Novosibirsk, Jekaterinburg, Nižnji Novgorod, Samara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samara cuvena po limenoj Ladi Samari, za ostalo ne znam!

Lada_Samara.JPG

Ovo su četiri najveća grada u Rusiji ako ne računamo Moskvu i Peterburg. Sva četiri su približno veličine Beograda. Da li ste ikada u životu čuli za njih vezano za neki događaj, ličnost ili bilo šta iz bilo koje sfere života? Dakle u obzir dolaze nauka, sport, kultura, ekonomija, politika, film...bilo šta.

Cuo....sad ti ako nisi sta da ti radimo ....

Ovo su četiri najveća grada u Rusiji ako ne računamo Moskvu i Peterburg. Sva četiri su približno veličine Beograda. Da li ste ikada u životu čuli za njih vezano za neki događaj, ličnost ili bilo šta iz bilo koje sfere života? Dakle u obzir dolaze nauka, sport, kultura, ekonomija, politika, film...bilo šta.

osim novosibirska-vukohebine a i on je gde je

А по чему их надмашују Чигаго, Филаделгија, Хјустон и Финикс.
Или, наброј 3 већа града у Кини а да нису Пекинг, Шангај и Хонг Конг.

Pa dobro ljudi neke USA gradove znaju po sledecem:

-L.A. po Holivudu
-San Francisko kao grad pedera
- Cikago po mafiji
-Njujork po mnogo cemu
- Detroit auto industrija
-Las Vegas po kocki

i to je to....e sad oni malo upuceniji znaju jos dosta toga a to je slucaj i sa Ruskim gradovima itd

da... Samara je grad na istoimenoj reci, a tokom WW2, kada su nemci došli do Moskve, bio je privremena prestonica...

City_Theatre.jpg

unknown_building.jpg

Vasily_Chapayev_civil_war_hero.jpg

022_1.jpg

http://4.***************/-WkY40BpOjxo/T9WMe9dt-2I/AAAAAAAAVu0/fWSAs0obXGc/s1600/Samara01.jpg
keiko-russia10-3894.jpg

samara-city-russia-night-view-1.jpg

Cuo sam naravno, ali opet ja sam isao u skolu.

Brazil ima blizu 200 mil pa ces opet reci da je ****** jer nema nista osima Ria i Sao Paola.
Kina - Peking, Shangai, Hong Kong
India - New Delhi, Mumbai

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back