novo okupljanje...

ja zelim da ucestvujem u grupi broj:

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
ko? ja? ja uopste ne znam o cemu pricas... znaci, ne zelim da cujem... a, sto se pevaljki tice... ne radujem se ja njima koliko one meni... al' neka... znaci, kraljevi... mozemo da napravimo jedan zaokret u diskusiji... znaci... gde idete vi veceras? i zasto?

E prenesi Struji da sise jesu vazne ali ne presudne.
Znace ona zashto...
Neshto kao lepinja s kajmakom i prshutom ili bez prshute..lepo je sa ali nije loshe ni bez...ako je lepinja dobra..ili kajmak..ili oba...a ako pechenica nije,onda...e,sad sam se previshe udubio...
Ja sam svemocno oko koje sve vidi,ali nekada nije u mogucnosti da odreaguje!

sve cu da joj prenesem
a je l ti to pricas o onim lepinjama iz zlatiborca?
danas sam tamo kupila med sa polenom i susamom

@samanta
napisao joj andrea ja te volim i nacrtao gomilu srca, a spakovao joj u kutijicu ogrlicu
lepu neku za devojcice
i ona ga poljubila, rekla mi vaspitacica

Nemam pojma kako se zove firma...ali bilo je lepo mozesh da izaberesh ocesh kajmak ili krem sir,pa birash pechenicu,shunku,shta li vec hocesh...pa ti oni to lepo tanko iseku na mashini...a lepinje bash onakve kakve ja volim...milina.
Ali vishe ne pruzaju te vrste usluga...ne znam zashto:(

rile_laki_oblak:
ko? ja? ja uopste ne znam o cemu pricas... znaci, ne zelim da cujem... a, sto se pevaljki tice... ne radujem se ja njima koliko one meni... al' neka... znaci, kraljevi... mozemo da napravimo jedan zaokret u diskusiji... znaci... gde idete vi veceras? i zasto?

pa ti znas sta ja radim svakog slobodnog trenutka :)

Pozdrav svima, odoh da raspalim ..... :)

ps
ja to zbog preduzetje, zbog Rilence,.....

derer, pa to mora da je zlatiborac
nema sta drugo da bude
a kako vise ne pruzaju?
znam ja gde pruzaju
jela pre dva dana

e moja ti
vazno da znas gde se jede
a ne znas sta je zenska intima kad zilet pita, to ne znas

ma zabole me bas
ja sam sad u godinama kad je vaznije da dobro jedem nego da dobro izgledam, je l da?

ne... kraljevi... jel ste jeli nekad rebarca na kajmaku? imate jednu kafancugu gde to prave... a mogu i raznjici na kajmaku, al' su rebarca ipak zakon... ja uvek subotom to rucam... doslo je kao neki obicaj vec... pola porcije rebarca u kajmaku, velika sopska bez luka i veliko pivo - derer (jelen pivo)... i, posle... kad uradim analizu krvi, dokorica kaze... rile_legendo... imas visokorizicne trigliceride... jel jedes ti masnu hranu? a ja kazem: ne... bar ne preterano... a pozadi sam vec prekrstio prste...

E nemam pojma ja daavno to nisam...kao mora da se pazi na liniu...pedikir&manikir i te fore..zadnji put daaavno kad sam teo da se chastim kaze zena koja radi da vishe ne prodaju tako....meni dovoljo samo da pomislim na tako neshto pa sam sit....bila dobra kombinacija sa pomfrijem iz Meka...da se rikne od shecera ali dobra.

Back