Novo skrnavljenje Partizanskog spomen obеležja u Mostaru

A zašto je pozvao Tita u goste? Da mu uruči odlikovanje, ili čisti dilerski posao? :zcepanje:Mislim ono, tih godina su u USA pribijali na stub srama one koji su samo zaudarali na komunizam, a predsednici tulumare sa vođom komunističke države i PARTIJE!? Pa kaže: Ne bi me čudilo i da je Kenedi smaknut samo 20 dana nakon susreta sa Titom zbog njega... to su ti tamo sve zatucani i bahati ameri, svaka budala legalno šeta sa oružjem....
Nikson je pozvao Tita u goste zbog ''dilerskog posla'' ? :hahaha:
Evo i Karter zvao Tita, zbog dilerskog posla ? :rotf:
mar-7-1078-washington-dc-usa-yugoslavias-president-josip-broz-tito-left-stands-with-president-...jpg

Nikson je pozvao Tita u goste zbog ''dilerskog posla'' ? :hahaha:
Evo i Karter zvao Tita, zbog dilerskog posla ? :rotf:
Pogledajte prilog 1082310
Zvao ga da preuzme znanja i iskustva o komunizmu? Kako raju držati u kavezima? Ograničenje broja nuklearnoj projektila koje Juga sme da ima? :zcepanje:Da ti nacrtam: Radilo se o ilegalnim poslovima između zapada, istoka i glupih tzv. 'nesvrstanih' na opšte zadovoljstvo svih! z:lol:

To si cuo od neke zene sa pijace ?
:think:
Zaboravio sam kako se zove, ali je snimljen i film kako u Albaniji municiju sovjetskog porekla prepakiraju u 'neutralne' kutije i preprodaju nekoj drugoj vukohebini..... A puklo jer neki šiptar nije dobio nekih par dolara za posao te stvar prijavio amerima... itd....

Back