Da li ti mozda imas dosije
Bio sam hapšen 2000. godine zbog majice sa pesnicom, na kojoj je pisalo "Otpor". Vezivgan za radijator i ostavljan celu noć, bez kapi vode i prava da idem u toalet, da se upišam u gaće. Ujutro, kad su nas pustili, bahata policijska stoka nam je vratila sve, i novčanik, ali bez para. Ukrali su mi oko 5 tadašnjih DM. Gowna pandurska. To se nikada više neće dogoditi, zato što ja tako kažem. Jasno? I onda me je bolelo dupe, a i sad me boli dupe, što neka majica i neka pesnica smeta nekoj partiji. Žuborim na sve partije. I na policijsku stoku koja me je hapsila. Stoka me uhapsi pre podne, zbog majice, a ja popodne opet obučem majicu, iz inata, i opet budem uhapšen. Posle 5. oktobra 2000. godine policijska stoka mi je obrisala politički dosije. Žuborim i na njih i na njihov dosije. Dakle, nemam dosije. I neću ga imati nikada u životu. Zašto? Zato što ja tako kažem. Jasno?
Da li ti možda imaš dosije? Ko si ti uopšte? Šta tražiš na ovoj temi? Čiji si klon nalog? Šta te boli dupe ko sam ja?
Ono što mi se desilo u pomenutom kokošinjcu i šupi koja se zove PI Detelinara, u toku 2015. godine, kada sam tužio jednog poznatog kriminalca, separatistu, prevaranta i šarlatana, zbog javnog poziva na moje ubistvo, bahata policijska stoka nije htela da ga traži, jer živi na jednoj adresi a prijavljen je na drugoj, a pretila je meni što sam ga tužio. Dno dna. Ono što sam zadnje doživeo, a što je u fazi istrage, da se falsifikuje moja izjava i moj potpis, je čist fašizam. Žuboirim na sve policajce iz ove stanice koji su mi pretili i koji su falsifikovali moju izjavu i moj potpis. Može mi se tako. Ojha. Ende.