Novo doba

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
®:
Ajde, limune, otkrila si novu biljnu vrstu, pa hoćeš preko tuđih novotarija da skreneš pažnju na sebe i svoje... plodove! :P

ej R u 0...oces da ti pozajmim ove moje cvikere?:evil: nista ne vidis od tih zeljeznih buktinja...;) nova biljna vrsta je otkrivena ,priznajem naravno,uz tudje pomoci...ali ne na ovoj temi...Bliss...izvini jos jednom,ne chatujem ja cesto...al nesto mi doslo veceras,bas na opasnom mjestu i kod opasnog vlasnika teme...:)

ček da ti dodam maramicu, dok liješ krokodilske suze, lishjooooo :P
kako samo čuvaš VLASNICU. Ja nijesam u nuli, jadna, niti sam R. Ccccc... Čemu te učiše u škole ondašnje... a pokvariše uz novotarije današnje ;)

®:
ček da ti dodam maramicu, dok liješ krokodilske suze, lishjooooo :P
kako samo čuvaš VLASNICU. Ja nijesam u nuli, jadna, niti sam R. Ccccc... Čemu te učiše u škole ondašnje... a pokvariše uz novotarije današnje ;)

Ne cuvam ja vlasnicu,no se bojim za sebe...kud cu od tolikog gnjeva...Lako je tebi,ti si zasticen neprobojnim oklopom...8-) R-E u O...:razz::wink:

Bliss:
Podstakla me tema vanbracni zivot na otvaranje ove teme..
Kako se vama cine sve promene koje su se desile kao posledica "napredovanja" civilizacije...
Pod tim podrazumevam sve sto zadnjih par decenija donosi...

-emancipaciju (da li smatrate da se pocetna ideja emancipacije pretvorila u nesto sasvim drugo, i da je emancipacija izgovor)

-vanbracni zivot

-bisexualizam

-sloboda u sexualnom smislu

...ima jos mnogo tema za diskusiju koje obuhvataju promene...dopunite me...

Sta smatrate dobrim i pozeljnim promenama, a sta losim i zasto?

Ono sto ti se danas cini dobrim, sutra ce ti mozda izgledati lose i obratno.Zavladala neka teska konfuzija. Ne valja da budes dobar, ne valja da budes tenkre, ne valja kad si pichka, ne valja kad si gay, pa onda sve to valja, pa opet ne valja....ma ebte se svi.
U najmanju ruku sam zbunjen i nemam ideju kuda se mi uopste krecemo. Ne verujem da iko zna. Nekima je lepo, dok putuju, ludo se provode, a neki su zabrinuti, jer nema pilota u avionu;).
"A ja pevam svoj bluz, bez namere bitne......"

Back