Novi prozni konkurs na temu PREOBRAŽAJ

Baudrillard

Autošoven
VIP
Poruka
131.089
Pošto prethodni nije uspeo, da pokušamo još jednom, ovog puta sa temom Preobražaj.
Priče (do 10000 karaktera) možete slati do 20.01 do 21h meni putem privatne poruke.
Rok za slanje se neće produžavati, ako do tada ne bude priča konkurs ide na dužu pauzu.

I jedna novina što se tiče glasanja, svako ko glasa moraće da napiše komentar o pričama za koje je glasao.
Ali o tome više ako uopšte dođe do glasanja, odnosno bude dovoljno priča za objavljivanje.

Nemoj da me tužiš kod nje, opasna je kad se naljuti. :D
Necu, Bau, a sve i da te tuzim, ona ti nece nista, jer zna da te obozavam❤️, cak i kad je moja prva recenica posredi, koja, iskreno, i mene poremeti, jer ako je nemam, ja nikako da krenem sa pisanjem, a kad mi dodje, onda pisem u jednom dahu. Koliko god to delovalo ozbiljno, veruj mi, i meni je smesno!:lol:
Ali sta cu, obecala sam crticu, pa sad brljavim ovde, umesto da pisem! :mrgreen:

Necu, Bau, a sve i da te tuzim, ona ti nece nista, jer zna da te obozavam❤, cak i kad je moja prva recenica posredi, koja, iskreno, i mene poremeti, jer ako je nemam, ja nikako da krenem sa pisanjem, a kad mi dodje, onda pisem u jednom dahu. Koliko god to delovalo ozbiljno, veruj mi, i meni je smesno!:lol:
Ali sta cu, obecala sam crticu, pa sad brljavim ovde, umesto da pisem! :mrgreen:
Znam da mi neće ništa, pa mi smo prijatelji još od mog dolaska na forum.
Nekome je ta prva rečenica najvažnija, kad se nađe onda dođu i ostale.

Back