NOVI TREND: Sve više Srba ženi Albanke

JeanColdHand opa bamooonooosss,znaci ti si Desnicarka,bravo Srpkinjo ;),prava je rektost videti i uopste primetiti mladu devojku danas u Srbiji a pogotovo u Beograd da nije indoktrinirana raznim USA-CION manipulacijama tipa Zvezde Granda,Kosmopoliten,Seks i Grad,Feminizam,Emancipacija i itd.Jos samo reci Jean da ne volis Izabrano pleme i shvatas njihovu opasnost za celo Covecanstvo,onda te odmah zenim, ;) .Znaci Jean koliko sam ja dobro shvatio mislis da su Makedonci ovako dobri frajeri ako se ne varam?Jeste da nemamo para,da nismo nesto visoki ali zato smo uglavnom crnomanjasti,emoitivci i dobri ko lebac, ;) .Jean GRANDE RESPETO POR TI. ;) .

Gotovo, smuv'o si je... :rotf:

Hahaha que Svarozic,no Comprendo,hablar serbiano porfavor. ;) .Bas si vickast Svarozic,i si ti smuvao neku caliente Spanjolku kada si bio u Spaniji?Ja da sam bio na tvom mestu vrlo dobro bih znao sta bi uradio. ;) .

Nisam brate, ja sam se koncentrisao na region... ono, misli globalno, karaj lokalno! ;)

- - - - - - - - - -

Realno, da si ti bio u Španiji, pingvin ne bi imao šanse. Sve bi Španjolke popadale na tebe. :mrgreen:

Država bi trebalo da subvencioniše brakove naših poloprivrednika. Trebalo bi osnovati neku organizaciju koja bi promovisala udaju za Srbe po nekim siromašnijim delovima Sveta, tipa Indija, Indokina.

Tipa Indija, Pakistan, svima nama... ups. ...

Hahaha crni lepotane cenis?Hvala ti na komplimentu,za to ti sleduje reputacija.Kakve Ciganke-Indijke i Tajladjanke,Kineskinje,kada u nasoj Evropi imamo toliko lepih nasih Belkinja a i medjurasno mesanje bas i ne daje neke zeljene rezultate a i tu je nepremostivi kutluroloski jaz izmedju nas i njih.Jedino bi van Evrope preporucio Japanke,Japanke ubedljivo najbolje i najlepse devojke u Aziji za mene a i dobre su ovako,ono imaju zuti ten i neke crte lica samo mnogo blaze od Kineskinja,Tajlandjanki i ostalih Zutaca sa primesama evropske-Bele crte lica,dobra kombinacija a i ovako sam cuo da su Japanke bas Caliente,jedino bih se sa Japankama ozenio van moje Evrope a mozda i sa Argentinkama. ;) .

Svarozic ok,preferiras Srpkinje,ali pazi ima jedna fora,vecina mladih devojaka u Srbiji su se pokondirile u zadnjih 20 godina za 360 stepeni,pa tebra ako nemas neka dobra kola,dobar drzavni posao ili ako ti je cale neki budza-Tajkun-politicar-preduzetnik,ako nisi neka VIP-javna licnost-popularan i ako nemas napucano-nabildovano telo kreatinima i steroidima,tesko da ces naci koliko toliko ok lepu devojku iako si lep ko Apolon nazalost ,naravno cast izuzecima,treba da imas debele srece,skoro kao 7 na lotou.Zelim ti svu srecu u osvajanju Srpkinja Svarozicu,veruj mi trebace ti,confia de mi. ;) .

Poslednja izmena:
Hahaha Svarozic,muchas gracias por complimento tebra,lepo ja kazem da smo mi Makedonci dobri ko lebac ;) ,tako su me vaspitali roditelji,jbg.,samo sve to ima svoje,ako si dobar ko osoba odnosno covek imas mnogo vece sanse da ce te neki licemerni-folirant ili folirantkinja zeznuti zbog tvoje dobrote i plemenitosti,sto bi neki kvazi pametnjakovici istripovani rekli zato sto si glup u fazonu trebas biti egoisticni olos od coveka,ali sta ces kada nisi takav i kada prosto ne mozes protiv sebe,prosto nije ljudski i prirodno.

Back