Новогодишњи успех :)

Brate, ne znam koliko ti je ta ilustracija prigodna, ocekivao sam fotku nekog zeteoca, a taj s tom ribom vise lici na shevca. :think:

"Osovojio" sam nego sta, vec u 2 sam zasovio snom pravednika. :D

Pa neznam da neko žanje žito za novu godinu... :)

Sa druge strane, slika je odraz pozitivnosti, muške ljubavi i strasti prema suprotnom polu, ljubav koju muškarci daju i primaju iz topline ženske duše, i emituje pozitivan karakter muškarca, MUŠKARČINE, za čime žene teže, a time i uzdiže predstavu muškarca kod žena... :)

Pa neznam da neko žanje žito za novu godinu... :)

Sa druge strane, slika je odraz pozitivnosti, muške ljubavi i strasti prema suprotnom polu, ljubav koju muškarci daju i primaju iz topline ženske duše, i emituje pozitivan karakter muškarca, MUŠKARČINE, za čime žene teže, a time i uzdiže predstavu muškarca kod žena... :)

:ok: Lepo receno.

Laicki gledano, posmatrajuci tu fotku ocima priprostog puka, moglo bi se sazeto kazati - bice tu 'ebacine. :D

:ok: Lepo receno.

Laicki gledano, posmatrajuci tu fotku ocima priprostog puka, moglo bi se sazeto kazati - bice tu 'ebacine. :D

Pa moramo se mi muškarci ukazati zaslužni kod žena... :)

Primio si očigledno ksrcu jaku pozitivnost slike, očigledno te neka razočarala, ili ti trenutno nedostupna... :)

Nije taj na slici ništa bolji od nas, ali zavisi u kom smo kad fazonu, prosto rečeno... :)

Back