Noz u srcu

Pročitah: izdaja... Ne prevara, nego izdaja...
Izdaja, onako ljudska...
Onako, kad nekog nema kad mi je loše...
Kad neko zaboravi sve dobro moje i odrekne me se... pred onima koji su mu manje činili, koji ga manje vole... i to opet - jer tako treba (po definiciji), oni su pre mene postojali, zaboga...
... godine nekad mogu biti naslagane među ljudima, ali da to bude prazno vreme...
... kad se ispod površine zagrebe, svet je drugačiji...

Ja bi to podrazumevala...al to sam ja.Garant ce ti reci,musko je!Pre bi se ujeo za onu stvar neg da ti to kaze.Cudi me i kako si ti njemu to rekla...A on bukva a?Opusteno pred tobom?Pa dobro,bar te pitao kako se osecas... ( povrac).

Mi smo vise od 10 godina u vezi. Za to vreme bilo je i kad je on meni rekao da pogledam i ja nesto sa strane pa sam ja to i uradila.

Nije me pitao kako se osecam nego je isao za mnom i nasao me, zavukao se na nekom parkingu izmedju nekih kamiona ili autobusa, :D tamo gde sam se ja zavukla dosao je do mene i nasmejao se i rekao "Aaaaa, places?" :D A ja sam cutala da stvarno ne bih zajecala. Lakse se sakriju suze kad se cuti. :D

A, ah da, on opusten, a riba ta kao zavezana je bila,kao da joj je neko zavezao i noge i ruke i jezik, znala sam devojku, ne znam sta joj se desilo, zasto se tako oduzela odjednom od kad je on pred nje, nije takva bila. A kad smo se vratili Igor i ja iz mog sklonista sa parkinga, devojka place.Sto ona place, nisam mogla cudu da se nacudim.:D

On kaze da sam mu slomila srce.
Zabila noz njemu,zabila noz sebi
do korice...
Banalna i glupa stvar koja je u kombinaciji sa drugom banalnom i glupom stvari
(jedna bez druge ne znace nista ali u kombinaciji...)
dovela do gubitka poverenja,apetita i sna
Nista namerno sa moje strane
zato i mene boli...mozda i vise nego njega
Ko je kriv,on ili ja sada nije vazno...
Znam da ce rane zaceliti,
samo se nadam da oziljci nece biti preduboki

Back