npc

Umri_muski

Legenda
Poruka
69.328
Moram da otvorim ovu temu , a i da vas naucim..
NPC je no player character, ili AI u igrici.....
Ali se koristi za drugu stvar kao drugo znacenje....
Koristi se u MZ odnosima kao sredstvo ucene i primer, npr Miki svoju zenu izvodi svake nedelje...
Svi muskarci koje srecem u realu su tako gotivni i kulturni...i ostale lazi koje cujete cesto....

Znaci ne da vam pomeraju dupe sa tim NPC nego je to bezobrazno sta rade..
I narocito sa onim, cekao je svoju princezu ceo zivot i na kraju docekao ....a ono , osoba koja ne da nema nista specijalno nego uzas i ispod proseka....

Inace cesta zamena projekcija za ljubav je to sto sam zaljubljena u to da imam ljubav nika...

NPC u igrici sluzi da se poveca uzitak igre, da se isprazni bes , da se zamisli protivnik komicnim reakcijama.....vidite zasto zene toliko vole NPC.....da deda mraz ispunjava zelje, svi bi mi zavrsili kao NPC...

Bice i nastavak....

Koliko ja znam za nekog se kaže da je NPC kad stalno ponavlja jedno te isto,naročito kad je to što ponavlja nešto što mu je neko drugi rekao ili je od nekog drugog pokupio i ni sam ne razume ali je ubeđen da treba svima da razglasi i nema veze sa muško-ženskim odnosima.

inače detektujem ove jaku NPC energiju kako zrači :lol:

Koliko ja znam za nekog se kaže da je NPC kad stalno ponavlja jedno te isto,naročito kad je to što ponavlja nešto što mu je neko drugi rekao ili je od nekog drugog pokupio i ni sam ne razume ali je ubeđen da treba svima da razglasi i nema veze sa muško-ženskim odnosima.

inače detektujem ove jaku NPC energiju kako zrači :lol:
To sam ja zvao ili mi smo zvali klon , i tada nisam ni znao da postoji NPC skracenica...
Ovo za NPC sam cuo ima 2,3 godine, dakle daleko posle klonova i sprajtova a ja i nisam u tom kolu igranja i pravljenja igara...

Posto je postojala rec klon , to mi je tumacenje da je NPC stereotipni detalj radi atmosfere i funkcionisanja ili utiska i zablude funkcionisanja izgledalo logicko objasnjenje....smisleno..

Posle se pojavio termin zombi kao stereotip NPC tj klonovi koji imaju jednostavan algoritam, degradacija NPC sa AI na par sablona..
Tako je kod mene ostalo ,

Klon , totalno kopiranje
NPC , Inteligentno manipulisanje i lazni primer funkcionisanja (ja koristim NPC kao skracenicu i kod drugih stvari , umesto reci sminka, maska, jer mi maska nije jednoznacna, neko podrazumeva plastiku koja sakriva pravi izgled a neko promenu sustine...)...
I na kraju zombi , kao jednostavno svodjenje sistema na primer "postoji""
Npr kao u doba covida , zombi zivot....zombi drustvo...kao postoji a ustvari su izabrali nacin da ne postoji...

Priznajem da sam ja tu svojevoljno dodao znacenja skracenici a ne sustini NPC, ali u firmi npr mnogi igraci , zaposleni su NPC....a ebu mi kevu preko njih......kako on , kako ovaj....budi kao oni...

Posto postoji sjedinjavanje emotivnog, porodicnog, radnog i egzistencijalnog okruzenja, to su mocne snage, to nekad prihvatim da prebacim isti pojam sa jednog sektora na drugi....

Nekako mi jasnije kad zenskoj kazem nemoj od mene da pravis NPC nego da kazem nemoj od mene da pravis klona, to koristim kad hoce stalno da licim na Milosa.........

Mozda je tvoje znacenje blize realnom...
A ljudima je moje znacenje zabavno , jer nudi brzu identifikaciju kao npr kamenjarka, bicarka, sponzorusa, fufa, dro.ljica....

Koristi se u MZ odnosima kao sredstvo ucene i primer, npr Miki svoju zenu izvodi svake nedelje...
Svi muskarci koje srecem u realu su tako gotivni i kulturni...i ostale lazi koje cujete cesto....

