Novo divljanje pripadnika MUP-a: Policajac slomio vilicu učeniku!

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Novo divljanje pripadnika MUP-a
Policajac slomio vilicu učeniku!

Šutirao ga po glavi - Policajac B. Z. brutalno pretukao Slobodana Zarića (16), učenika iz Futoga. Mladić tvrdi da ga je policajac krvnički šutirao po glavi. Zarić hitno operisan na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju jer je utvrđeno da ima dvostruki prelom vilice

VILICA.jpg

Slobodan Zarić (16), učenik iz Futoga, brutalno je prebijen prilikom intervencije patrole policije u ovom gradu! Zarić kaže za Press da ga je policajac B. Z. oborio na zemlju i krvnički šutirao po glavi! On je hitno operisan zbog dvostrukog preloma vilice. Iako su u policiji rekli da je Slobodan povređen prilikom pada na beton, izveštaj lekara je potvrdio da je on pretučen!

Novinari Pressa posetili su teško povređenog Slobodana Zarića. On je jedva pričao, jer posle operacije ima ugrađene šine na donjoj i gornjoj vilici, dok su na njegovom licu vidljivi podlivi i masnice!

Pao u nesvest od udarca

Prema Slobodanovim rečima, incident se dogodio pre nekoliko dana na igralištu osnovne škole u Futogu, gde je bio sa drugovima.

- Ne krijem, malo smo popili i bili nešto bučniji. Oko ponoći verovatno smo smetali nekom od starijih komšija, pa su zvali policiju. Bilo nas je desetak. Međutim, kada se začula policijska sirena, većina se razbežala. Pored mene ostala su još dva druga. Pošto nisam video da je patrola već stigla, malo glasnije sam upitao gde je pandur. Izraz koji sam upotrebio i zbog kojeg sam se odmah izvinio bio je očigledno inicijalna kapisla za nasrtaj koji je očigledno trebalo da me „nauči pameti" - priča za Press Slobodan Zarić i dodaje:

VILICA-2.jpg

- Drugi policajac udario me je s leđa u vrat i oborio me na zemlju. Potom me je snažno šutirao po glavi! Osetio sam strašan bol i ostao bez svesti! Policajci su naredili mojim drugarima da me podignu i premeste na klupu, a potom su me priveli i pozvali moje roditelje. Inače, Hitna pomoć je stigla tek posle sat i po čekanja, uz obrazloženje da nije bilo slobodnih vozila.

http://pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/159295/Policajac+slomio+vilicu+učeniku!.html

Tupan se koškao sa rogatim, tupan dobio batine. Sad će momak da dobije krivičnu prijavu "zbog napada na policiju", a policajac suspenziju. I opte se ponavlja stara priča:

1. u policiju se prima sve i svako, pa je puna likova koji vrlo impulsivno reaguju, i obično imaju puno kartonče uličnih tuča u mladim danima.
2. nema efikasnog komandnog lanca
3. klinci piju i bezobrazni su.

Sve to kuvati pola sata uz lagano mešanje, potom začiniti sa Hitnom Pomoći i novinarima. SA drugim sastojkom ne pretrivati jer jelo postane gorko.

Koliko se secam kada je bio poslednji strajk policije u novembru,a posle odsecanja uva onom decku,neki njihov sindikalac,javno rece covek da godinama veliki deo mup nije isao na psiholoske testove,na kosultacije povodm stresa.... Elem,izbrisala se razlika izmedju kriminalaca i pandura isti tip ljudi "radi" oba posla,a mup ne brine o svojima i ne "cisti" svoje redove od ovakvih budala.
@Tema pa bre nikda se deca nisu tukla tako divljacki,cak i u Slobino vreme,mogao je pub da mu osine dva samara i mars kuci,a ne da isijava svoje komplekse na detetu.

Ne rekoše koja je škola u pitanju. U Desanki u krugu od 500m od terena nema kuća, a u Antiću ima dobrih 150m do prvih kuća. Kakav haos su ti klinci digli ako ih je neko od komšija prijavio?
Koliko mi se ne sviđa što klinci od 16 godina izlazak provode tako što se opijaju na terenu, još manje mi se sviđaju ovi novokomponovani panduri koji ne umeju da izađu na kraj sa dečurlijom već im lome kosti.

pa kome ce nego njima? to je uglavnom sve go bednik i kukavica, njima su deca omiljene zrtve jer su sigurno da im nece uzvratiti

Nije mi jasno, i ja sam bio klinac i mi smo ponekad umeli da napravimo koješta, i nas je ponekad rasterivala murija, al baš lomljenih kostiju nije bivalo, bar kad se razjurivala srednjoškolska omladina. Bilo je i onda raznih "vaspitnih" mera, i uvek je bilo kompleksaša i bolesnika u uniformi, ali mi se ovo sada čini totalno van kontrole.

- Ne krijem, malo smo popili i bili nešto bučniji. Oko ponoći verovatno smo smetali nekom od starijih komšija, pa su zvali policiju. Bilo nas je desetak. Međutim, kada se začula policijska sirena, većina se razbežala. Pored mene ostala su još dva druga. Pošto nisam video da je patrola već stigla, malo glasnije sam upitao gde je pandur. Izraz koji sam upotrebio i zbog kojeg sam se odmah izvinio bio je očigledno inicijalna kapisla za nasrtaj koji je očigledno trebalo da me „nauči pameti"

Pazi boga ti,16 godina a vec malo pije oko ponoci sa desetak drugara :think:
Da je ovo normalna drzava i drustvo ta deca bi spavala oko ponoci a ne bi se alkoholisali van kuce,da mi je videti idiote od roditelja kojim dete pije alkohol van kuce u gluvo doba noci.

