Novi „slučaj Geoks“ – kompanija Gramer u Aleksincu otpušta radnike, vlasti ćute

Vucic jeste budala (pritom vrlo potuljena), ali prave budale i magarci smo mi.. On gura NASE pare Zapadu, tako sto daje subvencije (iz budzeta) njihovim propalim ili polupropalim firmama, a za uzvrat dobija podrsku tog istog Zapada, koja traje evo vec 10 godina.. To ti je ta proporcija.. tante za kukuriku.. U medjuvremenu mi dobijamo po spolovilo na godisnjem nivou..

Није то пропала фирма, вероватно.

Отпуштања су нормална ствар у свакој фирми која није део планске привреде. Али и да нису нормална ствар, у Србији би била нормална јер српска регулатива не штити српског радника ни најмање. У ствари, лабава регулатива је оно чиме се режим хвали кад мами потенцијалне инвеститоре.

само будала даје новац страницима да отварају фирме , њих ништа не држи осим профита ..Немац се повуче и оде негде друго а људи извисе

Pa sigurno nismo davali pare zato što volimo ili što smo idioti, nego zato što smo plaćali reket i što su od nas zahtevali

Jednom ćemo i sazbati šta smo tačno plaćali i zbog čega

Ne verujem da ce Grammer da se povlaci iz Aleksinca...prvo imaju dve fabrike, drugo ovo je ustvari kolonijalna varijanta Slovenj Gradeca...trece, nije to firma koja je dosla na muvanje nasih ministara, nego je kupila fabriku od dobitnika privatizacije...

Naravno , ko je lud da ne koristi shemu pljackanja drzavne kase a pola vrati ministrima...

Ali narod nije posten, pa ne znam zasto ocekuje postene predstavnike.

Back