Novi Svetski Poredak

Citat:
Original postavio Parsifal
Пре неких 7-8 година, србима је отворено речено све ово што нам се управо дешава, ал србин не би био то што јесте, кад не би себе намерно терао у пропаст, само да неко други не буде у прави. Њему ће неко да соли памет и даје савете... њему... еј, бре!?

Ako smem da pitam ko je to rekao i šta?
Милошевић је објаснио да ће Србија бити окупирана, опљачкана и уништена у сваком погледу, када ДОС дође на власт. Рекао је да су њему безброј пута нудили све могуће животне и државничке погодности (између осталих и Нобелову награду за мир) уколико прихвати да се окупација и пљачка Србије одигра под његовим вођством, и да је он то са гнушањем одбио.

Зашто им је било важно да током овог процеса он буде на челу Србије?

Зато што срби онда не би били свесни (као што су сада) да су окупирани, већ би се са њим на челу тај процес сматрао природним завршетком распада Југославије.

Poslednja izmena:
С обзиром да линк за слику - који сам поставио у другом по реду посту и која објашњава структуру папско-рабинске коалиције, не ради, слику ћу поставити овде:

papskorabinskakoalicijatx0.jpg

Poslednja izmena:
Има доста људи који сматрају да завере не постоје, други су пак убеђени да све функционише на основу њих, али и у том случају и даље много тога остаје недоречено, те ћу овом приликом покушати да дам приказ психолошког тумачење завера и завереника.

Наиме, основна људска преокупација јесте борба за моћ. Од борбе међу супружницима, ортацима, колегама на послу... и да не набрајам даље, што аутоматски ствара хијерархију моћи групе - било које групе (или друштва), коју је графички најлакше приказати обликом пирамиде.
У зависности од типа друштва, моћ се може остварити на више начина: физичком снагом, новцем, степеном образовања, личном харизмом, друштвеним везама... или комбинацијом поменутих (и непоменутих) начина. Када успе да освоји извесну моћ, онда се код особе јављају две нове потребе: да освојену моћ задржи и да је увећа. Како би остварили та два циља они који поседују одређену друштвену моћ се удружују, стварајући на тај начин групу моћних људи. Овим удруживањем не долази до простог сабирања моћи - 1+1+1=3, већ до њеног множења - 1x1x1=27, чиме се брзо шири број људи над којима они успостављају моћ.

Како би заштитили моћ коју поседују од оних који би могли да их угрозе или им је преотму, група (или групе) своје деловање и само постојање скрива од других људи, јер ако се не зна да нешто постоји, онда се то нешто не може ни угрозити. Иако је група невидљива, последице њеног деловања нису, те да би спречила могуће откривање, она организије неколико диверзија ради одвлачења пажње са себе. Пажња се увек одвлачи што даље од себе, за шта се измишљају кривци којима се приписује сва моћ и сва кривица за почињена дела. Суштина је у томе да се ти кривци никада не могу ухватити и привести правди, јер су увек у питању невидљива бића из других димензија (Гмизавци Дејвида Ајка) или непостојећи Хазари.

Ову диверзију која се заснива искључиво на вери, папско-рабинска коалиција шири путем медија и окултних друштава, што за последицу има да временом у ту причу поверују чак и многи озбиљни истраживачи.

Truman
Moze li se znati da li ti je istrazivanje zavere hobi ( tj. da li si samo jedan od nas "obicnih" ) ili to ima malo dubljih korena...Delujes mi bas ubedjeno? Nikad tako ne bih pisao osim da sam ne znam sta...
Мислиш, да ли сам лик из обавештајно-безбедносне заједнице који добија податке из прве руке?!

Ма не, ја сам из сасвим друге приче и толико сам обичан, неважан и досадан, да би уз мене добио спаваћу болест. Ал' стварно.

Што се текста тиче, наравно да не могу тврдити да је све што сам навео апсолутна истина, али у сваком случају представља тему за размишљање. И сам бих био најсрећнији када би ме стварност коју проживљавамо, демантовала.

Иначе, од политичара и политике ми je мука и последња су ми рупа на свирали, међутим, понекад ме душа заболи кад видим како се неки иживљавају над Србима, па онда не могу да одолим, а да се не укључим у дискусију.

Poslednja izmena:

Back