Novogodišnji aranžmani

• Začetnik teme Začetnik teme Kami
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kami

Buduća legenda
Poruka
40.238
Bliži se Nova godina i svi se trudimo da ulepšamo ambijent u našim domovima. Praznične dekoracije unose vedrinu i pozitivnu energiju u naše domove. Takođe su i veoma romantične.

Da li ste već ukrasili svoj dom? Kakav dekor ste izabrali ove godine?

d27.jpg

Od kada sam pred 2 godine izvukao iz konobe mali umjetni boric vise ga nisam ni sklanjao i stoji mi stalno na prozoru. Imam ga cisto reda radi, a i ne slavim nista.
Osobno smatram da je vecia krenulo putem materijalizma kao i blagdani koje bi po mome trebalo slaviti skromno. Kako je krenulo mozda se za par godina kuca pocne kititi pocetkom 10 mjeseca, a bor ipak kada mu za to bude vrijeme radi ispadanja iglica. U slucaju da imaju umjetni bor mozda okite i pocetkom 10 mjeseca.

Od kada sam pred 2 godine izvukao iz konobe mali umjetni boric vise ga nisam ni sklanjao i stoji mi stalno na prozoru. Imam ga cisto reda radi, a i ne slavim nista.
Osobno smatram da je vecia krenulo putem materijalizma kao i blagdani koje bi po mome trebalo slaviti skromno. Kako je krenulo mozda se za par godina kuca pocne kititi pocetkom 10 mjeseca, a bor ipak kada mu za to bude vrijeme radi ispadanja iglica. U slucaju da imaju umjetni bor mozda okite i pocetkom 10 mjeseca.
Da, početkom devetog meseca su u kineskoj robnoj kući raspakovali novogodišnje ukrase. Ne pamtim da sam ikad videla ranije u prodaji.
Ipak, ja lično volim okićenu jelku, te sitne aranžmane, pa okićene neke delove nameštaja u dnevnoj sobi. Za sve to nije potrebno mnogo jer uglavnom spakujemo, sačuvamo i koristimo isto više godina zaredom.

Окитићу јелку тамо негде двадесетог. Имам и оне светиљке и лампице за дворишне јелке које су огромне па изгледа моћно ноћу. Али од тога ове године ништа пошто сломих могу па не могу да окитим и двориште. :D

Окитићу јелку тамо негде двадесетог. Имам и оне светиљке и лампице за дворишне јелке које су огромне па изгледа моћно ноћу. Али од тога ове године ништа пошто сломих могу па не могу да окитим и двориште. :D
Brz oporavak ti zelim :jelka:

Da, početkom devetog meseca su u kineskoj robnoj kući raspakovali novogodišnje ukrase. Ne pamtim da sam ikad videla ranije u prodaji.
Ipak, ja lično volim okićenu jelku, te sitne aranžmane, pa okićene neke delove nameštaja u dnevnoj sobi. Za sve to nije potrebno mnogo jer uglavnom spakujemo, sačuvamo i koristimo isto više godina zaredom.
Katastrofa. Istina da ljudi prije nisu bas imali, ali koliko sam cuo od starijih kitili su bor sa onim sta su imali, bomboni ili nesto rucno napravljeno. Jos dok sam bio mali sjecam se da se to radilo na badnjak i da je bilo relativno skromno. U danasnje vrijeme je izgleda hit samo da sija sta vise.

Ja jedva čekam da počnem, i dalje me oduševljavaju praznici , deca porasla, a ja nepopravljiva. Inače kićenje jelke i ostalo ide ovako :ajd zajedno da kitimo jelku, porodično.. nemoj to tamo, ne slaže se, daj mi ovde, lepše se uklapa, skini taj plavi ukras, ja ću da stavim i na kraju , porodično sama dekorišem sve :rotf:

Back