Нови Сад:Основци претукли професора!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
НОВИ САД- Група основаца напала је новосадског професора математике Ивана Јанеша док је у недељу око 20:20 чекао жену и дете у парку крај Железничке станице, пише Блиц.
novi sad Нови Сад:Основци претукли професора!Према речима овог наставника, дечаци стари између 12 и 15 година напали су га уз повике „Ти си педер“, шутирали га и ударали све док му нису нанели тешке телесне повреде.
Јанеш прича да је изашао до оближње пумпе како би надувао гуме на бициклу, а затим је сео на једну клупу у парку како би сачекао да му се супруга и син придруже у вожњи. У једном тренутку, пришла му је група дечака и питала га колико је сати. Када су чули одговор, мирно су наставили још неколико корака, где су сачекали да им се придружи још неколико основаца, а затим се вратили до Јанеша, преноси портал 021.
-Најмањи од њих, рекао бих да иде у шести разред, пришао ми је и питао ме да ли знам неког педера. Кад сам му одговорио одречно, он је викнуо: ‘Ти си педераш, а сви дечаци су полетели ка мени и почели да ме шутирају и ударају, прича овај наставник.
Према његовим речима, помислио је да се брани, али је закључио да су у питању деца и покушао је да побегне. Међутим, обесни малолетници су га срушили са бицикла и наставили да га туку вичући „Пусти, хоћу и ја га шутнем у главу“. Колико дуго, не може да одреди, али када су завршили, остао је да лежи са бројним контузијама и сломљеним носем.
Портпаролка Клиничког центра Војводине Јелена Јуришин потврдила је да је Јанеш примљен на одељење оториноларингологије, да су му повреде саниране и да је након тога пуштен на кућно лечење. Јанеш наводи да га је полиција исте вечери позвала на препознавање двојице момака, али су они, према његовим речима, били знатно старији од оних који су га напали.

http://www.pravda.rs/2013/09/10/novi-sadosnovci-pretukli-profesora/

- - - - - - - - - -

ja bio u 20:20 na Železničkoj i ništa nisam video O.O

НОВИ САД- Група основаца напала је новосадског професора математике Ивана Јанеша док је у недељу око 20:20 чекао жену и дете у парку крај Железничке станице, пише Блиц.
novi sad Нови Сад:Основци претукли професора!Према речима овог наставника, дечаци стари између 12 и 15 година напали су га уз повике „Ти си педер“, шутирали га и ударали све док му нису нанели тешке телесне повреде.
Јанеш прича да је изашао до оближње пумпе како би надувао гуме на бициклу, а затим је сео на једну клупу у парку како би сачекао да му се супруга и син придруже у вожњи. У једном тренутку, пришла му је група дечака и питала га колико је сати. Када су чули одговор, мирно су наставили још неколико корака, где су сачекали да им се придружи још неколико основаца, а затим се вратили до Јанеша, преноси портал 021.
-Најмањи од њих, рекао бих да иде у шести разред, пришао ми је и питао ме да ли знам неког педера. Кад сам му одговорио одречно, он је викнуо: ‘Ти си педераш, а сви дечаци су полетели ка мени и почели да ме шутирају и ударају, прича овај наставник.
Према његовим речима, помислио је да се брани, али је закључио да су у питању деца и покушао је да побегне. Међутим, обесни малолетници су га срушили са бицикла и наставили да га туку вичући „Пусти, хоћу и ја га шутнем у главу“. Колико дуго, не може да одреди, али када су завршили, остао је да лежи са бројним контузијама и сломљеним носем.
Портпаролка Клиничког центра Војводине Јелена Јуришин потврдила је да је Јанеш примљен на одељење оториноларингологије, да су му повреде саниране и да је након тога пуштен на кућно лечење. Јанеш наводи да га је полиција исте вечери позвала на препознавање двојице момака, али су они, према његовим речима, били знатно старији од оних који су га напали.

http://www.pravda.rs/2013/09/10/novi-sadosnovci-pretukli-profesora/

- - - - - - - - - -

ja bio u 20:20 na Železničkoj i ništa nisam video O.O
slabo su ti dečaci pratili nastavu na veronauci kada se učilo prepoznavanje pedera.
moraju veroučitelji malo bolje da im to objasne, da se ovakve greške više ne događaju.

