Новогодишњи успех :)

Poruka
3.024
zaljubljeni-prijatelj.jpg

Па, Даме и Господо, смемо сад и мало да се хвалимо, ко је пожњео неки успех током новогодишње ноћи? z:lol:

Од свег секса, ја сам појео доста кекса. z:lol:

Да ли сте успели да осовојите и уживате у друштву особе са којом сте желели да проведете свечану ноћ? z:lol:

Poslednja izmena:
Па, Даме и Господо, смемо сад и мало да се хвалимо, ко је пожњео неки успех током новогодишње ноћи? z:lol:

Да ли сте успели да осовојите и уживате у друштву особе са којом сте желели да проведете свечану ноћ? z:lol:

sad kad krenu muski da se hvale,pa oborices krstaricu sa ovom temom:lol:

Neverujem, znam da su momci super... :)

Kako si ti prošla? :)

ma ja sam maher,znas kako prvo sam se tusnula..vrela voda na mojoj kozi je tako omamljujuca..onda sam obukla onu hot majcu bez rukava,i legla na krevet ispod njega...
u pocetku mi je bilo hladno ali mekoca negovog dodira i njegova omamljujuca toplota su me ubrzo odveli u najludje snove...
bilo je to moje cebence,i slatko sam se naspavala kad su prestali sa vatrometom..:PPPP
iliti kako nigde nisam isla za novu godinu i nemam zivotXD

ma ja sam maher,znas kako prvo sam se tusnula..vrela voda na mojoj kozi je tako omamljujuca..onda sam obukla onu hot majcu bez rukava,i legla na krevet ispod njega...
u pocetku mi je bilo hladno ali mekoca negovog dodira i njegova omamljujuca toplota su me ubrzo odveli u najludje snove...
bilo je to moje cebence,i slatko sam se naspavala kad su prestali sa vatrometom..:PPPP
Po tvojim rečima mogu da zaključim da si se osečala izvrsno i zadovoljno, iako si sama provela noć... z:lol:

ček da te čuje onaj anđelko ima da te zatrpa sa HOT pepejovima :hahaha:

zaljubljeni-prijatelj.jpg

Brate, ne znam koliko ti je ta ilustracija prigodna, ocekivao sam fotku nekog zeteoca, a taj s tom ribom vise lici na shevca. :think:

"Osovojio" sam nego sta, vec u 2 sam zasovio snom pravednika. :D

Back