I narocito sa onim, cekao je svoju princezu ceo zivot i na kraju docekao ....a ono , osoba koja ne da nema nista specijalno nego uzas i ispod proseka....

Inace cesta zamena projekcija za ljubav je to sto sam zaljubljena u to da imam ljubav nika...

NPC u igrici sluzi da se poveca uzitak igre, da se isprazni bes , da se zamisli protivnik komicnim reakcijama.....vidite zasto zene toliko vole NPC.....da deda mraz ispunjava zelje, svi bi mi zavrsili kao NPC...

Bice i nastavak....
Malo mi pojasni ovo.... ti ucenjuješ nekog, neko tebe ucenjuje... Ko koga ucenjuje kad kaže "Miki svoju zenu izvodi svake nedelje" ?

"Znaci ne da vam pomeraju dupe sa tim NPC nego je to bezobrazno sta rade.." u čemu je ovd je problem - osećaš se loše zbog toga šta neko drugi misli i radi i kako živi?

Učestvuješ u dosadnim pričama ispraznih ljudi/žena ?

Konstatuješ da takvi/takve postoje, pa hajde da ih nazovemo nekim novim nazivom....?

Šta je poenta ove teme? Žališ se? Loše ti je zbog nekih trendova, nečijih zabluda? Ne uklapaš se u neke standarde ?

Mislim zašto bi te bilo briga uopšte?

Zamisli da si radnik, it radnik, i firma ti na osnovu npc poveca normu...
sto bi te interesovalo,,,,,

Isto vazi i za forum, na osnovu NPC prituzbe ti je odradjena cenzura i kazna..

Naravno da je besmisleno okrivljavati NPC , pa ipak NPC je vrlo cesto obrazlozenje raznih aktivnosti..

Bio si zatvoren 2 meseca na osnovu NPC zastite...

Bice i nastavak....
Koliko ti imaš godina?

Mama moja...
šta si ti sve ovde nalupao, I kakve si sve paralele izveo na osnovu svojih nebuloza... :)
Super je što pokušavaš da podučih nekog, ali podučavaj tek kada nešto pomalo znadeš, a nemoj da projektuje da znanje imaš.
NPC je termin koji se upotrebljava još mnogo pre nego što su računarske igre ugledala svetlost dana, i njime se označavao svaki lik koji nije vođen od strane aktivnog igrača, već ih vodi gejm master, dungeon master, ili kako kod da se zvao sistem u kojem se igralo. A igralo se tada, knjigama i kockicama, bez ikakve veštačke inteligencije.
Dakle:
NPC su bili svi likovi koje bi ljudski igrači sretali, a čiju je ulogu preuzima pripovedač i sudija u celoj igr.
Pojam se kasnije preneo, i njime su označavani svi likovi u raznim igrama, koje ne vode sami igrači - već su likovi koje svi sreću igri, a vodu ih sam program: prodavci, likovi od kojih dobijaš zadatke, itd....

Ima, to su oni retardi koji se savijaju kako vetar duva, koji nisu spremni da razmišljaju drugačije od stada, koji ponavljaju fraze i heštegove kao papagaji. Postavljaju raznorazne zastave na profile kad i ostali NPCovi.

To su oni koje vidiš na mitinzima SNSa.

Poslednja izmena:
Dakle, NPC u RL bi bio sns programabilni najprimitivniji Bot koji dobija uputstvo sa TV-a od Vučića, gde se održavaju igre za sendvič ili paštetu.

Mogli bi reći iz Političke sociologije, da je NPC programabilna rulja (4-ti programabilni stalež: hleba i igara).

? Valjda sam pogodio !? ... :think:

Znači pre dejta obavezno proveriti da li je sns bot.

Што? Познато је да је Љубав слепа. Волиш неког кретена и не знаш зашто га волиш...

Нарочито ти што ирационално воле Вучића до саме коске, обожавају исто тако своје жене... :kafa:

Што? Познато је да је Љубав слепа. Волиш неког кретена и не знаш зашто га волиш...

Нарочито ти што ирационално воле Вучића до саме коске, обожавају исто тако своје жене... :kafa:
Udrimo onda brigu na veselje. Nema razloga za brigu. Osim toga ko će da plati piće. :D

Back