Novogodisnji filmovi :)

Ернест спашава божић. Лепа комедија из 80-тих.

2_-The-Santas-Douglas-Seale-and-Oliver-Clarke_imagelarge.jpg

29th Street gledam svake zime tradicionalno, takodje i Iron Will, nije novogodisnji ali je zimski u svakom slucaju. Oba filma su predivne porodicne price z:) Plus ono sto bude redovno na tv-u, turbo tjale, sam u kuci... ove godine cu premijerno pogledati It's a Wonderful Life, The Polar Express, A Christmas Carol, Miracle on 34th Street...

Taj Jingle all the way je film koji se pusta svake godine za vreme praznika novogodisnjih, isto kao i Home Alone. Ne znam koliko sam samo puta pogledao te filmove. Gluma nije Bog zna kakva, ali imaju taj Christmas Spirit i verujem da mi nikad nece dosaditi... Gledao sam ih kad sam imao 1oak godina, gledam ih i sad sa 20. :D

Сви филмови са овом тематиком се сјајно уклапају у калупе површног, потрошачког, неолибералног концепта друштва са кока-кола културом као врхунцем стваралачке моћи човека, и намењени су искључиво меланхоличним домаћицама, домаћинима и њиховој зомби дечици широм Аризоне, Тексаса, Јуте и осталих федералних јединица у Северној Америци.
Никад у животу нисам погледао неки ,,празнични'' филм, а да није намењен имбецилима. Ако неко јесте нека јави...

Сви филмови са овом тематиком се сјајно уклапају у калупе површног, потрошачког, неолибералног концепта друштва са кока-кола културом као врхунцем стваралачке моћи човека, и намењени су искључиво меланхоличним домаћицама, домаћинима и њиховој зомби дечици широм Аризоне, Тексаса, Јуте и осталих федералних јединица у Северној Америци.
Никад у животу нисам погледао неки ,,празнични'' филм, а да није намењен имбецилима. Ако неко јесте нека јави...

mislim da je Deda Mraza i izmislila kompanija Coca Cola

evo ja
nema deda mraz, nema ništa takvo
ruski je, naravno, gledala sam ga na artu ili tako nečemu pre 2 godine

Back