Novo poznanstvo

Evo mene opet posle 100 godina.Veza jos traje,devojka ja pa malo reci da je divna.A sto se tice vas koji mislite da je degutantno to oko prenosa mislim da nije.I ne nosim ja tamo neki lap top vec obicno pisem
preko telefona.Nokia 6600,a aplikacija se zove Opera mini.Otvara sve web strane.
Gde sam ono stao...A da,kod nastavka.Za sve koje interesuje.
Elem,dosao je i taj caroban dan.Pao je dogovor da dodje do mene.Taj dan sam pravio generalno sredjivanje gajbe,sestra mi je ionako bila u selu a kevu sam poslao kod rodjake u Bolec jer sam tipovao da ce ostati tamo da spava sto se na kraju i dogodilo.I cekam ja da dodje famoznih devet sati uvece.Gajba sija,skuvao sam jabuke u vinu+dve vrste soka Koka Kola i gusti sok od jagode.Neke grickalice po cinijama,cak sam uzeo i indijski orah,kazu da pojacava libido(i u pravu su).Odem ja na stanicu stize bus i ona izlazi.E sad,znate ono,ima nekih trenutaka u zivotu kada se sve uspori.I to se tada desilo.Prisli smo jedno drugom,poljubili se i u tom trenutku sam imao utisak da smo sami na ovom svetu,da smo ona i ja doputovali u neku drugu dimenziju,svet koji sam napravio samo za nas dvoje a da su ostali ljudi samo proizvod nase maste hologrami i nista vise...Uhvatio sam je za ruku i lagano smo krenuli ka mom stanu.I ne znam sta sam osecao tada,ne mogu da se setim,kada bih morao da opisem taj osecaj jednom recju upotrebio bi rec TREPERENJE.Dodjosmo do moje zgrade,nesto smo pricali i kapiram da je razgovor bio zbog toga da bi smanjili tenziju,tremu,mozda i strah,Udjosmo u lift i samo sto sam pritisnuo dugme 4 bacila mi se u zagrljaj i poljubac je bio takav da sam osetio kako mi se sve pomera u organizmu,sve do krvnih zrnaca.Lift je stao,samo smo se mi jos ljubili sve do trenutka kada me je iz prijatne omamljenosti prekinula lupnjava na vratima lifta.
Izadjosmo i dodjosmo do mojih vrata.otkljucao sam ih i kada smo usli u stan ona me je pitala gde su moji i ja sam joj rekao da trenutno nema nikoga i da ce tako biti sve do sutra.Usla je u stan i seli smo u dnevnu sobu.Stavio sam kafu i pustio mjuzu,prva stvar je naravno bila Love is in the air.Skuvao sam kafu a posto sam i dalje osecao onu tremu morao sam da maltene puzim sa posluzavnikom da ne bih nesto ne daj boze prosuo.Od tri **** koje sam imao naravno odabrala je jabuke u vinu kao i ja.I opet krenusmo u razgovor,ali ovaj put ja preuzmem inicijativu i krenem da je ljubim.
Prvo u usta,pa lice.Mislim da ne postoji tacka na licu koju joj nisam pomilovao usnama.Naravno i ona se svojski trudila da mi parira.I ne znam kako ali u jednom trenutku smo bukvalno uleteli u krevet.Poceo sam da je skidam i da je pri tom gledam,da uzivam u pogledu.Na sebi je imala snezno beli ves koji joj je tako lepo stajao.Jos je i bila potamnela od sunca zato sto se skoro vratila s mora.Lepe noge,grudi ni velike ni male,divan parfem,toliko lep da i sada dok ovo pisem osecam taj miris u mom nosu..Skinuo sam je,samo je ostala u gacicama i nastavio da je ljubim ovaj put po celom telu.Takva me je strast uhvatila da sam se uplasi da cu izgubiti kontrolu.Imam jednu foru koja pali sa svakom devojkom a to je odlaganje zadovoljstva.Malo je falilo da se izgubim pa da ne bude tako.Istrazivao sam joj telo usnama,jezikom dok nije pocela da se trese.Ljubio sam joj vrat,grudi,stomak,jezikom sam joj milovao noge i unutrasnju stranu butina i kad god bi dosao do njenog medjunozja,podigao bi glavu i poceo da je ljubim u usta.E onda je ona preuzela kontrolu.Skinula mi je pantalone i pocela da me ljubi.Sad ona mene,da mi ljubi grudi,stomak,prepone..Bilo je..Pa malo je reci da je bilo divno.Sada je ona krenula u akciju da bi u jednom trenutku u jednom potezu skinula moje bokserice.I samo me je jednom poljubila dole i stavila ga u usta i to je bilo dovoljno da se izgubim.Okrenuo sam se,bacio je na krevet,skinuo joj gacice i na moje veliko odusevljenje video sam da je dole skroz obrijana.Poceo sam da je lizem dole a dok sam to radio drzao sam prst unutra sve dok nije pocela da pulsira.Kada se to desilo,okrenuo sam je na stomak i usao sam u nju otpozadi.I polako sam usao u nju,i pored sve strasti koju sam osecao sve sam radio polako,ulazio i izlazio.I poceo sam sve brzi da budem,a kad god mi je dolazilo da svrsim usporavao sam i trudio sam se da ne gledam to divno zensko stvorenje ispod mene i da ne slusam njeno stenjanje da ne bi svrsio pre vremena,U jednom trenutku se pomerila,bacila me na krevet i legao sam na ledja.Zatim je sela na mene i pocela da ide gore dole,da mesa.Tada sam video koliko je divna i koljiko je njeno telo blizu savrstenstva.Posebno eroticno su izgledale njene zatvorene oci i poluotvorena usta,njene grudi i tvrde bradavice,njen stomacic koji se sijao od znoja,i mog i njenog.I onda u jednom carobnom trenutku osetio sam kako je pocela da pulsira dole i da svrsava.Par momenata kasnije i ja sam poceo da svrsavam.Sve je eksplodiralo,kao da smo bili usred vatrometa..
Zatim smo se zagrlili i dugo se,sugo ljubili.
Tu noc smo vodili ljubav jos cetri puta i to je jedna od noci koje cu se secati dok sam ziv...Devojka je divna,iskrena,ne igra ine glupe musko zenske igre.I dalje smo u vezi.Jedino mi je zao sto se nismo jedno deset godina ranije upoznali...