Ako,ako,i treba da bije policija,batina je iz raja izasla,a ovima sto osudjuju policiju predlazem da se zamisle koliko bezobrazni umeju da budu pijani klinci od 16 godina.

Da je ovo normalna drzava i drustvo ta deca bi spavala oko ponoci a ne bi se alkoholisali van kuce,da mi je videti idiote od roditelja kojim dete pije alkohol van kuce u gluvo doba noci.

pa sta? samo totalni retardi i mamini sinovi se nikad nisu napili u tim godinama.
biti pijan nije krivicno delo, ali lomljenje vilice i nanosenje teskih telesnih povreda jeste krivicno delo. dakle pandur je taj koji je kriminalac i posto je kriminalac onda nikako ne moze biti pozvan da on nekog vaspitava i kaznjava.

pa sta? samo totalni retardi i mamini sinovi se nikad nisu napili u tim godinama.

Ajde,koliko mogu da shvatim tebi je normalno da se decurlija od 16 godina opijaju u pola noci(mogu se kladiti da su osim alkohola momci malo i varili-bez elektrode),da u ovoj drzavi ima reda i kulture ta deca bi bila uveliko u snu,ali sta ces anarhija vlada u ovoj zemlji :roll:

biti pijan nije krivicno delo, ali lomljenje vilice i nanosenje teskih telesnih povreda jeste krivicno delo. dakle pandur je taj koji je kriminalac i posto je kriminalac onda nikako ne moze biti pozvan da on nekog vaspitava i kaznjava.

Kada ta deca nemaju (normalne) roditelje(jer da ih imaju ne bi sebi sjebavali zivot i opijali se sa 16 godina) mora neko drugi da ih dovede u red,i bolje da mu je pandur polomio vilicu,nego da ga je neki vrsnjak izbo nozem,a ovako mozda se mali opameti pa dovede svoj zivot u red.
kao sto sam vec rekao,batina je iz raja izasla.

Novo divljanje pripadnika MUP-a
Policajac slomio vilicu učeniku!

Šutirao ga po glavi - Policajac B. Z. brutalno pretukao Slobodana Zarića (16), učenika iz Futoga. Mladić tvrdi da ga je policajac krvnički šutirao po glavi. Zarić hitno operisan na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju jer je utvrđeno da ima dvostruki prelom vilice

VILICA.jpg
Slobodan Zarić (16), učenik iz Futoga, brutalno je prebijen prilikom intervencije patrole policije u ovom gradu!
Zarić kaže za Press da ga je policajac B. Z. oborio na zemlju i krvnički šutirao po glavi! On je hitno operisan zbog dvostrukog preloma vilice. Iako su u policiji rekli da je Slobodan povređen prilikom pada na beton, izveštaj lekara je potvrdio da je on pretučen!
Novinari Pressa posetili su teško povređenog Slobodana Zarića. On je jedva pričao, jer posle operacije ima ugrađene šine na donjoj i gornjoj vilici, dok su na njegovom licu vidljivi podlivi i masnice!
Pao u nesvest od udarca
Prema Slobodanovim rečima, incident se dogodio pre nekoliko dana na igralištu osnovne škole u Futogu, gde je bio sa drugovima.
- Ne krijem, malo smo popili i bili nešto bučniji. Oko ponoći verovatno smo smetali nekom od starijih komšija, pa su zvali policiju. Bilo nas je desetak.
Međutim, kada se začula policijska sirena, većina se razbežala. Pored mene ostala su još dva druga. Pošto nisam video da je patrola već stigla, malo glasnije sam upitao gde je pandur. Izraz koji sam upotrebio i zbog kojeg sam se odmah izvinio bio je očigledno inicijalna kapisla za nasrtaj koji je očigledno trebalo da me „nauči pameti" - priča za Press Slobodan Zarić i dodaje:
VILICA-2.jpg

- Drugi policajac udario me je s leđa u vrat i oborio me na zemlju. Potom me je snažno šutirao po glavi! Osetio sam strašan bol i ostao bez svesti! Policajci su naredili mojim drugarima da me podignu i premeste na klupu, a potom su me priveli i pozvali moje roditelje. Inače, Hitna pomoć je stigla tek posle sat i po čekanja, uz obrazloženje da nije bilo slobodnih vozila.
http://pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/159295/Policajac+slomio+vilicu+učeniku!.html
Treba to tući... Doduše ne baš tako, ali eto mi ovde u naselju imamo problema sa tim bučnim i pijanim kretenima
https://soundcloud.com/user8649816/sv-a1345

http://forum.krstarica.com/showthread.php/289788-NEGATIVA?p=17500490&viewfull=1#post17500490

Ма људи - шта вам је? Видите шта прича мафи...пардон,пандурски синдикат...па дечко је вероватно полупао сам целу патролу,док се случајно није оклизнуо на кору од банане-што је и спасило интервентни вод да не добију још теже батине.

Ako,ako,i treba da bije policija,batina je iz raja izasla,a ovima sto osudjuju policiju predlazem da se zamisle koliko bezobrazni umeju da budu pijani klinci od 16 godina.

Taman sam pomislio da je ovakav komentar nemoguć, pa jesi li ti normalan kad zagovaraš ovako postupanje tzv. policije ili si i sam deo te policijske družine.

Sliku tog heroja pod hitno na svaku banderu sa znacima upozorenja !!!! I taj heroj će verovatno za 1.maj dobiti "zasluženu" platu, kao i njegov šef naravno, a pretučeno dete nek nosi šrafove u ustima i jede na slamku !!!!

Is*****m se na takvu poštenu narodnu policiju !!! a i na tvoj komentar, bljak...

Poslednja izmena:

Back