Djordje Petrovic 8
Primećen član
- Poruka
- 712
Ma bezi bre, koje zatvaranje. Pitanje da li je i onda trebalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vi ste drugačiji mentalitet generalnoKinezi su drugačiji mentalitet od nas. Mislim da u Evropi to više ne bi prošlo.
Kina nije odradila ono sto u ostalom djelu svjeta jesu.Jedno pitanje za bracu i seste sa foruma
Svi se sjecamo cuvenog policijskog casa, histerije, lockdowna, stop aviodaobracaju, poslu... zemlja je bila paralisana.. da se ne lazemo, tako je bilo... ludilo
Sad je sve proslo hvala bogu((ili nije)) alo nebitno sad, svakog boli dupe za koronu i maske na licu realno
Ali me kopka nesto drugo
Sta mislite da li ce biti novog lockdowna tipa u narednih 5 godina??? Sta mislite?
Citam ove teme na forumu pa mi to prodje kroz glavu... kina opet zatvorila gradjane...
Da li mozemo sad ocekivati u narednih 5 godina a mozda i pre novo zakljucavanje?
Ako bude tog novog zakljucvanja, sta mislite da li ce u pitanju biti neki novi virus smrtonosniji ili nesto drugo, trece?
I da li ce narod opet pristati na to? Ili ce jednostavo morati ?
Svaka cast!IT sektoru treba lockdown i to će biti veliki problem za čovječanstvo. Ovdje je samo prikaz nekoliko najvecih tech korporacija koje su imale najveci rast vrijednosti od 2020. do proljeća 2022. Ogroman, brzi rast. Od proljeća sve je počelo padati i nastavit će padati. Tako je manje-više u cijelom IT sektoru diljem svijeta.
IT sektor ima puno veći utjecaj na sve nas, puno veci nego sto mislimo. Oni nam mogu odrediti sto cemo gledati, citati, kako cemo se informirati itd. a da to ni ne skuzimo.
Sad bi valjda trebalo biti jasno zasto su sve internetske kompanije toliko forsirale sve one novinarske budalaštine tijekom kovida. Njima je jako bilo u interesu da to potraje sto duze.
Bit će im u interesu lockdowni i u buducnosti. Ne mora to nuzno biti epidemija, mogu i klim promjene ili bilo sto trece. Stvar je jednostavna - kad su ljudi zakljucani doma i ne moraju na posao - visit ce na internetu. Klikat ce.
Pogledajte prilog 1259171
Pogledajte prilog 1259172
Pogledajte prilog 1259173
proslo bi i to sigrno 100%...odluku lopingera na vlasti, podrzao bi birokratski aparat...stranacki aparat, svi su clanovi stranaka...korumpirani i lopovski doktori...vrh policije ogrezao u kriminalu...vrh vojske, koji realno ne vredi prebijene pare...o stranackom pravosudju da ne diskutujemo....hoorde navijaca pod kontrolom narkodilera, stranacki batinasi...a sta je najgore od svega, to bi podrzao i vrh lopovskih glavesina iz SPC..ti crnomantijasiii su najgora djubrad od svih ovih grupacija...jajare koje se sklanjaju iza religije, samo im lova vaznaMislim da više ne biA vala dosta je i bilo.
Pizdousti...strava i uzasЗа нашу децу нема закључавања
АВ
![]()
Malo sam istraživao po internetu, a i upotrijebio svoj mozak.Svaka cast!
Zanimljivo zapazanje!
Ovo nisam znao... odakle ti ove informacije?![]()
Ne moze niko vise posle toliko lazi o Koroni da nas ubedi,sem ako ne nastane pomor ljudi.Ja mislim da bi.
Mada zavisi sta bi bilo u pitanju
Ako bi bio neki jaci virus od korone, slusali bi opet glavonje na vlasti i one lopove iz SZO
Ne mora da bude koronaNe moze niko vise posle toliko lazi o Koroni da nas ubedi,sem ako ne nastane pomor ljudi.
dosta kobiš , e , da znaš i ako se desi nešto ti ćeš biti krivNe mora da bude korona
Moze neki drugi kurratz
Moze neki novi virus, neki novi rat
I samo kazu
Idemo lockdown na par mjeseci
Nema avio saobracaja
Policijski cas opet
Pa da vidimo
Će vidimodosta kobiš , e , da znaš i ako se desi nešto ti ćeš biti kriv![]()
Pilgrim ti stvarno kobiš , nemoj sreće ti , ko će da se zajbava još tri godinehttps://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=12&dd=22&nav_category=78&nav_id=2262955
Kolone pogrebnih kola, milioni bi mogli umreti VIDEO
![]()
Треба пратити тениски турнир у Аделајду. Крене ли Новак са одличним партијама, смртоносни вирус би се нагло могао проширити диљем Аустралије...Australijski portal "News.com.au" piše o tome kako se pojavila nova opasna podvarijanta korona virusa i da bi mogla da bude najgora do sada.
mislsi da je teorja zavere a?Треба пратити тениски турнир у Аделајду. Крене ли Новак са одличним партијама, смртоносни вирус би се нагло могао проширити диљем Аустралије...