NOVI RASNI SUKOBI: Policajci u Sent Luisu ubili još jednog crnog tinejdžera

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Био је један филм" Мисисипи гори "изашао је 1988 године , одличан филм ..када сам га гледала мислисла сам да је проблем са расизом у АМерици окончан , да је то прошлост стара 200 година , али није баш тако.

SENT LUIS - Američki policajci ubili su još jednog crnog tinejdžera tokom racije u severnom delu grada Sent Luis u saveznoj državi Misuri, javile su agencije.

http://www.kurir.rs/planeta/video-n...li-jos-jednog-crnog-tinejdzera-clanak-1900519

Poslednja izmena od moderatora:
Био је један филм" Мисисипи гори "изашао је 1988 године , одличан филм ..када сам га гледала мислисла сам да је проблем са расизом у АМерици окончан , да је то прошлост стара 200 година , али није баш тако.

Оригинал новости RT на русском:
https://russian.rt.com/article/110175
Afroamerikanci imaju mozga u glavi, eto biraju i za predsednika coveka cije je poreklo iz Afrike ( barem sa oceve strane).
Nego kakvi su ovi pamfleti?
Ovo nije tacno,a ako nemas izvor da stvarno grad gori onda moderatori moraju da ti ugase ovaj post.

- - - - - - - - - -

Nego ti nama ovde preprivcavas filmove koje si gledala pre 20 gdoina?

Afroamerikanci imaju mozga u glavi, eto biraju i za predsednika coveka cije je poreklo iz Afrike ( barem sa oceve strane).
Nego kakvi su ovi pamfleti?
Ovo nije tacno,a ako nemas izvor da stvarno grad gori onda moderatori moraju da ti ugase ovaj post.
Не гори Сент Луис, Јелоустон ће горети.
:super::klap::super:

В американском городе Сент-Луис, штат Миссури, полицейские застрелили вооружённого подозреваемого. Им оказался чернокожий мужчина в возрасте более 20 лет. Случившееся убийство стало поводом для проведения очередной акции протеста против произвола полиции.

Оригинал новости RT на русском:

Црнац потегао оружје на полицајца и овај га о'ладио?!?
Шта је требало да пандур дозволи да буде одстрељен???
Без везе, кримос је попио метак као и што треба да буде.

Није уопште потегао пиштољ , чак и да јесте нема нико право да га убије ..али то није ни битно ..

Такав систем полициске државе у којој је дозвољено да се убије човек јер не слуша налог полицајца , не сме да буде модел друштва , нити као такав да се наметне целом свету .

Мислим да је веома жалосно , што су они који су Милошевићеву полицију називали бруталним батинашима ..они... ти гласноговрници никада нису престали да убијау сопствени народ

мени је то баш јадно

Није уопште потегао пиштољ , чак и да јесте нема нико право да га убије ..али то није ни битно ..

Такав систем полициске државе у којој је дозвољено да се убије човек јер не слуша налог полицајца , не сме да буде модел друштва , нити као такав да се наметне целом свету .

Мислим да је веома жалосно , што су они који су Милошевићеву полицију називали бруталним батинашима ..они... ти гласноговрници никада нису престали да убијау сопствени народ

мени је то баш јадно

Један федерални агент је скоро био пребијен од црнаца само зато што је белац, а није хтео да потегне пиштољ у самоодбрани како је касније рекао јер се плашио да га не нападну медији као расисту...

мени је то баш јадно
Па јес кад те убије црнац мање боли....

Пази, много је већа опасност да се Русија уруши под теретом кавкаских народа, емиграната из Средње Азије и незадовољних Сибирјака него Америка међурасним ратом.

Разлика је у томе што црнци у Америци себе виде као Американце који желе добро Америци и себи у њој, јер други идентитет немају.

Мањински народи Русије јако ретко себе виде као Русјане, с друге стране. Можда само Осетини, Мордвини, и још пар небитних малих народа.

Зато ме искрено плаши потенцијал 3 милиона младих муслимана у Москви.

Црнац потегао оружје на полицајца и овај га о'ладио?!?
Шта је требало да пандур дозволи да буде одстрељен???
Без везе, кримос је попио метак као и што треба да буде.

Да, да ... ево овде се одлично види на једном од претходних случајева кад црнац потеже митраљез на полицајце а они јадници морају да се бране од злочинца ...

Вероватно би те чинило срећним , али Русија је вољена и љубљена јер и ако је била империја није имала робове .Значи зборави на тренутак конфликт у Русији који не постоји , окрену се ка теми и РАСНОМ рату у Америци

па не постоји ни расни рат у Америци.

С друге стране, Русија је имала расни рат пре 15 година, а он још увек тиња у долини реке Терек.

Ja ne znam o kakvom je rasizmu i ljduskim pravima rec ako je predsednik i to vec osam godina jedan od tih "ugnejtavanih".

Да, то је баш интересантно ..без обзира што је председник Црнац и практично нема никаква права јер му је конгрес укинуо ..човек председник а одлучује друга партија републиканаца

Иронија јесте , председник је црнац а они немају никаква права ..основно право на живот немају .

http://www.kurir.rs/planeta/video-n...li-jos-jednog-crnog-tinejdzera-clanak-1900519

- - - - - - - - - -

па не постоји ни расни рат у Америци.

