Novinarki KRIK-a oduzeli telefon dok je fotografisala Danila Vučića i Acu Rošavog

NEVIĐENA HAJKA NA PREDSEDNIKOVU DECU: Danilo je kriv jer je sa drugovima u kafiću gledao derbi!?!

Nastavlja se najstrašnija prljava kampanja i neviđena hajka na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Tako je “Krik”, portal koji finansira i EU, optužio predsednikovog sina Danila Vučića da je kriminalac zato što je sinoć sa drugovima u jednom kafiću gledao derbi!

Sina predsednika države, dakle, prate i snimaju oni koje, pod maskom “istraživačkog novinarstva” finansira EU, a onda njegove fotografije iz kafića proglašavaju za krunski dokaz korupcije i kriminala!?!
A šta je to Danilo Vučić strašno uradio? Šta osim što je sa drugarima gledao fudbal? Pišu “krikovci” među Danilovim drugovima je bio i jedan “kontroverzni” vođa navijača, ali namerno prećutkuju da protiv tog čoveka ne postoji niti jedna prijava za bilo kakvo delo. Znaju oni to, ali svesni i namerno lažu. Nisu oni novinari, nego đilasovski prljavi propagandisti!

I da im, na kraju, pomognemo i otkrijemo im strašno delo koje je Danilo sinoć počinio. U jednom trenutku predsednikov sin se verbalno sukobio sa jednim od gostiju kafića oko toga da li je golman Partizana Vladimir Stojković trebalo da dobije žuti ili crveni karton... Ko zna, možda “krikovci” finansirani iz EU smatraju da bi Danilo i zbog toga morao da odgovara.
https://informer.rs/vesti/politika/...danilo-kriv-jer-drugovima-kaficu-gledao-derbi
Informer, vecni izvor mudrosti

Za magarad

Poslednja izmena od moderatora:
Al zamisli ti si sada neka nabedjena narko mafija, neki bad boy, neki zestoki momak sa beogradskog asfalta

A sedis u drustvu sa takvim debilom i to javno, da te neko slika, da cela drzava vidi skim gubis vreme

A znas sta kazu, skim si, takav si.
Nekad su kriminalci drzali do imena i reputacije i nisu smeli sebi da dozvole da sede i druze se sa pacijentima nigde i nikad

VUČIĆ: O pitanju Kosova mora biti organizovan referendum!
Politika 13.06.2020.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da prema Ustavu Srbije o pitanju Kosova mora biti organizovan referendum, jer kako je obrazložio, reč je o promeni ustavno-pravnog statusa Srbije.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3480491/vucic-o-pitanju-kosova-mora-biti-organizovan-referendum
To su izjave pred izbore za ljiude poput tebe..Međutim Briselski sporazum je potpisan bez da je vracen u skupstinu koja je morala da ga potvrdi kao najvise zakonodavno telo .. to se nije desilo da nebi znali sta je maloumni potpisao..

najtragicnije u celoj prici nije sta je taj mali moron trazio u drustvu tih dileja koji rade prljave stvari za biu, vec koliko vremena predsednik potrosi objasnjavajuci da su to sve fini momci... covek koji se sastaje sa svetskim drzavnicima sedi i drvi o nekoliko dileja koji ni skolu pristojnu nemaju jer je infantilna budaletina koja jos nije izasao iz navijackih pocepanih patika gde su ga svi zaebavali kolika je sisa...

druga stvar je mnogo opasnija i ja zaista pokusavam da udjem u mozak nekolicine ovde ljudi koje znam jos od 2005 koji misle da ta dileja ima neki tajni plan za spas srbije... lik koji se kune u murata po istorijskom nasledju, erdopgana hvali kao najveceg drzaavnika. javno govori o menjanju srpskog zivlja za islamsko azilantsko i to ne ostaje samo na recima vec ko vidi sta se desava na ulicama i po gradovima srbije, vidi da je vrag davno odneo salu... kao vrh piramide sin mu se druzi sa grupom koja sebe zove janjicari a ko zna ko su bili janjicari u turskoj vojsci i sta su radili srbima onda ima logike ona predizborna poruuka za nasu decu koju treba samo okrenuti za 180 stepeni...

vucic bas kao i dodik u sropskoj su najveci eksponeneti islamizacije balkana... i obojica svakim danom tio pokazuju na svima jasan nacin ma koliko se branili izvinjavali ili pravili naivni..a ko misli da ce takvi otici mirno u najcrnji deo srpske istorije, taj o istoriji ne zna nista.

