Novosadski policajci u šoku: kraden pištolj usred policijske stanice Detelinara

Bahati policijski krmci, kriminalci, razbojnici i gnjide što pozivaju poštene građane na mobilni telefon sa skrivenog broja, prete im i snimaju ih ispred vrata od stana, falsifikuju izjavu i potpis građana, a skrivaju kriminalce, separatiste, prevarante i šarlatane od ruke zakona... Smeje im se i ruga ceo grad, a oni misle da su neko mudo. Gowna od gowana.

Bahati policijski krmci, kriminalci, razbojnici i gnjide što pozivaju poštene građane na mobilni telefon sa skrivenog broja, prete im i snimaju ih ispred vrata od stana, falsifikuju izjavu i potpis građana, a skrivaju kriminalce, separatiste, prevarante i šarlatane od ruke zakona... Smeje im se i ruga ceo grad, a oni misle da su neko mudo. Gowna od gowana.

Da li ti mozda imas dosije

Da li ti mozda imas dosije

Bio sam hapšen 2000. godine zbog majice sa pesnicom, na kojoj je pisalo "Otpor". Vezivgan za radijator i ostavljan celu noć, bez kapi vode i prava da idem u toalet, da se upišam u gaće. Ujutro, kad su nas pustili, bahata policijska stoka nam je vratila sve, i novčanik, ali bez para. Ukrali su mi oko 5 tadašnjih DM. Gowna pandurska. To se nikada više neće dogoditi, zato što ja tako kažem. Jasno? I onda me je bolelo dupe, a i sad me boli dupe, što neka majica i neka pesnica smeta nekoj partiji. Žuborim na sve partije. I na policijsku stoku koja me je hapsila. Stoka me uhapsi pre podne, zbog majice, a ja popodne opet obučem majicu, iz inata, i opet budem uhapšen. Posle 5. oktobra 2000. godine policijska stoka mi je obrisala politički dosije. Žuborim i na njih i na njihov dosije. Dakle, nemam dosije. I neću ga imati nikada u životu. Zašto? Zato što ja tako kažem. Jasno?

Da li ti možda imaš dosije? Ko si ti uopšte? Šta tražiš na ovoj temi? Čiji si klon nalog? Šta te boli dupe ko sam ja?

Ono što mi se desilo u pomenutom kokošinjcu i šupi koja se zove PI Detelinara, u toku 2015. godine, kada sam tužio jednog poznatog kriminalca, separatistu, prevaranta i šarlatana, zbog javnog poziva na moje ubistvo, bahata policijska stoka nije htela da ga traži, jer živi na jednoj adresi a prijavljen je na drugoj, a pretila je meni što sam ga tužio. Dno dna. Ono što sam zadnje doživeo, a što je u fazi istrage, da se falsifikuje moja izjava i moj potpis, je čist fašizam. Žuboirim na sve policajce iz ove stanice koji su mi pretili i koji su falsifikovali moju izjavu i moj potpis. Može mi se tako. Ojha. Ende.

Poslednja izmena:
Ti koji su nosili majice sa pesnicmo su završili zločin prema Srbima, koji je Milošević započeo. I trebalo je da vas hapse, ali ne da vas puste tako brzo.

Bili smo klinci, uglavnom. A ja sam bio 24-godišnji veteran, ranjen na Kosovu 1999. godine. I svinjski režim Milošević-Marković nas je proglasio za strane plaćenike i domaće izdajnike. Trebalo je da hapse jugoslovenske oficire koji su ostavljali tenkove pored bolnica, da bi namerno izazvali civilne žrtve. I ono jugoslovensko oficirsko gowance što je ostavilo tenk pored kuće male Milice Rakić, da bi ga avioni gađali i ubili dete na noši. I onu jugoslovensku gamad koja je ostavila zaposlene u zgradi RTS-a, njih 16, da budu javno pogubljeni. I trebalo je da hapse vas koji podržavate svinjske režime.

Moja poruka gamadi...

https://i58.servimg.com/u/f58/19/59/38/13/stoka10.gif

Može mi se tako. Kome smeta neka me tuži, ako ima muda, a ako nema muda može samo da produva pišu mom psu Fritz-u. Trećeg nema. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Зоране шта си очикивао похвалу

Nisam ništa očekivao od stoke. Ali nisam očekivao ni da mi falsifikuju iskaz i potpis. Slobodno se obrati upravi pomenute policijske štale i prenesi da je6em majku u prdaljku onom policijskom kriminalcu i razbojniku koji je početkom decembra prošle godine falsifikovao moj iskaz i moj potpis. Baš da vidim šta će da preduzme protiv mene. Kukavice, p1čkice i šonje. Širiću njihovu bruku i rugaću im se, smišljeno, namerno i planski, sa predumišljajem, po celom Internetu. I nikada neću imati dosije, u inat tebi i njima. Tačka.

Prvo nauči da citiraš post pa onda dođi da diskutuješ. :dash:

Ceo grad im se smeje i ruga - http://www.kurir.rs/crna-hronika/ns...-policijske-stanice-detelinara-clanak-1675214 - a ti od mene tražiš dokaz. :cepanje:

Evo ti dokaz...

farting_smiley.gif

smiley_fart.gif

Uzgred, ovo je jedino što mogu da dobiju od mene. :cepanje:

Rugaću im se po celom Internetu, dokle god dišem. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Narkomani pandurski, kradu pištolj jedni drugima. :bljak:

Back