Novinari doputovali u Soči: Ovo ih je dočekalo u hotelima

Kod Rusa postoji još jedna divna osobina koja mi je neodoljiva a koja ih izdvaja od svih drugih. To je jedinstven smisao za ljupkost i prefinjenost. Niko drugi ne ume da proizvede taj kvalitet i to tako spontano i savršeno a da istovremeno deluje moćno. Kada druge kulture pokušaju da izraze nešto slatko, to ispadne ili ljigavo ili promašeno ili izveštačeno prosto. To govori o uzvišenom spiritualnom poreklu ove jedinstvene kulture i nacije.
Čarobnjaštvo medenjaštvo :heart:

Čak i dečije pesmice kod Rusa (tipa galuboj vagon, ili čiburaška itd...) imaju u izrazu više dubine i civilizacijske težine nego najozbiljnija zapadnjačka ostvarenja za odrasle. Zapadnjaci su plitki i nezreli i samo ih zabava interesuje i opsesivno žele da unište ono što im je nedostižno..

:hahaha:

Rusi su amateri u svemu, pa i u organizaciji OI.

Onaj diktator Putin samo što nije puk'o od muke kad se nisu otvorili svi krugovi. :rotf:

Imao je kiseli smješak i prijeteći pogled tipa "Sve ću ja vas u gulag!!!". :hahaha:

Poslednja izmena:

Onaj diktator Putin samo što nije puk'o od muke kad se nisu otvorili svi krugovi. :rotf:

Imao je kiseli smješak i prijeteći pogled tipa "Sve ću ja vas u gulag!!!". :hahaha:

Putin je delovao zaista bedno, sa onim kiselim izrazom lica sve vreme. Ne mislim da su ga nasekirali ovi krugovi, pre mislim
da se njegova ocekivanja u vezi gostiju nisu ispunila, jer iz Evrope i USA skoro niko nije ni dosao. Onako, tihi bojkot.
Dosli su neki slepci tipa Nikolic, Lukashenko ( izuzimam tu japanskog pernijera i kineskog predsednika), ali sve u svemu
gosti nikakvi. Mislim da ga je to bolelo, a jeste jako neprijatno.

Inace, sama fiesta bila je zaista velicanstvena.

Amerikanci su juce blokirali na netu prenos otvaranja OI... Celu noc se nista nije moglo pogledati jer su zajednicki delovali i Google i Yahoo i MSN.
Prevelik je ovo zalogaj za njih opsednute idejom da su nesto posebno.
Oni su se bavili. klozetima... To je njihov nivo!
Ovakva prezentacija kulture i moci jednog velikog naroda je za njih nesto nedostizno i nedosanjano.

Da, to je klasican Rus koji je na poziciji- ponizava i pljuje one koji su ispod njega, sigurno je imao besne napade zbog svake greske i greskice koju je uocio. Takvi su i Srbi.

eto, nisam ni sumnjao da retardirani ameri lažu

Fotografije koje kruže na društvenim mrežama ipak nisu iz Sočija

KLIX.BA - 07.02.2014 08:25 FOTO
Organizatori zimskih olimpijskih igara u Sočiju su imali mnoštvo problema, međutim neke fotografije koje su obišle svijet, a na kojima je prikazano kako to sve izgleda neposredno pred otvaranje Igara, su potpuna laž. One nisu snimljene u Sočiju.
Fotografija koja prikazuje samo pola WC šolje, dok je pola u zidu je stara najmanje šest mjeseci i nije snimljena u Sočiju, tvrde na Pleofuture.com.
Fotografija na kojoj je jelovnik i na kojoj piše, između ostalog "Ice cream in the ass" (Sladoled u stražnjici) stara je dvije godine i nije snimljena u Sočiju.
Neki novinari su takođe izvijestili o lošoj kvaliteti vode u Sočiju, ali fotografija kojom se to pokušava ilustrirati nije snimljena u Rusiji. Ona datira još iz 2012. godine i korištena je ilustrovanje loše vode u Ukrajini.
Takođe, nema nikakvih dokaza ni za to da je fotografija na kojoj su stolice u toaletima snimljena u Sočiju.
Fotografija na kojoj se vidi natpis "Dobrodošli u Soči" zaista je i snimljena tamo, ali je stara najmanje godinu dana i to sada ne izgleda ovako. To svakako nije pozdravna poruka za olimpijce.
Također, društvenim mrežama je kružila fotografija na kojoj se vidi nekoliko ubijenih pasa na gomili, ali ni ona nije iz Sočija. Snimljena je u Ukrajini 2012. godine.
http://www.nezavisne.com/sport/olim...venim-mrezama-ipak-nisu-iz-Socija-230001.html