o trendu da zamenjujemo politicare decom tih i takvih politicara je deplasirano govoriti, ako ovakvi moroni danas vode srbiju i srpsku, onda mozete samo pretpostaviti kakav to mladi potencijal od takvih rodtelja moze biti koji se od malih nogu okruzio najbestidnijim i najpokvarenijim uciteljima

Теби отац није председник па да мораш да будеш под надзором безбедносних служби јер ако се теби нешто деси то може да утиче на дешавања у држави.
Једини начин да се син председника државе састаје са нарко дилерима је да то дозволи служба задужена за његову безбедност што значи да постоје 2 могућности:
1) Служба је толико неспособна да не могу да спрече да се неки мали дебилко стално среће са члановима криминалне групе чији је вођа убијен у неком кланском сукобу пре пар година, што значи да син од председни може да попије метак ко колатерална штета. Ако нам је служба толико неспособна онда кукала нам мајка свима јер нас може онда свака служба било које банана државе да подхебава.
2) Вућић одобрава што се мали дружи са тим особама јер је и сам повезан са њима што нас онда ставља у ранг са државама као што су Гватемала и Колумбија где су нарко картели јачи од власти.
1. nije dokazano da se bilo ko sa bilo kim druzio, to su ds metode lazi pa onda pozivanja na te iste lazi kao dokaz

2. AV je jasno izjavio o tome, direktno, ali to sto vama ds i cro ne odgovara hebe mi se, jedite krempit

nisam bas siguran da je tako, cak mislim da izmisljas tj lazes

ali, zar je necija porodica javna licnost?

eu bi prva trebalo da osudi nasilnicko ponasanje krika i krikijevaca
zena fotografisala rosavog jer pravi pricu o janjicarima ne lupaj i ne lazi
i sam rosavi joj reko da zna da pise o njima a sto se mali debil skocko sa tim idiotima govori koliko mu je tata pametan pa ga sluzba koja je nadlezna za to ne upozori sta sme a sta ne sma kao sin predsednika drzave

1. nije dokazano da se bilo ko sa bilo kim druzio, to su ds metode lazi pa onda pozivanja na te iste lazi kao dokaz

2. AV je jasno izjavio o tome, direktno, ali to sto vama ds i cro ne odgovara hebe mi se, jedite krempit
samo debil od predsednika drzave moze u na javnom servisu da brani ne sina nego dileje bez skole koje rade za biu i kontrolisu navijacke grupe

samo totalna dileja

nisam bas siguran da je tako, cak mislim da izmisljas tj lazes

ali, zar je necija porodica javna licnost?

eu bi prva trebalo da osudi nasilnicko ponasanje krika i krikijevaca
Председник Србије је јавна личност. Не смемо да га фотографишемо без његовог пристанка. То је твоје мишљење.

Ako si neko koga čuva služba i dva puta te slikaju sa narko dilerima (jednom prilikom u zagrljaju) onda ja nzm koji je još dokaz potreban. To dal mali leči neke komplekse tako što se druži sa tom sortom ljudi ili su mu to tatini drugari je pitanje samo po sebi.

Ako si neko koga čuva služba i dva puta te slikaju sa narko dilerima (jednom prilikom u zagrljaju) onda ja nzm koji je još dokaz potreban. To dal mali leči neke komplekse tako što se druži sa tom sortom ljudi ili su mu to tatini drugari je pitanje samo po sebi.
:zkez:
Ima li "Mali" Danilusko neku sliku sa devojkama?Ili su oko njega samo decaci?Ja sam sa dvadesettri bio ozenjen i imao sina ???
Ili ne pada iver daleko od klade !!

:zkez:
Ima li "Mali" Danilusko neku sliku sa devojkama?Ili su oko njega samo decaci?Ja sam sa dvadesettri bio ozenjen i imao sina ???
Ili ne pada iver daleko od klade !!

У твом кругу познаника вероватно је бити педер горе него бити кримос.

Али у ствари, међу рационалним светом, то не би био проблем вредан дискусије него ствар његове приватности. Са друге стране, бити увек у друштву олоша је врло проблематично, чак и за Србију.

Cini ti se naviko sam ja na ta podmetanja kukavicjih jaja ! i gazenja stiklicom ispod stola !
Sigurno da kriminal nije dobar, kao i oni koji nad time zatvaraju oci !
Sto se tice seksualnog opredeljenja , tu je slobodan svak da ga izivljava u svojoj privatnosti koliko zeli i sa kime zelei !
Ne znam sta ima nejasno !
Izraziti sumnju nije bas i neki kriminalni cin !?

Back