Novi svjetski poredak posle rata

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
Vidimo da je dosao taj trenutak kad zapadna imperija krece na Rusiju ,rat na istoku je izvjestan
Neke kolege na forumu predvidjaju da bi moglo docii i do nuklearnog rata
Kako ce izgledati svijet posle rata
Ako pobjedi zapad i rat bude ogranicen samo na specijalni hibridni i konnvencionalni jasno je da se stvari na Balkanu nece puno promjeniti ali sta ako pobjednik bude Rusija ,.mislim da cemo sa Rusijom imati mnogo vecu Srbiju na Balkanu

Ako dodje do nuklearnog rata mislim da tada nece ni biti pobjednika ,onda nam se smjesi scenario holivudskih postapokalipticni filmova tima mad max

ja sam video samo masovno gomiljanje Ruskih agresora za invaziju na nezavisnu slobodnu zemlju
С обзиром на то шта се све дешава у Украјини, можда и треба да упадну тамо и заведу ред.
Неко мора те еурофашистичке натовце да научи памети, јер се сами не желе дозвати.
Чак је чудно да Русија има и оволико стрпљења. Што је превише, превише је.

1644674676794.png

Vidimo da je dosao taj trenutak kad zapadna imperija krece na Rusiju ,rat na istoku je izvjestan
Neke kolege na forumu predvidjaju da bi moglo docii i do nuklearnog rata
Kako ce izgledati svijet posle rata
Ako pobjedi zapad i rat bude ogranicen samo na specijalni hibridni i konnvencionalni jasno je da se stvari na Balkanu nece puno promjeniti ali sta ako pobjednik bude Rusija ,.mislim da cemo sa Rusijom imati mnogo vecu Srbiju na Balkanu

Ako dodje do nuklearnog rata mislim da tada nece ni biti pobjednika ,onda nam se smjesi scenario holivudskih postapokalipticni filmova tima mad max

Niko ne krece na Rusiju vec Rusija na Ukrajinu.

Back