PpRrIiNnCcEeSs
Obećava
- Poruka
- 55
FILMOVI O NOVOJ GODINI, Bozicu. tj. lepi novogodisnji filmovi? Ne znam kad sam poslednji put gledala takav dobar film.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FILMOVI O NOVOJ GODINI, Bozicu. tj. lepi novogodisnji filmovi? Ne znam kad sam poslednji put gledala takav dobar film....![]()
a ima onaj kad jedno dete ostane samo kuci zaborave ga svi i otac i majka ujka ujna braca i sestre svi odu negde bez njega
jer ono dete iz komsiluk igralo tetris dok su se prebrojavali
Nešto za sledeću Novu...
(obratiti pažnju na glumačku postavu)
http://www.imdb.com/title/tt1598822/
Сви филмови са овом тематиком се сјајно уклапају у калупе површног, потрошачког, неолибералног концепта друштва са кока-кола културом као врхунцем стваралачке моћи човека, и намењени су искључиво меланхоличним домаћицама, домаћинима и њиховој зомби дечици широм Аризоне, Тексаса, Јуте и осталих федералних јединица у Северној Америци.
Никад у животу нисам погледао неки ,,празнични'' филм, а да није намењен имбецилима. Ако неко јесте нека јави...
Никад у животу нисам погледао неки ,,празнични'' филм, а да није намењен имбецилима.
29th Street gledam svake zime tradicionalno
Сви филмови са овом тематиком се сјајно уклапају у калупе површног, потрошачког, неолибералног концепта друштва са кока-кола културом као врхунцем стваралачке моћи човека, и намењени су искључиво меланхоличним домаћицама, домаћинима и њиховој зомби дечици широм Аризоне, Тексаса, Јуте и осталих федералних јединица у Северној Америци.
Никад у животу нисам погледао неки ,,празнични'' филм, а да није намењен имбецилима. Ако неко јесте нека јави...
Да, познато ми је да је кока кола компанија творац деда мраза у циљу маркетиншке кампање, не знам тачно које године...mislim da je Deda Mraza i izmislila kompanija Coca Cola