Novi prozni konkurs na temu KNJIGA

Stvarno ideja:Biblija kao knjiga...:per:

Ne mislim "kao" jer je ovo-ono i jer ovako i onako,nego jer je baš pozamašna-što kaže Gutović:nije debela već je obimna...
Mislio je valjda na obim meren okolo,naokolo oko knjige...
Ako se odvažim da pišem o Bibliji kao knjizi,moraću da pomenem i čuveni Sajam knjiga ,a u Be Geu...Naravno i pojedina
događanja oko i pored knjiga...
Sitnu knjigu napisati...;)

Da su pametni kao što nisu,da spoje bir fest sa sajmom knjiga,mejbi bi i prodali pijanim posetiocima neku kupusaru...:mrgreen:
Ovako...Sutra na Oktober fest u NS,sinak i njegov ansambl sviraju slovenačke pa ćemo uz polke gustirati bavarsko,češko,dansko,a nadam se i
ajriš pivkane...Kasnije su Frajle,a biće preksutra i Zvončika...
Probrana ekipa,sve sami bivši čitači knjiga a aktuelne pivopije...:hahaha:;)

da li sam ja oćoraveo il ne,al ja ne vidim Forumsku skupštinu! Gospodžo Borcu vi direktno ukidate demokratiju na ovom forumu gde je jedino i bila izražena.Imao sam običaj da zasednem za govornicom i vičem ''Ova tribina je slobodna!''...A sad mi se to zadovoljstvo uskraćuje nakon tolikih godina....

da li sam ja oćoraveo il ne,al ja ne vidim Forumsku skupštinu! Gospodžo Borcu vi direktno ukidate demokratiju na ovom forumu gde je jedino i bila izražena.Imao sam običaj da zasednem za govornicom i vičem ''Ova tribina je slobodna!''...A sad mi se to zadovoljstvo uskraćuje nakon tolikih godina....

Oćoravio si.:zkez:

http://forum.krstarica.com/showthre...ska-skupština-DOBRODOŠLI!?highlight=skupština

Tema samo nije više među "lepljivim", jer postoji ograničenje u broju lepljivih. Toliko o "ukidanju demokratije".
Kako je poslednji post u kafani napisan pre mesec i po dana, Skupština ne spada u kategoriju najposećenijih tema.
Uostalom, stara je osam godina. Pravićemo novu, sa drugačijim nazivom. Od posećenosti će zavisiti hoće li biti među "lepljivim".

Kafana na književnosti zaslužuje baš boemski naziv...Ili pesnički...
Recimo:"Šilerova! kafana ili Mikin "Orač" ili Brankovina (inače najlepše selo u Srbiji,a pesnikinji sam i rekao,
na dodeli joj neke bezvezne nagrade,da bih ja bio Šiler da sam se rodio u njenom selu i da sam slučajno bio tamo i
video tu lepotu!)...
Kakogod,počnite da prevrčete ideje po glavi...:per:

Back