frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Problem je to što je 80 % Novosađana sa ove strane grada takvo i što se ništa ne preduzima po tom pitanju.Severozapad NS-a je geto.Meni je smešna vest o dva gola tipa na bulevaru,s' obzirom da svakodnevno posmatram dilere ispred prozora kako "rade posao",a i svake druge noći me probudi neko hapšenje ispod prozora.Uveče se naslonim na prozor i posmatram kako gomila klinaca od 16-17 godina sakriva arsenal vatrenog naoružanja u travu.Onda odem na n.naselje kod brata da "se odmorim" a kod brata još gore.Desetine golih,ludih i drogiranih klinaca mu peva ispod prozora do 6 sati ujutro,u sred radne nedelje.N.Naselje,Detelinara i Sajmište liče na Bangkok,a po onome što sam čuo ni Grbavica ne zaostaje.Jedva čekam da se Limani,stari grad i Podbara podmlade,pa da neko konačno shvati da je NS jedan od najgorih gradova za život i da se problemi prestanu gurati pod tepih.U poslednjih 5 god. se ne sećam kada sam se lepo naspavao i kada je prošla jedna nedelja da nekoga nisam morao da "izuvam" ispred ulaza.Sva sreća pa sam trenirao sa Nešom Pagonisom,jer bi u suprotnom izuvali mene![]()
Еббено, требало би увести полицијски сат у тим насељима...