Novi prozni konkurs na temu PREOBRAŽAJ

tog jutra dok je setao sremskom ravnicom naisao je na predmet koji ga je zainteresovao..sagao si i video u osusenom blatu prastaru koznu beleznicu iskrzanih ivica i nagorelu na ivicama. otresao je komade zemlje i oprezno je otvorio ocekujuci mirisni relikt kada je poslednji put koriscena....

na prvoj strani je pisalo: ko zeli da bude ono sto ne moze, postace ono u sta masta da se preobrazi...

na drugoj strani je stajao veliki znak pitanja i ispod njega samo tri reci od kojih su mu zadrhtale ruke...

1611164862591.png

:zaljubljena:

Ne zadajem ja teme, već pobednici.
Наравно, то не може у исти конкурс.
Ма ок, само питам.
Утисак ми је да има потенцијала за писње еротских прича на форуму, али можда грешим. Ти си мод, боље знаш.

Ako se ne varam tema je Glasanje na temu Preobražaj. Kako ovo pitanje nema nikakve veze sa temom glasanja, mislim da bi pitanje, kao i odgovore, to jest kompletan razgovor, trebalo premestiti na neko drugo mesto.
Evo, ja htedoh da glasam, a kako je uslov za to nekakav komentar na priču za koju glasam, nekako mi ne ide da posle ovog zaključka u postu ispred, a i svega drugog pre toga, komentarišem priču ili priče koje mi se dopadaju i kojima dajem svoje glasove.

Ako se ne varam tema je Glasanje na temu Preobražaj. Kako ovo pitanje nema nikakve veze sa temom glasanja, mislim da bi pitanje, kao i odgovore, to jest kompletan razgovor, trebalo premestiti na neko drugo mesto.
Evo, ja htedoh da glasam, a kako je uslov za to nekakav komentar na priču za koju glasam, nekako mi ne ide da posle ovog zaključka u postu ispred, a i svega drugog pre toga, komentarišem priču ili priče koje mi se dopadaju i kojima dajem svoje glasove.

Обично на овако ступидно токсичне коментаре не би трошила своја слова, али у питању је књижевност, моја љубав па не могу да оставим без одговора.

Колико ми је познато постоји могућност скроловања па тиме и прескакања и нечитања постова који те не занимају.
Правог љубитеља писане речи ништа не би омело да гласа ако је већ прочитао приче, у шта сумњам.

Да ли је у питању лични анимозитет или покушај мудровања и модовања не знам, али је симптоматично да мој пост и питање написан после дуго времена на овом пдф изазове овакву реакцију.

Питање је било сасвим легитимно и на правом месту. И каквих спамова има, а који остану без отровних опомена ово је далеко од спама.

Још је страшније ако је спомињање еротике и еротске приче изазвало толику мучнину и гађење па и само повраћање по мом посту.
Еротски елементи као и еротске приче су део књижевности и чак вештина великих светски признатих па чак и Нобеловом наградом награђених писаца и нико ко чита и цени писану реч не добија нагон за повраћање читањем еротских описа.

Препоручујем да прочиташ, верујем да би модератор @Baudrillard имао чак и препоруку.

Не треба извињење, све је у реду.

Back