Novi prozni konkurs na temu "METAMORFOZA"

Poruka
51.037
Dogovoriše se pobednici prethodnog konkursa - sanja* i Napast - da nova tema bude METAMORFOZA.

Mogla bih ja sad tu svašta da vam pričam i filozofiram, ali reći ću samo: tema koja me inače veoma, veoma zanima.

Preporučujem vam da, ako već niste, pročitate Kafkin "Preobražaj", priču koja mi je - nekim čudnim sticajem okolnosti - svojevremeno promenila život. Ko zna, možda još neko doživi takvo iskustvo, a možda nam neko odavde svojom pričom priušti promenu.

Dosta sam trtljala; red je na vas.
Pišite, i pošaljite mi priče do 31. decembra, do koliko sati stignete ... jer je, ipak, tada novogodišnja noć.

MetamorphosisByJudyProsser.jpg

Dogovoriše se pobednici prethodnog konkursa - sanja* i Napast - da nova tema bude METAMORFOZA.

Mogla bih ja sad tu svašta da vam pričam i filozofiram, ali reći ću samo: tema koja me inače veoma, veoma zanima.

Preporučujem vam da, ako već niste, pročitate Kafkin "Preobražaj", priču koja mi je - nekim čudnim sticajem okolnosti - svojevremeno promenila život. Ko zna, možda još neko doživi takvo iskustvo, a možda nam neko odavde svojom pričom priušti promenu.

Dosta sam trtljala; red je na vas.
Pišite, i pošaljite mi priče do 31. decembra, do koliko sati stignete ... jer je, ipak, tada novogodišnja noć.

MetamorphosisByJudyProsser.jpg

Sjajna tema!

Meni je zanimljiv preobražaj sponzoruše u cluberku...Dok se preobražava mora kolezinici da izjavi ljubav
rečima:"klošarko raspadnuta..." ili nešto slićno intimno I lepo...
Ne idem po clabovima,ne pušta me veca da noću idem sam jer se bojim mraka koji mi padne očas na oči,
ali bih rado metamorfozirao s jednom u nekoj čauri...:zstidljivko:

Mene trenutno progoni preobrazaj koji ce nas sve kostati identiteta i drzave.
U okviru tog, glavnog, postoji sijaset drugih, mini preobrazaja, recimo, od strucnjaka iz pravnih nauka do zderaca bajatog sendvica, zatim od kupca diplome do potpredsednika pa od svercera kafe do ministra, pa od konduktera do potpredsednika skupstine itd.
Preobrazaj je nriscrpna tema, i rekao bih paradigma propasti bolesnog drustva.

Samo da javim da neću učestvovati na ovom konkursu.
Ostavio po običaju za poslednje dane i onda mi se svašta nešto izdešavalo. Nisam bio u stanju da napišem bilo šta...
Nadam se da su ostali poslali svoje priče. Sa nestrpljenjem ih čekam :)
Srećna svima Nova godina! Mnogo inspiracije i lepih autorskih priča i pesama vam želim!
:vatromet:

Back