gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, Rayela i Yota, takođe, i svima ostalima. Postavila bih i našu fotku sa snega ali se Mrvica nabila u ormar u predsoblju i odbija da ide da piški.
Divno jeste uzeti psa, ali znajte da je to obaveza za ceo njegov život, velika odgovornost.
i ja mislim da poklonim neku kucu maloj. mozda na prolece. onaj stari je spor i nije mu do igre. pa reko da ga zamenim za neko kuce koje je smesno i razigrano
mislio sam na neku patuljastu rasu. imate neki predlog?
i ja mislim da poklonim neku kucu maloj. mozda na prolece. onaj stari je spor i nije mu do igre. pa reko da ga zamenim za neko kuce koje je smesno i razigrano
Nemoj ti nabaljati psa..........ostarice........![]()
![]()
![]()
A ovog sad koji je ostario, šta ćeš s njim? Šta bi sa onim "što ne želiš sebi, ne čini drugome"?!?!?!
cekam da otopli pa da ga povezem u susedno selo. nemam sada srca da ga izbacujem na zimu.
neko ce ga valjda udomiti...
Svi stare,a ja da izvineš mrzim izdajnike!i ja mislim da poklonim neku kucu maloj. mozda na prolece. onaj stari je spor i nije mu do igre. pa reko da ga zamenim za neko kuce koje je smesno i razigrano
Hvala, Rayela i Yota, takođe, i svima ostalima. Postavila bih i našu fotku sa snega ali se Mrvica nabila u ormar u predsoblju i odbija da ide da piški.
Divno jeste uzeti psa, ali znajte da je to obaveza za ceo njegov život, velika odgovornost.
Svi stare,a ja da izvineš mrzim izdajnike!
tako ti je i na poslu, ljubavi, u braku i svugde. kada jedna strana vise nije u mogucnosti da pruza ono sto mu je duznost, dolazi do razilazenja
tako ti je i na poslu, ljubavi, u braku i svugde. kada jedna strana vise nije u mogucnosti da pruza ono sto mu je duznost, dolazi do razilazenja
I šta misliš, hoće li i tvoja ćerka isto misliti kad ti ostariš? I hoće li moći da ti priušti mesto na Bežanijskoj kosi, ili je neće biti briga?
Bože veću glupost napisanu nisam odavno videla
reci sada ti meni da nije tako.
kada vise nesto ne funkcionise to je pozeljno prekinuti.
bolji je razvod od loseg braka, ne?
ili kada vise nema ljubavi sa jedne strane zasto i dalje to forsirati i muciti se?
ili na poslu vise nisi u stanju da kvalitetno obavljas posao kao ranije dobijes otkaz.
sta je tu glupo?
Nije poželjno prekinuti već raditi na tom braku, na deci, na poslu...
To o čemu ti pričaš mora biti zadnji izlaz iz svega... a tvoje "zamenjivanje" kučeta samo što je staro je užasno...
ako moze, naravno... ali kada dodje do tacke kada vise ne moze ondak je zdravije bataliti
znamali niti mogu da ga hranim, niti mi je vise koristan...