- Poruka
- 2.915
kera je kera covek je covek, nema tu sta puno da se palamudi :

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kera je kera covek je covek, nema tu sta puno da se palamudi :![]()
Iskreno mi te žao zbog tog razmišljanja... i deteta... a pogotovo kučeta!
Učini budućoj kuci uslugu i ne uzimaj je... spasićeš je tako patnje![]()
Ako kuče ne želiš gledati kao makar člana porodice, onda mu samo uništavaš život kada ga uzmeš...
Tako da ih bolje ne uzimaj![]()
ako moze, naravno... ali kada dodje do tacke kada vise ne moze ondak je zdravije bataliti
znamali niti mogu da ga hranim, niti mi je vise koristan...
NE mozes da ga hranis a hoces Novo kuce?!?!?!? .
,a mozda i ugine od zime ili gladi
Neće. Ako ga i prihvati neki čopor, za šta su male šanse, neko će da ih potruje, ustreli, umlati motkama... kao štetočine u selu ili lovištu.
Naša mala zver je došla, ćerka se isto skoro rasplakala kad sam je dovela umotanu u ćebe
Ludilo je sad![]()
Ma obozavace je ona ( cerka) 7 dana, ali shvati da je ta zver iskljucivo tvoja, a tako ce se i zver i ponasati.Naša mala zver je došla, ćerka se isto skoro rasplakala kad sam je dovela umotanu u ćebe
Ludilo je sad![]()
Ma obozavace je ona ( cerka) 7 dana, ali shvati da je ta zver iskljucivo tvoja, a tako ce se i zver i ponasati.
Zna zivotinjka ko se o njoj brine, a to nikada nije dete. Ali ti si to znala i znas)
Ma obozavace je ona ( cerka) 7 dana, ali shvati da je ta zver iskljucivo tvoja, a tako ce se i zver i ponasati.
Zna zivotinjka ko se o njoj brine, a to nikada nije dete. Ali ti si to znala i znas)
Ma za stene je prava stvar dete, naravno malo vece, tvoja devojcica je vec velika, maltretirace se uzajamno do jutra do sutra.Baš tako već i jeste![]()
Ali se lepo igraju skupa![]()
Divna ekipica.
Slažem se sa Rayelom, moja ćerka je već ljubomorna na kuju i mačora, ne želi da deli mamu. A njih dvoje me baš tako doživljavaju.