gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Recimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?
Ne teram nikoga da se druzi sa mojom drustvom, jer kako mu ime kaze, to je moje drustvo, koje sam birala naspram sebe. Naravno, podrazumeva se da ih istrpi o rodjendanima i slicnim okupljanjima![]()
pa kresemo se u ilegali![]()
Ne teram nikoga da se druzi sa mojom drustvom, jer kako mu ime kaze, to je moje drustvo, koje sam birala naspram sebe. Naravno, podrazumeva se da ih istrpi o rodjendanima i slicnim okupljanjima![]()
Nisi skuzhila temu i sudetji po komentaru tebi penis zauzima odvishe prostora u zhivotu ...misli ti samo kruzhe oko kurrca .
Shteta .
sta ja znam ja se svugde uklapam sto ne znaci da moram da se druzim sa njenim drustovom a i regina kaze na par skupova istrpi
inace se covek uvek pita kako biramo ljude za drustvo prijatelje a neznamo da biramo za zivot
ako imas neko drustvo imas valjda i taj mentalni sklop ako nemas onda nije pravo drustvo a sto onda biras suprotno od svog mentalnog sklopa, to mozda nece da funkcionise?
Ajde Mr perfekt sve je tako einfach u zhivotu chitajutji tvoje komentare
Ho ho ho
Zhivot nije tako einfach ...
pa sad zauzima ako je velik,ako je nesto manji,onda ne![]()
Ne bih ga prisiljavala da se druzi u startu,
ali bih mu dala vremena da ih prihvati i prilagodi se..
kako on na njih, tako oni na njega,
Ako nije tolerantan onda bi to znacilo da bih pogresila sto bih bila sa njim..Dobro
A recimo on je tradicional a tvoje drushtvo je shareno npr. Razvedenih drugarica , homoseksualaca, tetoviranih, itd.
Како шта чинити? Па оставити друштво, посветити се типу, удати се, рађати децу, кухати, прати усране ћега, пеглати их и тако. Мислим, друштво дође и прође, али тип остаје заувек.
Dobro
A recimo on je tradicional a tvoje drushtvo je shareno npr. Razvedenih drugarica , homoseksualaca, tetoviranih, itd.
Ma nije valjda....a kada i muzevi-tipovi dodju i prodju, sta onda...
Koje je ovo uterivanje k.urca u bukvalnom smislu, uz poljubac i osmeh.Poshto su na forumu svi kurrati zagarantovan ti je pun in box
Cmok)))
Ovako...Moje društvo je moje, tip je tip. Viđamo se nas dvoje, sa drušvom se viđam kao i do tada.
Samo što meni treba ohoho da zavolim nekoga, nije to brz proces, ali i da stvarno zavolim čoveka koji je nekompatibilan sa mojim prijateljima, mogli bi da se istolerišu po potrebi, a meni mi moglo da bude lepo sa njima i sa njim odvojeno. Ne bi mi to bio neki problem.
To je moj slučaj.
Veoma dobra i draga prijateljica je lečena narkomanka, muž je potpuno netolerantan prema bilo kojim i kakvim oblicima zavisnosti.
Samo što je ona bila tu dugo pre nego što sam njega upoznala.
Neki od njemu bitnih ljudi su meni bili i ostali potpuno bez veze. Mogu da budem fina i provedem neko vreme sa njima, ali to vreme smatram uludo utrošenim.
Tokom vremena neki od ljudi koji su bili moji i njegovi prijatelji postali su naši, najveći broj ljudi su moji ili njegovi prijatelji. Kući nam dolaze naši prijatelji, sa ovim drugim se viđamo nasamo.
Na neke od proslava i manifestacija idemo zajedno, na neke odvojeno (klinci su super izgovor, niko ne može da se uvredi zato što je jedno od nas ostalo da čuva decu), i to veoma dobro funkcioniše godinama.
Pri tom se ne radi o tome da mi imamo različite vrednosti, naprosto skloni smo da različito karakterišemo ponašanja ljudi koji su nam dragi i onih koji to nisu.