NOVI RASNI SUKOBI: Policajci u Sent Luisu ubili još jednog crnog tinejdžera

Koza Nostra nije nastala u SAD , vec u Italiji , u SAD je samo "donesena" kao i pizza , Jevreji su posebna sorta (doduse njih i nema toliko klasicnih mafijasa vec su to uglavnom razni bankari, eksperti za malverzacije, trgovci umetninama, dragim kamenjem........itd,) , a Irci su vise na nekom polu ulicnom nivou.

Јесте Коза Ностра настала у Италији, али у САД-у то су биле обичне уличне банде. Прочитај мало како је Lucky Luciano основао пет породица, односно како је све то настало

Znam vrlo dobro kako je sve nastalo, procitao sam gomilu stvari o tome i odgledao gotovo sve mafijaske filmove , Koza Nostre (izmedju ostalog i u SAD) je bilo mnogo pre Lakija Lucana i 5 porodica , setimo se samo Dzo Maserije i Salvatora Marancana.

Inace Laki Lucano je poceo na ulici to je tacno , da bi vremenom veliki bosovi prepoznali njegov "talenat" i potencijal.

Znam vrlo dobro kako je sve nastalo, procitao sam gomilu stvari o tome i odgledao gotovo sve mafijaske filmove , Koza Nostre (izmedju ostalog i u SAD) je bilo mnogo pre Lakija Lucana i 5 porodica , setimo se samo Dzo Maserije i Salvatora Marancana.

Inace Laki Lucano je poceo na ulici to je tacno , da bi vremenom veliki bosovi prepoznali njegov "talenat" i potencijal.

И на крају човек умро у 64. години од срчаног удара, није му нико могао ништа

Back