Novosađanin sprečio pljačkaša zlatare da pobegne

toz972

Poznat
Poruka
8.376
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Novosadanin-sprecio-pljackasa-zlatare-da-pobegne.html

Jedan Novosađanin uspeo je večeras da sustigne muškarca koji je pre toga opljačkao zlataru u Sremskoj ulici u širem centru grada.

Muškarac je sustigao pljačkaša i oborio ga na zemlju u susednoj Ulici Vase Stajića.

"Legao je na njega i vikao: "Zovite policiju!", kazali su očevici i dodali da su nakon toga komšije pozvale policiju, koja se na licu mesta pojavila veoma brzo.

U toj ulici je bilo nekoliko policijskih marica, a na zemlji je sedeo muškarac vezanih ruku sa plenom ispred sebe.

Bravo majstore.:klap:

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Novosadanin-sprecio-pljackasa-zlatare-da-pobegne.html

Jedan Novosađanin uspeo je večeras da sustigne muškarca koji je pre toga opljačkao zlataru u Sremskoj ulici u širem centru grada.

Muškarac je sustigao pljačkaša i oborio ga na zemlju u susednoj Ulici Vase Stajića.

"Legao je na njega i vikao: "Zovite policiju!", kazali su očevici i dodali da su nakon toga komšije pozvale policiju, koja se na licu mesta pojavila veoma brzo.

U toj ulici je bilo nekoliko policijskih marica, a na zemlji je sedeo muškarac vezanih ruku sa plenom ispred sebe.

Bravo majstore.:klap:

ja sam čuo da je uzviknuo:"Di su naši novci!!!"

Pre nekoliko dana su dva klinca pokušala da mi opljačkaju radnju.
Jedan me zamajavao da mu pokazujem neke gluposti, drugi je zgrabio ofinger na kom su visili šalovi i istrčao. Onako u brzini, onom drugom otela sam novčanik iz ruke i ubacila u fioku.
Rekla sam mu da će da ga dobije nazad, kad mi njegov drug vrati šalove.
Vratio ih je :manikir:

Tebe sve malomalo pa neka deca remete u necemu?:think:

Jel ćastio gazda spasijoca sa lančetom za devojku il se vadio na tešku situvaciju u zemlji i belem svetu? :rtfm:
U vestima ne piše ništa oko čašćavanje, mora se vadio...
znate ja bi vas častio al vi ste pošten čovek kom nije do materijalnog
jer da jeste vi bi oteli od lopova pa bi vi pobegli a njega bi apsili
ovako da vam dam zlato može se desi da se grdno naljutite
evo vama kokošija jaja za tortu, moja žena drži kokošarnik..
pogledaj prijatelju, sveže, vidi - žumance ko dukat

Poslednja izmena:
Pre nekoliko dana su dva klinca pokušala da mi opljačkaju radnju.
Jedan me zamajavao da mu pokazujem neke gluposti, drugi je zgrabio ofinger na kom su visili šalovi i istrčao. Onako u brzini, onom drugom otela sam novčanik iz ruke i ubacila u fioku.
Rekla sam mu da će da ga dobije nazad, kad mi njegov drug vrati šalove.
Vratio ih je :manikir:

IMAŠ FIRMU?
Javljam se na konkurs, će ti pošaljem sliku na CV
Kad me vide ima da ti pobegnu i mušterije i lopovi zajedno a ni lokalni pandurski inspektori za reket neće da prilaze ko obično
Lične osobine: aljkav, zlonameran, pokvaren, krijem svoje strahove a tudje naglašavam svima okolo, špijuniram i ogovaram
Dosadašnje iskustvo: sve firme u kojima sam radio su propale sem jedne koja je lopovska pod okriljem države
Neću da radim prekovremeno niti mnogo, obavezan pristup internetu za vreme radnog vremena kao u budžetskoj firmi
Ostalo će se pogodimo nije za internet

Poslednja izmena:

Back