Novo je novo ... da li?

Moj komentar se odnosio na putovanja duže relacije tj na more a ne batajnica zelenjak i slično. Znam dosta ljudi koji se plaše aviona i biraju autobus i organizovane turističke ture. Šta ćeš da uplatiš aranžman u parizu i da ideš svojim autom? Vidi se da niko ne putuje.

Ma kakvi alfa 159 kreću od 2000 evra https://www.polovniautomobili.com/a...a-romeo-159?ref=search-normal&position_ref=21
I dodjosmo do toga zasto mario ***** po kolima.
Gleda najjeftinja kola na oglasu tj krseve i onda mu posle kriv prodavac.
E pa majstore izvadi vise para pa ces biti zadovoljan.
Neznalica za polovnjak pa kupio nov auto.

U ovu 159 samo u startu u limariju, u ono sto se vidi na prvi pogled, treba izdvojiti 300e, volan totalno izguljen, a na satu 177k km. Realno je presla bar duplo.

Drug skoro uzeo 159, karavan, mislim da je 2007. i platio oko 4700-800 ako se ne varam. To dodje vise nego duplo skuplje od ove, a isto godiste :D

Ne znam za vas, al meni nije ok da kupim auto kome je branik fiksiran holsrafima za krilo. Za Marija je to izgleda sasvim normalan auto :D

E ako se volan ispolira onda to govori kakv si ti mentol za kola a pogotovo sto peres kola kiselinom jer ocigledno mislis da to moze.
Ni vodom se ne peru i za citav svoj radni vek opran je jedan motor na zahtev kupca i to ne zato sto je bio masan nego prasnjav a ja ne perem motore nego lepo kazem svakom kupcu da ga on opere ako hoce ali ja ne odgovaram za ispravnost motora ako pocne da zeza.

@mario80 Puno ljudi na more ( pa i na zimovanje ) ide autom. Ili onolike gužve na granici prave autobusi? Za takav put mali auto ( sem ako ideš sam što je baš rijetko ) je mučenje. Ne samo zbog slabijeg motora nego i zbog malog gepeka i prostora pozadi. Sem toga ima ljudi koji i mimo toga putuju na duže relacije. Recimo moja koleginica je iz Pazara. Jedna druga iz Niša. I sad zamisli da one na put od 5-6 sati idu u npr puntu. Komšija svaki dan na posao ide 50 km u jednom pravcu. Porodičnih ljudi sa 2 i više djece ima podosta. I njima treba veći auto. S tim što veće ne mora biti obavezno auto tipa octavia. Postoji i tzv golf klasa. Ako bih već davao 10-11 000 evra za auto prije bih kupio neki auto star 3-4 godine a malo jači. Ima i takvih benzinac. Ne bih izbjegavao ni dizel.

mario ti ocigledno imas napade poremecenosti odvaaljujes a JA i cime se hvalim.
Koji debil bi prao motor kiselinom?
To sto ti imas lude scenarije u glavi to je tvoja stvar al ne lupetaj sta je ko rekao i ne lazi ovde na forumu.
Mali auto samo moze da odradi ponekad duzu relaciju ali udobnost i sve ono sto pruza limuzina nema u tom malom autu.Isao sam i ja sa Grande Puntom na more ali da sam isao sa nekim npr. Audijem ili Citroenom C5 to bi sigurno bilo daleko lepse i bolje za moja ledja i ostale saputnike.

@mario80 Puno ljudi na more ( pa i na zimovanje ) ide autom. Ili onolike gužve na granici prave autobusi? Za takav put mali auto ( sem ako ideš sam što je baš rijetko ) je mučenje. Ne samo zbog slabijeg motora nego i zbog malog gepeka i prostora pozadi. Sem toga ima ljudi koji i mimo toga putuju na duže relacije. Recimo moja koleginica je iz Pazara. Jedna druga iz Niša. I sad zamisli da one na put od 5-6 sati idu u npr puntu. Komšija svaki dan na posao ide 50 km u jednom pravcu. Porodičnih ljudi sa 2 i više djece ima podosta. I njima treba veći auto. S tim što veće ne mora biti obavezno auto tipa octavia. Postoji i tzv golf klasa. Ako bih već davao 10-11 000 evra za auto prije bih kupio neki auto star 3-4 godine a malo jači. Ima i takvih benzinac. Ne bih izbjegavao ni dizel.
Pa onda se nismo ništa razumeli to je B klasa gradski auto a može i da posluži za krompir, paprike, prase, zimovanje letovanje. Za mene je to mali gradski auto.
Što se na balkanu B klasa vozila jednostavno nebi zvala golf klasa?!?? Ovako bismo izbegli nesuglasice i nepotrebna objašnjavanja zar ne? :think:

I ispade da srbadija stalno ide negde na more i skijanje, nešto ne videh ovde kod mene uglavnom samo ljudi koji voze terence i rade privatizaciju srbije.

Back