srbi (opet ne svi) mrze muslimane kad se po pitanju žena i odnosa prema Zapadu koji izmedju ostalog nosi slobode i emancipaciju žena praktično isto odnose a to je kamenovanje, prebijanje, čerečenje, mučenje, klanje...

Dakle mnogi Srbi (opet ne svi) bi ko i muslimani da samo oni mogu imati gomilu žena, varati, piti a žena treba da sedi kući, pegla, ćuti, da bude pokrivena cela i da podiže petoro dece zbog nataliteta po nekom dverjaškom modelu.

Treba pogledati fejsbuk profil ove junačine ako ga ima, možda je imao slike Dveri ko i ona budaletina sa kalašnjikovim iz Žitišta.

Verovatno je u pitanju isti talibanski mentalni sklop koji vidi ženu kao neku kozu ili ovcu.

Cini ti se, sve je ovo samo sala....
I na utakmice se ide, pa neko razbije glavu....isto zabava, sala...

Sta, kao nije kriva?

Nemojte da me zasmejavate....
Mislim , dolazimo svi da se salimo, ali nemojte toliko da ste smesni....trazice vam estradna agencija clanarinu...

- - - - - - - - - -

Ja lepo kazem da ti prenaglo zakljucujes, i da tumacis sve prema svom psihickom stanju....

U redu je da neko ima svoje cvrste stavove i da ih brani ali nije u redu zalaziti u ekstreme. Ubistvo nista ne opravdava pogotovo ubistvo pocinjeno na ovakav nacin.

Recimo coveka nervira zena, zvoca mu, vara ga, ne radi nista, trosi njegove pare koje on mukotrpno zaradjuje... i on ubije zenu. Zenu si ubio, ubio si majku svojoj deci, sebe si osudio da do kraja zivota u ocima celog sveta budes ubica a svoju decu si osudio da do kraja zivota budu obelezena kao oni ciji je otac ubio njihovu majku. Da li je to realna cena koju treba da platis i ti i cela tvoja porodica zato sto nisi mogao da se jednostavno razvedes. Neko ce reci da bi ga zena ucenjivala, da bi mu uzela imovinu i decu. A ja kazem da je to sasvim adekvatna cena koju moras da platis jer si uopste ulazio u brak sa njom i pravio joj decu.

Daleko da ja opravdavam ubistvo, samo kazem da i sudar posle sedanja pijan u kola nije neko drasticno iznenadjenje...

I dalje je vozac kriv, samo nije iznenadjenje...
I tu nastupa pitanje da li je krivica onda kad napravi sudar ili kad sedne u kola...

To je jedini slucaj ili redak gde zakon unapred pripisuje krivicu za zlocin , samim ponasanjem pre zlocina...
A takve posledice su mnogo cesce, pa i ovde......pusti ti nekog agresivca koji je lud da sedi kod kuce i maltretira komsije, pre ili kasnije ce napraviti nesto....ali dok ne napravi , kao isti je kao i ja...
Ovde, ocigledno postoji razlog izvora agresije, ali ja necu sad da budem forenzicar ovog slucaja, nije mi interesantno...
Ako pazljivo pogledate vase stanje, videcete da je Walken za psihijatra, jer je meni pripisao ono sto je napisao drugi forumas....a moje javljanje je bilo u vezi drustvenih uticaja hriscanstva i socijalizma...
A koliko ih je ubijeno tucom ili otrovom, totalno me ne interesuje....bar ne danas i ne u vezi pojedinacnih slucajeva...
Tema je hriscanstvo i ja ubacih i socijalizam...

Znate li zasto sudstvo ne uvodi mens rea princip kao zastitu naroda...
Zlo misljenje, da prevedem..

Pa zato sto bi po definiciji mens rea, osoba koja zna da je nesto zlo i zlonamerno a to cini , 98% zena dana bilo osudjeno na visegodisnje kazne....a u americi bi dobijale 3th strike pre 27 godine zivota...
Zene i devojke danas su zlomislice i sebicnjakuse....cak i kad su umerene da muskarac moze da izadje sa njima u nekom vidu zajednistva...

A u socijalizmu je bilo drugo vaspitanje pa nisu bile bar 40% zlobne i pakosne......nisam siguran za polovinu......Voleo bih da je i tada bila bar polovina nepakosnih...
Sto se tice muskaraca, za razliku od zena, sa obrazovanjem i aktivnoscu , zlobnost opada....dok kod zena raste...
To nije slucajno ima to debele veze sa mozdanom hemijom...

Хришћанство је сасвим супротно од овога што је насилник урадио. Мешаш бабе и жабе.

On to podvodi pod hriscanstvo zato sto hriscanstvo ima pomirljivu politiku prema potencijalnim vernicima, pa vernik postanes cim udjes u crkvu...
Posto je osuda kvazi vernika blaga, uglavnom je samo inteligentni popovi sprovode, to je neprimetna osim u tim parohijama...
Necu namerno da navodim tehnike kojima to rade, uopste nisu agresivne nego suptilne, ali dovoljno jasne i najglupljem seljaku i onda promeni celo selo na bolje...
Danas sem pet vrhunskih svestenih lica, ostali svestenici blage veze nemaju o tome....niti zele da znaju...
Dodju pa ispituju me o veri , religiji , dok kupuju nesto od mene, kao da ne kupe od nevernika nego samo od ateiste...ali sve su to gluposti sto rade...

A ovi vrhunski u koje je spadao i p Pavle, oni nikad tako nesto ne rade, nego perfidno puste pricu i onda dobiju srz , a onda je lako nepogresiti kolika je vera nekog pojedinca...i umeli su da se poklone obicnom coveku...kad su videli da u sopstvenoj poziciji ume da bude veliki i cist...

Danas ljudi mere pozicije a ne kako se neko ophodi u svojoj poziciji....
Zato i nema i nece biti napretka, jer se ne forsira onaj koji se ponasa cisto u svojoj poziciji pa mu pusti visu poziciju, nego grabez ka visoj poziciji a necistih postupaka...i tako zna se sta ide...

Back