- Poruka
- 11.279
jbt nesećam se jesam te pito već :SS jel sme da se psuje u pričama? imam jednu,umnogome je vulgarna ali i opširna i dubokoumna i rekonvalescentna al neznam smem li da pošaljem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, kad završim otvaramo konkurs...Može do kada hoćeš, jer i ovako nema ni jedne priče još uvek.![]()
pa nije baš ekstremno,msm nema nekih boleština a čak ni puno psovki nema sakad razmislim ali je tako u tom tonu,na fazon bukovskog a ima malo i kamija,sprdnja i nonsens,apsurd i sve tako..greota,neznate šta propuštateNe znam, ako je baš ekstremna, onda neće moći, ne mogu da ti kažem ovako kad ne znam kakva je.
Šalji onda!pa nije baš ekstremno,msm nema nekih boleština a čak ni puno psovki nema sakad razmislim ali je tako u tom tonu,na fazon bukovskog a ima malo i kamija,sprdnja i nonsens,apsurd i sve tako..greota,neznate šta propuštate![]()
Ja sam, malo je reći, iznenaDJena.Ja imam samo jedan uslov.. ako će Dženi da piše i ja ću...
Pa ovo je bila fina prozivkaPa i jesi ti. Nadam se da pišeš priču. U suprotnom kako bih ja?