Novi uredjaj za uštedu struje baziran na Teslinom pronalasku

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.607
Iskočila mi reklama za novi uredjaj nemačke startap kompanije.

Ecoserve-2.png

Zove se NRGBOX i njenu tehnologiju je prvobitno stvorio niko drugi do legendarni srpsko-američki pronalazač, inženjer elektrotehnike, mašinski inženjer i futurist Nikola Tesla.

Ecoserve-4.png

Lako se povezuje, jednostavno ga priključite u utičnicu najbližu razvodnoj kutiji. To je sve što trebate učiniti, kada jednom uključite zelenu LED lampicu, znači da je uključena i radi.

Fazni korektor, to postoji i ovako , ako je to ovo , mada po grafiku bas i nije...
Isplati se za velike potrosace i to kad je fazni pomak veliki, znaci motori, induktiviteti , redje kapaciteti.
To se kupuje za fabrike, ne kosta previse, ali nije bas ni jeftino..
Ovo je neki sitne snage, mozda dobar za induktivni reso, eto to mi pada na pamet, ne znam moze li da izdrzi grejalicu...

Isplati se za industrijsku zonu, ne znam kako vi zovete te potrosace i to ako ima puno motora...
Isplati se za 6 meseci, a ovako samo ako je bas efikasan i ako je jeftin i imas neko malo losije induktivno prekidajuce kolo...I to napamet, ne znam ovako..Isplatilo bi se mozda na selu, krunjac, pa meljac, pa hidrofor, pa ne znam sta vec jos ima od tih elektro masina....

Back