Dana2503:
Ma, kad bi se meni tako nesto desilo, ne u smislu da se ja nekome toliko svidjam, nego i meni neko tako da se svidja, da odvalim, bukvalno. ~_~

Uzivaj u tome, Djordje... ~_o
I uzivam Dano.Nisam se nadao da ce to meni da se desi.Ali vidis desilo se.Znas,imam jednu teoriju da ono kao zivis jedes,spavas,radis..I desi se nesto tako kao sto sam to i napisao.I takve i slicne stvari ti se dese mozda pedeset puta u zivotu.I jedino se toga secas i jedino tada se osecas stvarno zivim.Pozdrav drugarice

crni djordje:
Cao svima.Nesto novo se desava kod mene.Upoznao sam novu devojku,pogadjate preko neta.Skoro sam se registrovao na jednom sajtu za upoznavanje i pokusao sam kontakt sa par devojaka ali nije islo.A onda,pre dva dana pogledam u inbox a u njemu pise:"Mislim da sam te nasla".Odgovorim joj i za ova dva dana napravimo kontakt.Svidjaju joj se iste stvari i skroz mi odgovara.E sad,u ponedeljak bi trebali da izadjemo.Takva me je frka uhvatila niste svesni.Kao da imam 15 godina.Devojka je lepa,pametna,ima 29 godina..Malocas smo se culi i pricali skoro sat vremena.Celo vreme razmisljam o onome sto sam joj rekao.Da se nesto nisam ispalio i tako to.Postoji velika sansa da kad se budemo videli dobijem srcani udar..Kako da se opustim?Devojke molim za savet.Gazdarice pomozi,dosta si me napusavala.Daj nesto konstruktivno.Pliz!
I ti bi odmah da je povalis? Mozda ima sidu.Mozda je musko, ku ku...

snoshaj efendija:
Naravno da mislim. Pricas o nekoj romantici i zeni koju volis bla, bla i koju si cekao ceo zivot a onda seres kako joj je ***** obrijana... I kako ti je sela na k.rac.
Uostalom procitaj svoj post.
Uostalom ima jedna stvar koju volim kod neta.A to je ANONIMNOST.Zato i pisem sta mi se desilo.Misleci da ce mozda nesto iz mog posta pomoci nekome ko je bio u nekoj glupoj situaciji kao ja da shvati da na svetu postoji i ljubav.A ako ti smeta zacin u mom postu,cemu onda taj tvoj nick?SNOSHAJ EFENDIJA

crni djordje:
Uostalom ima jedna stvar koju volim kod neta.A to je ANONIMNOST.Zato i pisem sta mi se desilo.Misleci da ce mozda nesto iz mog posta pomoci nekome ko je bio u nekoj glupoj situaciji kao ja da shvati da na svetu postoji i ljubav.A ako ti smeta zacin u mom postu,cemu onda taj tvoj nick?SNOSHAJ EFENDIJA

Ma ok bre.. Opusteno. Jedini ti navata Afroditu na netu... Svaka cast. 29 godina, takva ***** juri frajere po netu... Lepo.

