Novosadjanke vs Beogradjanke

Po mom (ne)skromnom iskustvu:Novosadjanke :heart:
Beogradjanke vole da si im 24/7 dostupan,a opet vole da idu na picence samostalno,cesto glume ludilo,cak nisu dobro ni skapirale pojam feminizma,jer iz njega cesto izvlace samo ono sto njima odgovara.

Novosadjanke vas gledaju onakvog kakvi jeste,u dalekoj meri je prisutnija realnost o odnosima izmedju muskarca i zene.To obicno donose iz kucnog vaspitanja,nece vas previse smarati gde ste bili,opeglace vas i skuvati vam,bez da misle da su zbog toga robinje ili neemancipovane.
Za sex da ne govorimo..

Banujte,brisite,bas me :cool:

i znaci SVE beogradjanske su TAKVE i SVE novosadjanke su TAKVE?
MA STA MI NAPRICA:roll:

Beogradjanke vole da si im 24/7 dostupan,a opet vole da idu na picence samostalno,cesto glume ludilo,cak nisu dobro ni skapirale pojam feminizma,jer iz njega cesto izvlace samo ono sto njima odgovara.

Novosadjanke vas gledaju onakvog kakvi jeste,u dalekoj meri je prisutnija realnost o odnosima izmedju muskarca i zene.To obicno donose iz kucnog vaspitanja,nece vas previse smarati gde ste bili,opeglace vas i skuvati vam,bez da misle da su zbog toga robinje ili neemancipovane.
Za sex da ne govorimo..

Brdjanke,pa sve ostale................
Inace sve je zbrkano u tvom postu............novosadjanke uopste nisu takve kako si opisao,nege priblizno isto kao mi beogradjanke............a beogradjanke su sve to sto si rekao.........u mnogo agresivnijoj varijanti...........e sad jedno je kako jeste,a jedno kako bi ti voleo da bude............za tebe nisu ni jedne ni druge..........
Ti trazi neke kucenice po selima.......da te peglaju i kuvaju........one su vaspitane da tako treba.........bez uvrede bilo kome...........:heart:

Za sex da ne govorimo..

Ma najbolje su Novosadjanke koje zive u Bg :mrgreen:

Back