Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
I, hoce l' se pljeskati guzovi u novogodisnjoj noci, ili ce biti klasicno krkanje hrane i pica ... sta kazete? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta, radis, ili ides u pidzamuNi jedno ni drugo.![]()
Ništa, odmaraću u samoći i dosadi. Smoriću se. Takve su okolnosti.Sta, radis, ili ides u pidzamu![]()
I, hoce l' se pljeskati guzovi u novogodisnjoj noci, ili ce biti klasicno krkanje hrane i pica ... sta kazete?![]()
forumaši sve neki čudni likovi.... dok se na fejsu i inače svi trude da prikažu kako će se super provesti, forumaši se takmiče ko će gore dočekati Novu...![]()
a ono TV, neki filmić i slično?Ništa, odmaraću u samoći i dosadi. Smoriću se. Takve su okolnosti.
Sad bih mi legao vruć burek, idem da napravimJa ću obići naše putare i radnike gradske čistoće.
Podeliću vruć burek i nekoliko loših viceva sa njima.
Podeli zdrugarom forumašem.Sad bih mi legao vruć burek, idem da napravim
posle se kandiduj za predsednikaJa ću obići naše putare i radnike gradske čistoće.
Podeliću vruć burek i nekoliko loših viceva sa njima.
Ma videću, bitno da sam živ i zdrav, biću sa porodicom.a ono TV, neki filmić i slično?
još ti bude i super. kupiš da jedeš nešto što voliš![]()
Smoriću se.Pa onda nisi sam.
Šta ti drugo treba pored porodice?
Pa onda nisi sam.
Šta ti drugo treba pored porodice?
jel pece burek pece jel jogurt ide uz , ide....koi e taj Grcko?Čemu sad taj jogurt?
Da si rekao pečenje pa da razumem.
Grčiću, gde si?
Grčiću!