eto, nisam ni sumnjao da retardirani ameri lažu

Fotografije koje kruže na društvenim mrežama ipak nisu iz Sočija

KLIX.BA - 07.02.2014 08:25 FOTO
Organizatori zimskih olimpijskih igara u Sočiju su imali mnoštvo problema, međutim neke fotografije koje su obišle svijet, a na kojima je prikazano kako to sve izgleda neposredno pred otvaranje Igara, su potpuna laž. One nisu snimljene u Sočiju.
Fotografija koja prikazuje samo pola WC šolje, dok je pola u zidu je stara najmanje šest mjeseci i nije snimljena u Sočiju, tvrde na Pleofuture.com.
Fotografija na kojoj je jelovnik i na kojoj piše, između ostalog "Ice cream in the ass" (Sladoled u stražnjici) stara je dvije godine i nije snimljena u Sočiju.
Neki novinari su takođe izvijestili o lošoj kvaliteti vode u Sočiju, ali fotografija kojom se to pokušava ilustrirati nije snimljena u Rusiji. Ona datira još iz 2012. godine i korištena je ilustrovanje loše vode u Ukrajini.
Takođe, nema nikakvih dokaza ni za to da je fotografija na kojoj su stolice u toaletima snimljena u Sočiju.
Fotografija na kojoj se vidi natpis "Dobrodošli u Soči" zaista je i snimljena tamo, ali je stara najmanje godinu dana i to sada ne izgleda ovako. To svakako nije pozdravna poruka za olimpijce.
Također, društvenim mrežama je kružila fotografija na kojoj se vidi nekoliko ubijenih pasa na gomili, ali ni ona nije iz Sočija. Snimljena je u Ukrajini 2012. godine.
http://www.nezavisne.com/sport/olim...venim-mrezama-ipak-nisu-iz-Socija-230001.html

Te fotografije nisu ni postavljane ovde.

ne lupetaj. četvrta, peta i šesta iz galerije su postavljane upravo ovde a prve tri verovatno na drugim mestima čim su njih i odabrali. i ako su provaljeni za ove nema šanse da poverujem da i ostale nisu falsifikati

Fotografija koja prikazuje samo pola WC šolje nije postavljana jer i nije iz Sochija, isto vazi i za "ice cram in the ass" i zutu vodu.

Petu fotografiju sam ja postavio i nigde nisam reko da je to Shochi, vec Ruski univerzitet i to sam lepo napiso ispod nje. Ako ne znas da citas Engleski to je odna druga stvar .
"Kazan University on the eve of the Summer Universiade 2013. Image: BBC cameraman Max Lomakin"

Fotografija koja prikazuje samo pola WC šolje nije postavljana jer i nije iz Sochija, isto vazi i za "ice cram in the ass" i zutu vodu.

Petu fotografiju sam ja postavio i nigde nisam reko da je to Shochi, vec Ruski univerzitet i to sam lepo napiso ispod nje. Ako ne znas da citas Engleski to je odna druga stvar .
"Kazan University on the eve of the Summer Universiade 2013. Image: BBC cameraman Max Lomakin"
pa naravno da ne znam da čitam engleski. od stranih jezika jedino ruski. :per: jel ga pišeš velikim slovom zato da bi mu dao specijalni značaj ili zato što si nepismen?

ne lupetaj. četvrta, peta i šesta iz galerije su postavljane upravo ovde a prve tri verovatno na drugim mestima čim su njih i odabrali. i ako su provaljeni za ove nema šanse da poverujem da i ostale nisu falsifikati
Уствари су сви фалсификати, мало специјалног рата и шарани се ухвате на удицу не капирајући да се Амери од Сирије на овамо гуше у властитој немоћи.

Уствари су сви фалсификати, мало специјалног рата и шарани се ухвате на удицу не капирајући да се Амери од Сирије на овамо гуше у властитој немоћи.

А пази ово...

http://www.cnn.com/2014/02/09/world/europe/olympics-us-bobsledder-bathroom/

Распали Американац који разваљује врата. И у студију хихи хаха, па ****** да је ово урадио неки Рус у Америци, рекли би да је дивљак и вандал.

А пази ово...

http://www.cnn.com/2014/02/09/world/europe/olympics-us-bobsledder-bathroom/

Распали Американац који разваљује врата. И у студију хихи хаха, па ****** да је ово урадио неки Рус у Америци, рекли би да је дивљак и вандал.
Реално просечни Амнериканац је непојамно глупа марва, тако да ме не чуди.
Уосталом замисли земљу где се спорт број 1 игра елипсоидом, а не лоптом!

Back