Novinari

shatun

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
168
to su valjda najvece prodane duse od svih zanimanja . mjenjaju krzno cesce nego zmije kozu . kako naredi urednik tako pisu . od hvalospjeva do pljuvanja do iznemoglosti . ima te li pozitivno misljenje o njima ? to su djeca propagande !

Slažem se kako Wikipedia predstavlja novinara: "Novinar je osoba koja se bavi novinarstvom, prikupljanjem informacija o tekućim događajima, aktuelnim temama, osobama i iste objavljuje u štampanim, televizijskim, radijskim i elektronskim medijima." E ali kako to izgleda u stvarnosti ? Pa vremena su takva da se svaki posao radi po sistemu "Veži konja gdje ti gazda kaže". Ova oblast mi je dobro poznata kroz nekoliko dnevnih listova i net portala, od krajnje ljevice do ekstremne desnice i svagdje se snalaze da usta nebi bila gladna. Ima i nezavisnih (hrabrih) novinara ali i njih neko plaća.???

:whistling:

Najgore zanimanje od ostalih ekstremnih zanimanja.

Skoro su pisali kako su neki naši Srbi i Crnogorci uplatili karte za Mesec preko nekog američkog sajta, objavili su njihove slike, imena i prezimena ali i tekstove njihovih izjava šta su poželeli. I posle odmah zaborave. Kao ništa nije bilo. To su laži, to se ne radi tako. Sve provalim. Kako znam? Novinari su sa mnom pričali i bila sam u novinama pa je izašao članak o meni. Rekla sam šta sme da pišu a šta ne
. :rumenko:

Back