Novosađanin ubijen u centru Novog Sada poznati ulični svirač Kristijan Kostić Bleki

Meni je najbitnije što se nešto desilo, kako bi se eventualno sutra sprečilo ponovo tako nešto. Velike kazne su ok, poželjne, ali prosto čovek od 21 godinu je šakama i nogama ubio nekoga, to je problem društva, koliko i njegov lični.
ima on problem u glavi...po prirodi je zao čovek i opet će ponoviti neki zločin...samo doživotna ili smrtna kazna, sve drugo je sprdačina

Nisu mu iznajmili gde da zivi / nije ih interesovalo sto je deset godina na ulici te sada uplaseni za sebe kao "zale" njega?
Odvratno.
.....

"Treba gledati sebe cuvati sebe od drugih nema nista koliko god da si dobar" eto sta nam kazu ovim.

On je andjeo Gore / tog ko je to uradio skloniti daleko negde po zakonu kako se to vec radi da se ne ponovi.

Vec sam ovde i pisao da je pitanje dana kada ce neko biti ubijen na ulici u NS, buduci da su ucestali incidenti koji se ne spominju u medijima. Na ulicama je previse huligana, narkomana koji napadaju slucajne prolaznike, prebijaju koga stignu od klinaca do starijih a ovo nije prvi slucaj ubistva iz hira na ulici, imali smo slucaj kada je jedan nesrecnik ubijen i zapaljen .

NS je vodeci grad po maloletnickoj delikvenciji i samo moze biti gore jer ti klinci kada porastu mogu biti samo gori.

Posle samo dva dana, ovo je ono o cemu pricam, da ti huligani ne biraju koga ce napasti i da napadaju u hordama obicne prolaznike.

https://www.espreso.co.rs/vesti/hro...ala-zenu-i-dete-novosadska-policija-na-nogama

Meni je najbitnije što se nešto desilo, kako bi se eventualno sutra sprečilo ponovo tako nešto. Velike kazne su ok, poželjne, ali prosto čovek od 21 godinu je šakama i nogama ubio nekoga, to je problem društva, koliko i njegov lični.
Komentari da je to narkoman su odgovor naroda , a komentar u slucaju drugog napada na zenu da je to laz opozicije.
Ovo se resava policijskim a ne sudskim radom.
Narod okrece glavu na drugu stranu I ne zeli da slusa o ovome.
Vise zele da slusaju o akciji mafije u pancevu ili u bg I neosetno su ponosni na moc u tim pricama , sto meni nije jasno , ali verujem u velicinu animalizma I debilizma ovog naroda. Kad se navikne , I ceni moc , onda se ne mize sakriti ni uzbudjenje u prikazu moci, cak I kad bi trebalo da se uplasi toga.

Back