Ima istine u ovome što priča Snoshaj efendija ali s obzirom da su sve njegove ludosti krenule odavde red je i da se završe, tako da te razumem, impuls je to, ali mislim da je red da se sada posvetiš curi koju voliš a ne da blejiš ovde po netu i krstarici i ispravljaš krivu drinu.
Poz.

Ma ok bre.. Opusteno. Jedini ti navata Afroditu na netu... Svaka cast. 29 godina, takva ***** juri frajere po netu... Lepo.

Chekaj, bre .. net je samo jedna od mogucnosti za upoznavanje i nikako ne iskljuchuje sve ostale. Shta sad, ako se neko ovde oglasi da trazi, automatski ne trazi nigde drugo, je l` tako? Ja net ne dozivljavam kao jedinu opciju, ali recimo kao mogucnost plus da se neko upozna. Pa valjda tako i ostali misle.

ali mislim da je red da se sada posvetiš curi koju voliš a ne da blejiš ovde po netu i krstarici i ispravljaš krivu drinu.

A i ovo, brate ... pa shta je strashno kad se paralelno sa vezom dolazi i na forum, ili net .. kao da ce ne znam koliko vremena ovde da troshi, jbt, kako ste vi ljudi iskljuchivi, kao da nam je Krstarica alfa i omega u zivotu i ako dolazimo ovde onda za nas nishta drugo realno i virtualno ne postoji :)

Uostalom ima jedna stvar koju volim kod neta.A to je ANONIMNOST.Zato i pisem sta mi se desilo.Misleci da ce mozda nesto iz mog posta pomoci nekome ko je bio u nekoj glupoj situaciji kao ja da shvati da na svetu postoji i ljubav.A ako ti smeta zacin u mom postu,cemu onda taj tvoj nick?

Dopada mi se tvoj rezon i samo nastavi sa pisanjem, pusti njih .. meni se dopada i kad prichu zachinish ;)

Pricas o nekoj romantici i zeni koju volis bla, bla i koju si cekao ceo zivot a onda seres kako joj je ***** obrijana... I kako ti je sela na k.rac.

Ja tu ne bih nishta dirala i sasvim je dobro povezao i romantiku i erotiku.

A ovako je sve pocelo.To se valjda zove prolog.Jedna od njenih poruka ni kriv ni duzan sam bio startovan ali je ispalo sjajno
Shvatam ja tebe u potpunosti..ne znam zasto,mozda zbog nacina pisanja ili zbog toga sto osecam iskrenost u ovim redovima koje pises,ali postao si mi uzasno blizak,za ovo kratko vreme..i ja imam osecaj kao da te poznajem odavno i kao da smo sticajem okolnosti u stvari,odvojeni:))) Zelim ti dati to nebo puno zvezda i znam da ce ti moj osmeh prijati i moj dodir...Posle ovih tvojih poruka,imam zelju da te mazim..da te uhvatim za ruku i krenem s tobom.....da osetis da nisi sam...
Ali........molim te za malo strpljenja...Pre 4 meseci sam izasla iz duze veze,tako da mi treba jos malo vremena da se sredim..Molim te,budi strpljiv,ok?
za 5 dana idem na odmor,pa kad se budem vratila,razgovaracemo,a ti do tada regulisi to u vezi kompa,da bi mogli vise vremena da provodimo na netu,dok se ne vidimo,ok?
I,jos jednom te molim da budes jak..velicina coveka se oseca u momentima kad pada i kad je slab..a znam da ti mozes izaci iz te situacije..I ne zaboravi da nisi sam>imas princezu koja te razume zeli te videti..samo trazi malo vremena...
Ljubim te

Za stare forumase sam ovo napisao,tj preneo njenu poruku,jer mi je haos napravila moja bivsa mala debela(evo gazdarica je se seca).A znate sta je najgore?Sto sam se pre par dana zaposlio u dragstoru 200m od zgrade one moje bivse sto smo se kao seljaci napusavali jedno vreme i to bas na ovom forumu.Sanse da cu je opet videti su 80%.Ali bice samo "Dobro vece izvolite..."
A da,recimo da sam srecan sada,jos da dobijemo Belgiju veceras mozda i zamasem usima pa poletim

Back