slabo su ti dečaci pratili nastavu na veronauci kada se učilo prepoznavanje pedera.
moraju veroučitelji malo bolje da im to objasne, da se ovakve greške više ne događaju.
А шта ако уопште нису слушали веронауку( а по понашању је очигледно да нису) него су ишли на "грађанско"?:per:

Мислим да је лоше такве догађаје окретати на шалу исо као што је лоше давати им конотације који немају.Сада само треба да се јави неко од Чанкових и каже да је то последица чињенице да Војводина нема своју полицију. То је стварна злоупотреба деце.
Силеџиство и туче, па и туче наставног особља је нешто што је много старије од ових дечака као и од ових што пишу. То је ствар полиције и родитеља те деце, а не тема за разглабање сензационалистичких медија.

То нису деца, већ зомбији и никада неће постати људи. Зомбији, и то не они Ромерови, што се ретардирано тетурају, него они из "28 Days Later" и "World War Z", помахнитали и брзи. Да је профа поступио онако како се мора са зомбијима - право у вугла - осудио би га читав свет. Или скоро читав. Ја не бих.

Није ми јасно како деца од 12 година могу да истуку одраслог човека.

Pa kad ih ima copor a on ne uzvraca.

Jer da je on uzvratio onda bi njega okarakterisali kao siledziju, dosli bi roditelji te "dece", pretili bi mu smrcu, neko bi pretukao njegovo dete.

Ludilo politicke korektnosti, sta da ti kazem.

Mentalni gulag, sto bi rekao Klaus.

- - - - - - - - - -

To vam je kao onaj film, A clockwork orange, kod nas nepravilno prevedean kao Paklena Pomorandza, a pravi prevod je "Navijeni frajer".

Pa kad ih ima copor a on ne uzvraca.

Jer da je on uzvratio onda bi njega okarakterisali kao siledziju, dosli bi roditelji te "dece", pretili bi mu smrcu, neko bi pretukao njegovo dete.

Ludilo politicke korektnosti, sta da ti kazem.

Mentalni gulag, sto bi rekao Klaus.

- - - - - - - - - -

To vam je kao onaj film, A clockwork orange, kod nas nepravilno prevedean kao Paklena Pomorandza, a pravi prevod je "Navijeni frajer".

Па ако већ није хтео да их ишамара, могао је једноставно да побегне.

Није ми јасно како деца од 12 година могу да истуку одраслог човека.

Ni meni nije baš jasno. Razumem da ga šutiraju dok je na zemlji, ali ko mu je prvi prišao i udario ga toliko jako da ga je oborio? Dete iz osnovne škole? Pa i da ih je bilo 30-ak, morao je bar petoricu-šestoricu prvo da ošašavi pre nego što ga rulja savlada.

Mislim ocito je on neki mali, mrsavi covek, cim su se usudili da ga napadnu.

To je greska, muskarac mora da bude u fizickoj kondiciji da odbrani svoju porodicu. Mnogi konfilkti su izbegnuti jer se agresivna strana plasila da udari na nekoga.

Ali naravno, to ne abolira te divlje male delikvente i njihove roditelje.

Sve bi to Milos resio sa 20 preko tura, da je sada ovde medju nama.

Ni meni nije baš jasno. Razumem da ga šutiraju dok je na zemlji, ali ko mu je prvi prišao i udario ga toliko jako da ga je oborio? Dete iz osnovne škole? Pa i da ih je bilo 30-ak, morao je bar petoricu-šestoricu prvo da ošašavi pre nego što ga rulja savlada.

I onda dodje njihov tata i osasavi njegovo dete.

Cudna je to rabota danas.

- - - - - - - - - -

Bio je profesor na TV... ne deluje mi kao neko ko ume da se brani, čak ni od dece.

Pa to sigurno.

Videli da covek nije neki grmalj i napali ga.

To naravno ne abolira njih i njihove roditelje.

Zidak prut i za jedne i za druge.

Back