С друге стране, Русија је имала расни рат пре 15 година, а он још увек тиња у долини реке Терек.

Русија није имала робове , нјије увозила црнце ..ни један земља на свету осим Америке то није урадила .

Да, да ... ево овде се одлично види на једном од претходних случајева кад црнац потеже митраљез на полицајце а они јадници морају да се бране од злочинца ...

Можда да је лепо легао на земљу неби био упуцан?
А не, морао је да се оглушава.

Кад би црнци са својих 13% престали да чине преко 50% криминалних активности у САД, можда би било мање расизма...

Kada bi vlast u Americi više radila na tome da bude manje diskriminacije prema crncima koji hoće da rade poštene poslove možda bi manje crnaca otišlo u kriminal. Inače crnci imaju mnogo teži put dolaska do bilo kakvog uspeha u Americi osim u slučajevima gde su talentovani košarkaši ili reperi. Za sve ostalo mnogo teže to ide. I onda ko hoće velike pare a otežan mu je put dolaska do njih pošteno, ode u kriminal, to je tako u svakoj zemlji.

Има изолованих случајева, али онај брутални, примитивни криминал је црначки специјалитет.
Немојте се заносити црнци никада, али никада неће поткопати мерику.

Можда да је лепо легао на земљу неби био упуцан?
А не, морао је да се оглушава.

Легао на земљу !?
Шта је он ... ратни заробљеник ?
Ако је то у питању онда је САД у рату ... и вероватно да јесте све од 1776 године ... у рату против човечанства и цивилизације.

Да, то је баш интересантно ..без обзира што је председник Црнац и практично нема никаква права јер му је конгрес укинуо ..човек председник а одлучује друга партија републиканаца

Иронија јесте , председник је црнац а они немају никаква права ..основно право на живот немају .

- - - - - - - - - -

Русија није имала робове , нјије увозила црнце ..ни један земља на свету осим Америке то није урадила .

Читај:
https://en.wikipedia.org/wiki/Serfdo...aves_and_serfs

Јужна Америка, Кариби, неке од Европских земаља, Исламске земље.
Сви они су имали црнце као робове.

Kada bi vlast u Americi više radila na tome da bude manje diskriminacije prema crncima koji hoće da rade poštene poslove možda bi manje crnaca otišlo u kriminal. Inače crnci imaju mnogo teži put dolaska do bilo kakvog uspeha u Americi osim u slučajevima gde su talentovani košarkaši ili reperi. Za sve ostalo mnogo teže to ide. I onda ko hoće velike pare a otežan mu je put dolaska do njih pošteno, ode u kriminal, to je tako u svakoj zemlji.

Тачно , осим тога није истина да су црнци у криминалу ..то је манипулација .Американци белци су криминалци , само што њих полиција не убија као душевно оболеле црнце ..

Замисли , таква држава која убија сопствене грађане , гуши их на сред улице..говори о људским правима и даје себи за право да критикује друге слободне земље

Легао на земљу !?
Шта је он ... ратни заробљеник ?
Ако је то у питању онда је САД у рату ... и вероватно да јесте све од 1776 године ... у рату против човечанства и цивилизације.

Да ли си икада видео како се спроводи хапшење у Америци?
Ако јеси, надам се да си запазио да осумњиченом увек буде наређено да легне на земљу и рашири руке и ноге...

Amerika će pući kad im se stane na rep u smislu da ne mogu da vršljaju po svetu i kontrolišu većinu svetskog bogatstva.
Na bliskom istoku vade naftu, u Srbiji zlato, u Brazilu vodu, kontrolišu telekomunicije gde hoće, glavne banke su njihove, vedre i oblače i politikom pa čak i fudbalom s kojim veze nemaju ali sve je to u opadanju srećom jer sve je veća površina gde svoje pipke ne smeju da pruže.

Kad se preseče priliv nezarađenih dobara u USA i smanje socijalna davanja , skoči cena goriva a padne ponuda poslova, unutra će početi da kuva i ključa samo tako. Ovo sa crncima je samo najupadljivije, ali ima tu još itekako slabih mesta za pucanje ( već je 50% američkog juga meksičkog porekla). Što reče Putin :"USA će doživeti sudbinu Sovjetskog saveza"

Читај:
https://en.wikipedia.org/wiki/Serfdo...aves_and_serfs

Јужна Америка, Кариби, неке од Европских земаља, Исламске земље.
Сви они су имали црнце као робове.

И ако су имали , данас немају ..нико осим Америке више нема робове које може да убије , угуши у сред бела дана јер је власт , полиција , држава.За црнце се ништа није променило у Америци и даље их газда може убити

Не би требала Америка да буде узор у било чему , поготово не у људским правима јер она их никада није ни поштовала .

Стравично је посмислити да би остатак света могао да постане Америка , са таквим окрутин кршењем људских права
prica komunistkinja sa zastovom sssra na nicku.gulazi,gonjenje "kulaka" i intervencije protiv svakog ko imalo odstupi od moskovske linije su prava stvar...
Koliko je bilo radosti sirom istocne evrope kad je berlinski zid pukao i tvoj komunizam otisao u istoriju..no iygleda neki jos nisu videli da su komuniyam i SSSR pukli.

Опет ове либтард глупости.

Back